QUOTE(Alabama @ 2011 04 11, 17:42)
Dek tiktai.Baisiau nei pas mane nebus vistiek
bet 0 komentarų iš tavęs
o taip norėjosi, kad pasidalintum savo mintimis, kaip pati būtum dariusi, ką pati buvai sugalvojusi
QUOTE(dosa @ 2011 04 11, 21:17)
Pažaiskime lietų
...+ Dosa
labai patiko
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 11, 21:30)
Na man tai super tikrai šaunuolė!!!
ačiū
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 11, 21:44)
mm, toks labai sunkus koliazas.
pirmojoj nesuprantu kaip cia tas paukstis nufotografuotas
o kodėl sunkus? Kuria prasme sunkus?
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 11, 21:53)
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 11, 21:58)
"Dangaus uzkariautojai" irgi labai puikus.Tokie skirtingi,bet viena linkme "judantys"
QUOTE(maija @ 2011 04 11, 21:58)
*monikute* patiko, bet ta pauksti tai ilgai tyrinejau
tokios reakcijos ir norėjau
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 04 11, 22:13)
....... + Yvette
Monikute dera koliažas su pavadinimu. Gražiai išsisukai. O ten tikra gulbė?
Man irgi tas pats komentaras tinka tavajam koliažui
Bet minčių generatorių tai turi labai gerą
Gulbė tikra
QUOTE(dosa @ 2011 04 12, 01:23)
cia is tos pacios sesijos koliazines
taip pat labai patiko
QUOTE(o la la la @ 2011 04 12, 03:08)
Monikute, Dangaus uzkariautojai - puiku.
QUOTE(gotte @ 2011 04 12, 08:36)
Dėl koliažų[/b], tai man tie dangaus paukščiai mažiausiai patiko, tik vat negaliu pasakyt kodėl gal todėl kad nėra istorijos čia, tęsinio, aš matau čia tiesiog palyginimą/sugretinimą o istorijai jau turiu pati fantazuoti, kurti.
aš manau, kad nuotrauka turi kelti mintis. Kartais užtenka gražių nuotraukų, tiesiog gražių ir daugiau nieko. O kartais norisi tokių, kurios priverstų susimąstyti
QUOTE(frederica @ 2011 04 12, 09:55)
Monikute, kaip suprantu ten gulbė?/ labai susispaudus ji, norėtųsi išskleistų sparnų ...šis koliažas man mažiau patinka.
kažkaip noriu pasakyti savo nuomonę ir gal šiek tiek apsiginti
turėjau ir kitų minčių šiam koliažui - minčių apie atostogas, kokią nors egzotišką šalį, galvojau ir apie stiuardesę, juolabiau, kad mano draugė ja dirbusi, tai turi atributikos iš tos srities
bet man tai pasirodė per daug paprasta ... norėjau kažko sudetingesnio, kažko stipresnio
bet ir vėl nepavyko įgyvendinti
ne kokia aš idėjų realizatorė
norėjau būtent taip ir pavaizduoti - pirma foto dideliu, stambiu planu, sparnų didingumą, "galingumą" (nuotrauka būtų buvusi fantastiška su išskleistais sparnais, bet....
turbūt pražilčiau kol sulaukčiau kada gulbė išskleis sparnus). Na o kitoje foto norėjau parodyti šiokį tokį žmogaus technikos menkumą, netobulumą prieš gamtą.... norėjosi būtent tokio minimalistinio supriešinimo su didybe
Ai žodžiu gal biški ir nusisvaigau, bet gyveni ir mokaisi
O istorija tokia, kad kažkadaise tikrieji ir tūkstančius metų buvę vieninteliai dangaus užkariautojai buvo paukščiai, bet žmogus užkariavo ir šią erdvę, tačiau ne taip tobulai ir didingai kaip gamta....
Turiu dar keletą variantų tai manau parodysiu
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 12, 10:12)
Monikutes foto nematau gulbes visos, sunku suprasti kas is kur eina, akys metosi po visa kadra ir nezinau, kur sustot, nuo ko pradet ziureti...
čia labiau ir buvo orientuota ne į kažkokį konkretų objektą, kad jis turėtų aiškias linijas, pradžią pabaigą ir galvą
norėjau tik sparnų ir plunksnų
šiaip sunku buvo nufotografuoti tą gulbę, nes fotkinau su 50-uku, zoomo nėra, o kai pats arti prieini ji plaukia tolyn nuo tavęs