Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai 2

QUOTE(Sie_muska @ 2012 03 07, 15:42)
Oho uzimtumo centre tik 500lt, tik kad nedaug valandu... As kazkokiu ziniu turiu, net nzn, gal man ir uztektu... o dalomoji medziaga yra? Gal domejaisi ir daugiau info turi apie siuos kursus?

siaip tai nemazai domejausi smile.gif kursas trunka apie 3 savaites, as uzsiregistravau rytiniuose kursuose smile.gif visa medziaga duodama vietoje, tave moko pildyti visus reikiamus dokumentus susijusius su buhalterija, cia daugiau dirbi rankiniu budu! Nes jei ismoksti su programa pirmiausia, tu nesupranti is kur tie skaiciai atsiranda. Dar kalbejau su keliomis draugemis, tai jos sake, kad moters uzimtumo centre labai gerai paruose.
Ir dar, vos neuzmirsau, jei po kurso tau vis tiek truksta ziniu, tu gali ta kursa pakartoti nemokamai, man taip sake ten dirbanti vadybininke, ir gali tol kartoti, kol viska suprasi smile.gif
Tai jei nuspresi eiti, gal kartu lankysim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2012 03 02, 22:55)
laba vakareli smile.gif

gal kas lankot ar lanket "Globalios idejos" kursuose, noreciau siokiu tokiu konsultaciju, savaitgalis ant nosies tai galeciau pati kazka kraspytitis programoj, tik viena beda iskilo si vakara nerandu vieno dalyko arba jau nebe matau  blush2.gif  g.gif

as norejau pas juos lankyti, bet paskutine minute atsauke, del to paliko ne koki ispudi verysad.gif geriau pasidomek moters uzimtumo centre Kaune jei tau tinka
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2012 03 07, 13:49)
siaip tai nemazai domejausi smile.gif kursas trunka apie 3 savaites, as uzsiregistravau rytiniuose kursuose smile.gif visa medziaga duodama vietoje, tave moko pildyti visus reikiamus dokumentus susijusius su buhalterija, cia daugiau dirbi rankiniu budu! Nes jei ismoksti su programa pirmiausia, tu nesupranti is kur tie skaiciai atsiranda. Dar kalbejau su keliomis draugemis, tai jos sake, kad moters uzimtumo centre labai gerai paruose.
Ir dar, vos neuzmirsau, jei po kurso tau vis tiek truksta ziniu, tu gali ta kursa pakartoti nemokamai, man taip sake ten dirbanti vadybininke, ir gali tol kartoti, kol viska suprasi smile.gif
Tai jei nuspresi eiti, gal kartu lankysim smile.gif
Papildyta:

as norejau pas juos lankyti, bet paskutine minute atsauke, del to paliko ne koki ispudi  verysad.gif geriau pasidomek moters uzimtumo centre Kaune jei tau tinka

Tai va, as beveik jau moku dirbti programa, bet noreciau zinoti is kur kojos dygsta smile.gif Mane mokiusi buhaltere rekomendavo viena destytoja, tai bandau kaipnors su ja susisiekti, ar ji dar rengia buhalterius noriu pasiklausti, jei ji apsiims, tuomet kreipsiuosi i ja, jei ne reiks pasiskambinti i moteru uzimtumo centra... Tik kazkaip man per pigiai biggrin.gif Buvau pasiruosusi moketi pacioliui 1200 smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Sie_muska @ 2012 03 07, 15:58)
Tai va, as beveik jau moku dirbti programa, bet noreciau zinoti is kur kojos dygsta smile.gif Mane mokiusi buhaltere rekomendavo viena destytoja, tai bandau kaipnors su ja susisiekti, ar ji dar rengia buhalterius noriu pasiklausti, jei ji apsiims, tuomet kreipsiuosi i ja, jei ne reiks pasiskambinti i moteru uzimtumo centra... Tik kazkaip man per pigiai biggrin.gif Buvau pasiruosusi moketi pacioliui 1200 smile.gif)

as is viso norejau privaciai eiti pas buhaltere mokytis, bet niekas neuzsiima sad.gif del to pradejau ieskoti, visur klausineti, galiausiai radau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2012 03 07, 14:01)
as is viso norejau privaciai eiti pas buhaltere mokytis, bet niekas neuzsiima sad.gif del to pradejau ieskoti, visur klausineti, galiausiai radau  thumbup.gif

Tai va, as ir ieskojau, bet neradau smile.gif Mane moko buhaltere giminaite, moko vyro buhalterija tvarkyti, tai parodo kaip ka daryt ir fsio, paskui pati internete ieskau info kas ir kaip... Bet pakankamai sudetinga taip, norisi konkrecios informacijos.

O kokiu laiku vyksta kursai? Nes turiu vaika, tai galiu tik vakarais, ar savaitgaliais... kad vyras galetu man ji paziureti kol mokausi.
Atsakyti
QUOTE(Sie_muska @ 2012 03 07, 16:05)
Tai va, as ir ieskojau, bet neradau smile.gif Mane moko buhaltere giminaite, moko vyro buhalterija tvarkyti, tai parodo kaip ka daryt ir fsio, paskui pati internete ieskau info kas ir kaip... Bet pakankamai sudetinga taip, norisi konkrecios informacijos.

