Gal kas lankėte Klaipėdoje VEV kursus? Kokie atsiliepimai? Aš užsiregistravau, bet iš teikiamos informacijos nelabai patikt ėmė, tai imu galvot gal kitų pasiieškojus... Gal kas lankėte kur labai patiko? Pačiolio grupė nesusirenka, tai kol užsidegimas mokytis nepraėjo ieškausi kitur
QUOTE(lunackaklp1981 @ 2012 05 02, 14:49)
Gal kas lankėte Klaipėdoje VEV kursus? Kokie atsiliepimai? Aš užsiregistravau, bet iš teikiamos informacijos nelabai patikt ėmė, tai imu galvot gal kitų pasiieškojus... Gal kas lankėte kur labai patiko? Pačiolio grupė nesusirenka, tai kol užsidegimas mokytis nepraėjo ieškausi kitur
Mane irgi šitie kursai domina
Gal kas i Paciolio kursus vasara zingsniuos?
VASAROS AKCIJA BIRŽELIO - GRUODŽIO MĖN. GRUPĖMS!
Kaina juridiniams ir fiziniams asmenims 1059 Lt (galioja likus ne mažiau nei kaip 14 dienų iki kursų pradžios ir sumokėjus iki 08.31).
Kaina sudentams 908 Lt (galioja likus ne mažiau nei kaip 14 dienų iki kursų pradžios ir sumokėjus iki 08.31).
Kaip budama studente, uzskaitau cia akcija
Kaina juridiniams ir fiziniams asmenims 1059 Lt (galioja likus ne mažiau nei kaip 14 dienų iki kursų pradžios ir sumokėjus iki 08.31).
Kaina sudentams 908 Lt (galioja likus ne mažiau nei kaip 14 dienų iki kursų pradžios ir sumokėjus iki 08.31).
QUOTE(musexx @ 2012 05 22, 07:54)
galvoju apie paciolio kursus... dar neapsisprendziu
QUOTE(musexx @ 2012 05 22, 07:54)
as planuoju ir dabar derinu, irgi studente, studijuoju apskaita, bet noriu pagilinti, tai birzelio men yra tik vakarine grupe kaip suprantu, paskaitos baigiasi 10 val vakaro, velokai ir neisinori graziu vasaros vakaru praleist, todel planuoju liepa, renkama rytine (atrodo nuo 9-14val) ir dienine ( matyt bus nuo kokios 15val- 7val). kursai atrodo truks 2 men. ar du kart arba tris kart i savaite,
Aš jau užsiregistravus pačiolio kursus lankyti rugsėjį Kaune, vakarais Susimokėsime rugpjūti, kad būtų šiek tiek pigiau...
QUOTE(meile0409 @ 2012 05 30, 09:38)
bet taigi naujas istatymas, jeigi neturesi aukstojo isilavinimo tai tada negalesi dirbti buhaltere firmoje, bent taip as suprantu
O jei neturi aukštojo, ar visvien kursus gali lankyti?
QUOTE(vii.di.ki @ 2012 06 21, 14:07)
O jei neturi aukštojo, ar visvien kursus gali lankyti?
lankyti gali, tik nemanau kad isidarbinsi
QUOTE(meile0409 @ 2012 06 21, 13:43)
lankyti gali, tik nemanau kad isidarbinsi
...bet prie apskaitos juk nereikia aukštojo, o žinių reikalauja
Sveikutės Noriu pasidalint patirtimi su Pačioliu Užsirašiusi į kursus Klaipėdoje susigundžiau tuo išankstiniu apmokėjimu su nuolaidėle. Susimokėjau prieš 14 dienų. Kursai buvo vis nukeliami (4 kartus nukėlė datą). Kadangi turėjau limituotą laiką kursams, tai paprašiau mane išbraukti iš sąrašų ir grąžinti pinigus (užsiregistravau kitoje įmonėje mokytis). Išsiunčiau prašymą, prieš užsirašydama į kursus domėjausi per kiek laiko grąžinami pinigėliai, buvo pasakyta, kad per 2 savaites nuo prašymo pateikimo. Man pinigai buvo grąžinti po maždaug 2 mėnesių ir tai, kai pradėjo skambint vyras, nes mano nervai nebelaikė Vis pasvarstom kada būtų grąžinę, jei nebūtumėm skambinėję ir reikalavę savų pinigėlių...Tai gal būtų patarimas prieš susimokant būtinai pasirašyti sutartį, kurioje būtų nurodytas pinigų grąžinimo terminas, nes skambint ir reikalaut savo pinigų labai nemalonu ir gaišina laiką ir svarbiausia nervus Gal kam mano patirtis bus naudinga
QUOTE(ingauk @ 2012 04 02, 14:52)
apie globalias idejas
O gal galetumete smulkiau ir pasakyti kokie minusai "Globalios idejos"? Ieskau kursu Kaune, tad labai buciau Jums dekinga jei pasidalintumet
Papildyta:
Gal kas galite pasidalinti patirtimi iš kursų "Docinta"? Ar gali visiškai su buhalterija neturintis patirties žmogus po šių kursų tvarkyti nedidelės įmonės apskaitą?