Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai 2

QUOTE(Lyanna @ 2012 02 28, 18:35)
Aš nuo šio šeštadienio pradėjau lankyti Pačiolio kursus thumbup.gif labai patinka, dėstytoja pasakoja neapsakomai įdomiai ir kaip minėjo Maja, duoda daug vertingos medžiagos. Tik skaityti nemažai, aš kai dirbu, tai man net savaitės bus mažoka.

o kokia destytoja Jums desto?
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 28, 09:29)
o kokia destytoja Jums desto?

Aud. Dalia Plačenytė - superinė dėstytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2012 03 28, 15:47)
Aud. Dalia Plačenytė - superinė dėstytoja  thumbup.gif

zadu pradeti lankyti ten ir reiks pasistengt kazkaip pas ja papulti smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 28, 14:50)
zadu pradeti lankyti ten ir reiks pasistengt kazkaip pas ja papulti smile.gif)))

Man atrodo, kad savaitgaliais būtent ji ir dėsto, nežinau kaip dėl kitų dienų smile.gif
Atsakyti
man ši dėstytoja dėl kai kurių dalykų nepatiko, bet aš pas ją baigiau ne buhalterių ruošimo, o kitus kursus..
Atsakyti
QUOTE(Orchid @ 2012 03 29, 21:02)
man ši dėstytoja dėl kai kurių dalykų nepatiko, bet aš pas ją baigiau ne buhalterių ruošimo, o kitus kursus..

o del ko nepatiko..?
Atsakyti
Paciolio kursu aplamai bent jau Klaipedoje organizuojamu niekam nerekomenduociau. Destytojos viska desto skubos tvarka, jei nelabai kas aisku pasiulo pasiskaityti namuose..Siaip Kalcinsko vadoveli ir be pinigu plakimo galima pasiskaityti..Zodziu, jei nesi ten apsigraibes zmogus buhalterijoje,ar baiges pries tai su tuom susijusiu studiju,viskas bus pernelyg nesuprantama ir tikrai vargiai verta tokius pinigus plakti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 30, 09:32)
o del ko nepatiko..?

Tiesiog aiškino, kad reikia daryti kai kuriuos dalykus, kurių realybėje dauguma buhalterių nedaro, nes tai kol kas nėra reglamentuota įstatymais, daug gąsdino ir pradedančius buhalterius galėjo tiesiog 'subalamutinti'. Bet aš baigiau DU kursus. Gal aš nusivyliau, kad buvo daugiau darbo teisė studijuojama, o ne mokesčiai, deklaravimas ir pan.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu lankyti buhalterinės apskaitos kursus. Bet kaina pilnos programos ( su teisės pagrindais, dviem buh.apskaitos programom, mokesčių deklaravimu ir dokumentų vadymu, exsel skaičiavimais) 2600 lt doh.gif doh.gif doh.gif Galima aišku viso tų dalykų ir nesirinkti, o pasilikti tik buhalterinę apskaitą ir mokesčius, tada kaina 1290 lt. Bet tai klausimas ar man būtų kokia nauda tik apskaitą imti? Ir dar taip brangiai... g.gif
Atsakyti
Mergaites, o Vilniuje Paciolio kursai kuriame kraste vyksta? Ir dieninis grupes ar buna? Gal zinot kokiu laiku?
Atsakyti
Gal kas lankėt ar girdėjot atsiliepimų apie Pačiolio nuotolinius buhalterių rengimo kursus? Niekad neturėjau reikalų su buhalterija. Ar įmanoma tokiu būdu išmokti? Turiu tik kelias dienas apsisprendimui.
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2012 03 30, 22:25)
Mergaites, o Vilniuje Paciolio kursai kuriame kraste vyksta? Ir dieninis grupes ar buna? Gal zinot kokiu laiku?

Vyksta kalvarijų g. atrodo kur tauragnų stotelė, jei nekystu. Labiau domėjausi vakarinėmis paskaitomis, tai nežinau tikslaus grafiko, bet žinau, kad būna dieninės grupės smile.gif Dažnai ten renkamos.
O dabar pasipasakosiu savo įspūdžius smile.gif aš baiginėju VU ekonomikos neakivaizdines studijas ir prieš dvi savaites pradėjau lankyti kursus basanavičiaus g, tai negaliu atsidžiaugti kol kas smile.gif Dėsto kol kas Ramunė Budrionytė -– Apskaitos ir audito tarnybos apskaitos standartų komiteto narė (verslo apskaitos standartų, jų projektų bei metodinių rekomendacijų analizė, pasiūlymų teikimas), kiek žinau dar VU ji dėsto finansinė analizę. Tiesiog suuuuuppper ji man thumbup.gif Na man turbūt labai patinka kol kas šie kursai, nes man įdomu ir kiekvieną info stengiuosi kaip kempinė sugert biggrin.gif Ir patinka jos dėstymo stilius smile.gif Tai kol kas tiek ax.gif
Atsakyti