O kokiu laiku vyksta kursai? Nes turiu vaika, tai galiu tik vakarais, ar savaitgaliais... kad vyras galetu man ji paziureti kol mokausi.

as domejausi tik rytais, apie kitus laikus nezinau, bet turi buti vakariniai kursai
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2012 03 07, 14:07)
as domejausi tik rytais, apie kitus laikus nezinau, bet turi buti vakariniai kursai

Supratau, nu reiks pasiskambinti ir pasikalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Sie_muska @ 2012 03 07, 11:39)
Sveiki,

Kaunas: VEV ar Pačiolis? Ar dar kokių yra buhalterių rengimo kursų Kaune?
Gal kas žino kokią dėstytoją, kuri laisvu nuo darbo metu moko buhalterijos?

PS- šiandien žadėjau jau užsiregistruoti Pačiolyje, bet pasiskambinau vienai buhalterei, sako vieni iš silpniausių kursų... Ir vėl likau dvejoti  g.gif
apie Pacioli girdeja irgi ne kokius atsiliepimus cool.gif

QUOTE(meile0409 @ 2012 03 07, 14:49)

as pas juos pradejau lankyt jau, esam keturiese smile.gif siaip viska isaiskina, bet su programa dirbu namie, nes destytoja aiskina kaip vesti viska rankomis, kas kaip vaiksto, is kur kas atsiranda mirksiukas.gif
pas mus taip pat bivo nukelta savaite laiko, del zmoniu kaip supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 07, 14:43)
apie Pacioli girdeja irgi ne kokius atsiliepimus  cool.gif
as pas juos pradejau lankyt jau, esam keturiese smile.gif siaip viska isaiskina, bet su programa dirbu namie, nes destytoja aiskina kaip vesti viska rankomis, kas kaip vaiksto, is kur kas atsiranda  mirksiukas.gif
pas mus taip pat bivo nukelta savaite laiko, del zmoniu kaip supratau  mirksiukas.gif

Čia kur jūs lankotės? Moterų užimtumo centre? smile.gif
Atsakyti
Ne visada priklauso nuo organizatoriaus. Pasitaiko, kad paskutinę minutę atsisako žmonės. Planai pasikeičia.

QUOTE(ingauk @ 2012 03 07, 14:43)
apie Pacioli girdeja irgi ne kokius atsiliepimus  cool.gif
as pas juos pradejau lankyt jau, esam keturiese smile.gif siaip viska isaiskina, bet su programa dirbu namie, nes destytoja aiskina kaip vesti viska rankomis, kas kaip vaiksto, is kur kas atsiranda  mirksiukas.gif
pas mus taip pat bivo nukelta savaite laiko, del zmoniu kaip supratau  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mama111 @ 2012 03 07, 15:59)
Ne visada priklauso nuo organizatoriaus. Pasitaiko, kad paskutinę minutę atsisako žmonės. Planai pasikeičia.

Suprantama, todėl reikia iš anksto pinigus susirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sie_muska @ 2012 03 07, 16:49)
Čia kur jūs lankotės? Moterų užimtumo centre? smile.gif
nea, lankau Globaliose idejose smile.gif

QUOTE(Sie_muska @ 2012 03 07, 17:04)
Suprantama, todėl reikia iš anksto pinigus susirinkti smile.gif

cia renkami pinigai dienai pries prasidedant, bet kadangi ilgai dvejojau o ir suzinojau tik penktadieni tai pirmadieni pervedziau pinigus, nusiunciau kopija ir viskas ok smile.gif
Atsakyti
Kreipiausi pagal rekomendacijas į VU Kauno humanitarinį fakultetą, kur yra organizuojami buhalterinės apskaitos kursai. Na, sakė tikrai labai gerai paruošia, į kursų programą yra įtraukta ir darbas programa (na kažkiek apžvelgiama), kam reikia yra kompiuterinis raštingumas, raštvedyba ir pan... Sakė po poros savaičių bus skelbiama registracija į kursus. Gal juos kas lankė? Pagrinde dėsto doc. dr. Gailutė Gipienė ( apie ją irgi girdėjau labai gerų atsiliepimų). Mokymo kursui skiriama 800 valandų ( net išsprūdo VAU kai pasakė).

Gal kas lankė šiuos kursus ir galėtų plačiau pasidalinti turima patirtimi? Kadangi man juos rekomendavo tikrai gera pažįstama, nedvejodama užsirašyčiau... BET kaina apie 2500lt... Tai šiek tiek verčia susimąstyti... g.gif Pamiršau paklausti apie kursų laiką, nes man ypač aktualu (auginu vaiką, todėl galiu lankyti tik vakarais ar savaitgaliais), kreipiausi el.paštu, tikiuosi sulauksiu atsakymo...

Tai va, tokios naujienos iš mano paieškų... Gimdau birželį, tai tikiuosi spėti pabaigti kursus iki to laiko blush2.gif
Atsakyti