Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai 2

Laba diena 4u.gif
Perskaiciau jusu temele, bet vis viena neapsisprendziu kokius kursus geriau lankyti ax.gif Baigusi moklus esu pries n metu ir labai noreciau pasikartot, o veliau ieskotis darbo. Kazkaip buvau apsistojus ties Pacioliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ativel @ 2012 11 09, 11:44)
Laba diena 4u.gif
Perskaiciau jusu temele, bet vis viena neapsisprendziu kokius kursus geriau lankyti ax.gif  Baigusi moklus esu pries n metu ir labai noreciau pasikartot, o veliau ieskotis darbo. Kazkaip buvau apsistojus ties Pacioliu g.gif

Mano tokia pati situacija doh.gif nu bet tikrai, kaip neprasaut. O is kokio jus miesto, ieskau drauges mokslams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ativel @ 2012 11 09, 11:44)
Laba diena 4u.gif
Perskaiciau jusu temele, bet vis viena neapsisprendziu kokius kursus geriau lankyti ax.gif  Baigusi moklus esu pries n metu ir labai noreciau pasikartot, o veliau ieskotis darbo. Kazkaip buvau apsistojus ties Pacioliu g.gif

Aš lankau pačiolį, man visai patinka. Bet manau kursai nebūtų tiek verti, jei nieko bendro anksčiau su buhalterija nesate turėjusi. Daug teorijos. Man, kaip turinčiai praktikos, bet be teorinių žinių labai tinka. Daug šviesiau galvoje pasidarė smile.gif Bet tuo pačiu ir milijonas klausimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2012 11 09, 11:50)
Mano tokia pati situacija  doh.gif  nu bet tikrai, kaip neprasaut. O is kokio jus miesto, ieskau drauges mokslams  4u.gif

Man labai gaila, bet jauciu, kad mums miestai netinka. As ieskau Panevezyje, dar is bedos galetu but Siauliai. O jus is Kauno?

QUOTE(Sie_muska @ 2012 11 09, 14:45)
Aš lankau pačiolį, man visai patinka. Bet manau kursai nebūtų tiek verti, jei nieko bendro anksčiau su buhalterija nesate turėjusi. Daug teorijos. Man, kaip turinčiai praktikos, bet be teorinių žinių labai tinka. Daug šviesiau galvoje pasidarė smile.gif Bet tuo pačiu ir milijonas klausimų smile.gif

Matot pries kazkiek metu esu baigusi kolegija ir dar kelis metus dirbau buhaltere. Taip isejo, kad keli metai esu atitrukusi nuo visko. Tai manau, kad butu prisimint ir dar naujo suzinoti.
Atsakyti
QUOTE(ativel @ 2012 11 12, 13:30)
Matot pries kazkiek metu esu baigusi kolegija ir dar kelis metus dirbau buhaltere. Taip isejo, kad keli metai esu atitrukusi nuo visko. Tai manau, kad butu prisimint ir dar naujo suzinoti.

Mano tokia pat situacija, uzsiregistravau i kursus Vilniuje - ApskaitaJums, bus matyt kaip cia man seksis.
Atsakyti
Na ka ir as uzsiregistravau i apskaitajums.Skambinau i pacioli info jokios, grupes nesurinktos, dienines ko gero nesurinks grupes, o vakarine man netinka...Zodziu jau ryt kimbu i mokslus, jei atsirastu dar lankanti Kaune butu visai smagu 4u.gif
Atsakyti
Sveika Giedr@, o Apskaitajums turi dieninę grupę, kažkaip jų internetiniame puslapyje nepastebėjau, kad būtų parašyta, kad organizuojamos dieninės blush2.gif Mačiau tik vakarinės minimos g.gif Ir jei galėsite ir bus nesunku parašykite savo atsiliepimus apie šiuos kursus.
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2012 11 12, 12:09)
Sveika Giedr@, o Apskaitajums turi dieninę grupę, kažkaip jų internetiniame puslapyje nepastebėjau, kad būtų parašyta, kad organizuojamos dieninės blush2.gif  Mačiau tik vakarinės minimos g.gif  Ir jei galėsite ir bus nesunku parašykite savo atsiliepimus apie šiuos kursus.

Na is tiesu tai cia vakarine kaip ir jau...Na bet paskaitos iki 21h o ne kaip iki 22h Paciolyje, plius po trumpiau vyksta,zodziu man tinkamesnis laikas nei Paciolyje 4u.gif
Atsakyti
matau nemažai mūsų bus lankančių ApskaitaJums kursus,kai pradėsite lankyti prašom pasidalinti patirtimi,aš taip pat savo nuomonę čia išreikšiu 4u.gif Kiek žinau jau kitą savaitę Vilnietėms prasidės vakariniai kursai.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 11 13, 08:01)
matau nemažai mūsų bus lankančių ApskaitaJums kursus,kai pradėsite lankyti prašom pasidalinti patirtimi,aš taip pat savo nuomonę čia išreikšiu  4u.gif Kiek žinau jau kitą savaitę Vilnietėms prasidės vakariniai kursai.

Butinai, nes ziuriu kol dar renkasi kursus aktyviai klausineja, o pabaigus patingi pasidalinti patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2012 11 12, 13:29)
Na is tiesu tai cia vakarine kaip ir jau...Na bet paskaitos iki 21h o ne kaip iki 22h Paciolyje, plius po trumpiau vyksta,zodziu man tinkamesnis laikas nei Paciolyje  4u.gif

Na pačiolyje nedaro ilgos pertraukos kaip numatyta pagal tvarkaraštį, tad baigiame iki pusės 10, kartais ir devintą ar čiut čiut po devynių. Penktadieniais prasideda kursas valanda anksčiau, tad valanda anksčiau ir baigiame.
Atsakyti
Sveikos, ar kas baigėte apskaitos kursus panevezyje, panevezio verslo konsultaciniame centre?kokie atsiliepimai, o gal kaip tik ruosiates i dabar rengiamus kursus sausio 2? smile.gif
Atsakyti