Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų turgelis

Labai labai ieskau knygos Skujienė Grita, Steponėnienė Audrė "Šeimos etika". 4u.gif
Atsakyti
Ieškau pirkti knygos Norwood Robin' Moterys, kurios myli per stipriai'. Per AŽ.

user posted image
Atsakyti
Humanitarėms ar būsimoms literatūros studentėms siūlau šias savo knygas:

user posted image

visų būklė ideali, veiksmas Vilniuje, kainos sutartinės į AŽ.
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors turite įvarių sričių anglų-lietuvių terminų žodynų? Pavyzdžiui, teisiniai, statybos, verslo terminai ir pan.? ax.gif
Atsakyti
Jei atsirastų kas nori atsikratyti A. Dembinskas - Psichiatrija duokit man žinot į AŽ - paimsiu šią knygą(gerai būtų Kaune, bet tiks ir kiti miestai) smile.gif

Atsakyti
Ieškau pirkti įvairių LOR BK ir LR BPK kometarų knygų.Siūlyti į až.
Atsakyti
Ieškau: Markas Aurelijus, "Sau pačiam" 2007 leidimo, tokios:
http://www.fotofabri...Sau-paciam.html
Naujos arba geros būklės

Atsakyti
Laba diena

Parduodu sias knygas:

Eric Berne Zaidimai, kuriuos zaidzia zmones

Andrej Kurpatov Grazuole ir pabaisa

Melissa Leone Saunios paneles etiketas

Gretchen Rubin Laimes projektas

Dr. Partap Chaunah Ajurveda groziui

Adam Thirwell Politika

el.pastas asta_pr@yahoo.com
Vilnius
Atsakyti
sveikos,paziurejau kad turiu kt lyginaosios pilna straipsniu pgl seminaru planus ir keleta konspektu.man paciai nebereikia, tj uz kokiu 10lt parduosiu, kad kortelei butu smile.gif
magde2@inbox.lt
Atsakyti
QUOTE(Magde100 @ 2012 06 18, 13:40)
sveikos,paziurejau kad turiu kt lyginaosios pilna straipsniu pgl seminaru planus ir keleta konspektu.man paciai nebereikia, tj uz kokiu 10lt parduosiu, kad kortelei butu smile.gif
magde2@inbox.lt

parduota
Atsakyti
Sveiki ir sveikos,

pirkčiau Lietuvos Respublikos baudžiamojo proceso kodekso komentaro I tomą. Už geros būklės knygą esu pasiryžęs sumokėti kiek didesnę, nei įprasta, sumą.

Rašyti į a.ž. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, parduodu sias knygas:

1. Vilenas Vadapalas “ Tarptautinė teisė: pagrindiniai dokumentai ir jurisprudencija” 2003 m. – 25 Lt
2. Vilenas Vadapalas „ Tarptautinė teisė“ 2006 m. 40 Lt
3. Egidijus Šileikis „ Konstitucinės teisės klausimai, kazusai, uzduotys“ 2004 m. 25 litai
4. Egidijus Šileikis „ Alternatyvi konstitucinė teisė“ 2005 m. 40 Lt
5. Lietuvos teisės universitetas „Užsienio šalių konstitucija“2004 m. – 10 Lt
6. Mykolo Romerio univeristetas „Lietuvos konstitucinė teisė: raida, institucijos, teisių apsauga, savivalda“ 2007 m. 30 Lt
7. Arvydas Andriuškevičius „ Administracinės teisės principai ir normų ribos“ 2004 m. -15 Lt
8. Michael Akehurst, Peter Malanczuk „ Šiuolaikinis traptautinės teisės įvadas“ 2000 m.15 Lt
Atsakyti