Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai 2

QUOTE(oliushka @ 2012 11 06, 00:22)
Ne buhaltere, o vyr.buhaltere smile.gif

Va, nuraminot smile.gif Kazkaip ir as neuzfiksavau, kad vyr buhalteriams cia tokie griezti reikalavimai smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Ir as galvoju eiti buhalteriu kursus. Tik kazkaip laikas Paciolyje netinka g.gif . Cia kalbu apie Siaulius.. Gal kas neseniai lanket ten ar kur kitur ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JORITA: 06 lapkričio 2012 - 19:42
QUOTE(JORITA @ 2012 11 06, 20:42)
Sveiki. Ir as galvoju eiti buhalteriu kursus. Tik kazkaip laikas Paciolyje netinka g.gif . Cia kalbu apie Siaulius.. Gal kas neseniai lanket ten ar kur kitur ?

Na as kai ieskojausi kursu, tai pazystama sake, kad Paciolio kursuose be galo daug teorijos. Ji pati juos baigusi ir dirba ne vienerius metus buhaltere. Todel ir ju valandu skaicius istemptas ir realiai tai kaina didele vien del ju vardo...
As bendravau su SITU kursu organizatoriumi. Tik man netiko del laiko, nes noreciau dieniniu. Tiesiog siuo metu man taip patogiau butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 06, 19:45)
Na as kai ieskojausi kursu, tai pazystama sake, kad Paciolio kursuose be galo daug teorijos. Ji pati juos baigusi ir dirba ne vienerius metus buhaltere. Todel ir ju valandu skaicius istemptas ir realiai tai kaina didele vien del ju vardo...
As bendravau su SITU kursu organizatoriumi. Tik man netiko del laiko, nes noreciau dieniniu. Tiesiog siuo metu man taip patogiau butu  smile.gif

Kaina labai gundanti tikrai. Kaip butu gerai sulaukt kokiu atsiliepimu apie siuos kursus. Tik atkreipkite demesi i tai, kad:
Egzaminas - 300 LTL(Pageidaujantiems). ir tik Išlaikiusiems egzaminą, įgyjama Buhalterio-apskaitininko kompetencija.

As irgi dairausi kursu, planuoju nuo sausio, tai laiko dar turiu nuspresti.
Atsakyti
Jūs rinkdamos kursus pastebėkite akademinių valandų skaičių nes iš tikrųjų kainos labai svyruoja ir ten kur kaina yra tik 700 lt tai akademinių valandų žymiai mažaiu ko pasekoje mažiau tų žinių įgysi,tad pasiskambinusi į Apskaita jums gavau labai daug naudingos informacijos ir valandų skaičius atitinka Pačiolio kursų kiekiui tik kaina vienur vos ne per pusę pigiau ir dar toks niuansas ,kad pačiolyje reikės laikyti egzaminą o Apskaita jums nereikės bus tik testas.
Atsakyti
as uz paciolio kursus mokejau 900, tai manau buvo gera kaina uz tiek valandu, plius visada galedavai dar kokia valanda uztrukti ir paklausineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2012 11 08, 10:15)
as uz paciolio kursus mokejau 900, tai manau buvo gera kaina uz tiek valandu, plius visada galedavai dar kokia valanda uztrukti ir paklausineti smile.gif

idomu už kokius čia kursus Pačiolyje jūs tiek mokėjote,nes aš kai skambinau neseniai tai kaina 1513 lt. g.gif už tad ir pasirinkau pagal akademiniu valandų skaičių apskaitajums kursus.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 11 08, 14:33)
idomu už kokius čia kursus Pačiolyje jūs tiek mokėjote,nes aš kai skambinau neseniai tai kaina 1513 lt.  g.gif už tad ir pasirinkau pagal akademiniu valandų skaičių apskaitajums kursus.

O kuriam mieste lankysit?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 11 08, 15:33)
idomu už kokius čia kursus Pačiolyje jūs tiek mokėjote,nes aš kai skambinau neseniai tai kaina 1513 lt.  g.gif už tad ir pasirinkau pagal akademiniu valandų skaičių apskaitajums kursus.

As kai domejausi, tai irgi tokia pat kaina..seniau buvo dar brangiau. Uz 900 nezinau kokia super akcija buvo smile.gif

O apskaitajums kuriam mieste?
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 11 08, 14:48)

O apskaitajums kuriam mieste?

Vilnius ir Kaunas 4u.gif
Atsakyti
Na va, apskaitajums nerengia kursu Siauliuose sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2012 11 08, 14:40)
O kuriam mieste lankysit?

Vilniuje 4u.gif
Atsakyti