Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai 2

Mane irgi domintų "Docintos" kursai, kokie būtų atsiliepimai apie juos ar yra iš jų nauda?
Skaičiau, kad merginos galvojo eiti į kursus Kauno moterų užimtumo centre. Tai būtų įdomu, kokie įspūdžiai apie šiuos kursus smile.gif
Atsakyti
Nuo Rugsėjo 12 d. keliauju į Pačiolio vakarinius kursus. Gal yra kas taip pat ten planuoja lankytis?
Atsakyti
Sveikos Merginos, gal zinote, kur Vilniuje geriausi buhalterijos kursai, kur dirbama su rivile? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sie_muska @ 2012 08 21, 12:43)
Nuo Rugsėjo 12 d. keliauju į Pačiolio vakarinius kursus. Gal yra kas taip pat ten planuoja lankytis?

Aš taip pat planuoju nuo šios datos lankyti, tik dar reikia nulėkti į tą ryšininkų mokyklą paklausinėti, gal kokie tvarkaraščiai ar kas bus, nes reikia ir su studijų ir darbo laiku bandyti susiderinti...
Atsakyti
Laba.Ir as dairausi buhalterinių apskaitos kursu Kaune. Pasirinkimo didelio nera turbut reiks pas Pacioli prasytis, tik ar as ne nerandu ar dar tiesiog nera, pilno tvarkarascio su dienom valandom ir visom kitom smulkmenom.
Atsakyti
Sveikos,

ir aš pradėjau domėtis BA kursais. Kaip dėl įdarbinimo galimybių, ar baigus kursus įmanoma įsidarbinti (aukštąjį išsilavinimą turiu), kaip manote? g.gif
Atsakyti
Gal kas lankė Heureka Klaipėdoje buhalterių kursus? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Tikras galvos skausmas su tais kursais,labai norejau i Heurekos organizuojamus Kaune, bet nesusirinko grupe, bent jau rytine...Dabar linkstu prie Globaliu ideju g.gif gal atsiliepimu bus? Kur dar yra organizuojami rytiniai kursai, gal kazka praziurejau, pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
As buvau uzsidegusi su kursais, bet paskui nebeturejau laiko, o dabar (artejant ziemai) vel degu noru palankyti apskaita rolleyes.gif
Ar kas lankete Docintoje?
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 09 28, 10:00)
As buvau uzsidegusi su kursais, bet paskui nebeturejau laiko, o dabar (artejant ziemai) vel degu noru palankyti apskaita  rolleyes.gif
Ar kas lankete Docintoje?

Ziurejau ir as situos. Nezinau nezinau...Kursai gan daznai rengiami, negi nera nei vienos pasibaigusios ju?

O as uzsiregistravau i paciolio kursus lapkriti, jei susiriks dienine grupe-keliausiu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau lankyti kompiuterizuotus apskaitos kursus Kaune. Gal galėtumėte ką patart, gal kur lankėt ar girdėjot kokius atsiliepimus iš pažįstamų? Gal esat ką girdėję apie Docintos organizuojamus kursus su programa Centas? Ar verti dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(`viki` @ 2012 10 04, 10:35)
Sveiki, norėčiau lankyti kompiuterizuotus apskaitos kursus Kaune. Gal galėtumėte ką patart, gal kur lankėt ar girdėjot kokius atsiliepimus iš pažįstamų? Gal esat ką girdėję apie Docintos organizuojamus kursus su programa Centas? Ar verti dėmesio?

O jus dirbsit su ta programa, nes kitu atveju nematau prasmes ju?Cento nera tokia populiari...Siulyciau jei jau labai yra noras pasiieskot riviles ar pragmos kursu, sios bent jau populiariausios apskaitos programos.
Atsakyti