Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ar galima būtų prie gautos koliažo žaidimui nuotraukos prikišti nagus? nemažai. Paklonuot kiek norėtųsi blush2.gif Idėja yra, bet kai kas nuotraukoj netinka jai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 06 balandžio 2011 - 12:58
QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 13:26)

mmmmm.... Koks grazus pavasaris pas tave smile.gif... Labai graziai sviesa krenta, ir blikiukai fone super...

Zodziu pirmaja dedu ne kritikai... na ji man nereali ir pati paciausia  blush2.gif

O toliau jau kritikai smile.gif Va sitoje baisiai gaila nukirstu rankyciu... na bet per ta skubejima, kad tuoj vel pasisuks ir fokusuot is naujo reikes jau gavosi, kaip gavosi....

ačiū blush2.gif
o tavo foto tiesiog superinės bigsmile.gif kaip supratau čia su juostiniu? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2011 04 06, 13:57)
Ar galima būtų prie gautos koliažo žaidimui nuotraukos prikišti nagus? nemažai. Paklonuot kiek norėtųsi  blush2.gif Idėja yra, bet kai kas nuotraukoj netinka jai....

jei ten mano tai aš nieko prieš lotuliukas.gif
Atsakyti
Akasha, pirma foto- super nereali. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 09:16)
Monikute, turiu nuojauta, kad gavai mano nuotrauka hah.gif

Daina tavo, nuotrauka tavo biggrin.gif kas toliau lotuliukas.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 06, 09:45)

Dabar klausimas: kokį kompą pirktumėte? Apple? Pagrindiniai reikalavimai- kad greitai suktų PS ir būtų gražus. Nu tai gražus Applas, o greit suka kas? Koks modelis?

manau nesvarbu koks modelis, nes juk kompą pats gali susirinkti blush2.gif svarbiausia geras procesorius (2-3 branduolių) ir daug daug ramo

QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 10:51)

geriau smile.gif vis pagalvoju, kad pavydžiu blush2.gif savo vyro nepriversčiau taip pozuoti schmoll.gif esi laiminga motera gavusi tokį pozuotoją biggrin.gif

QUOTE(Burka @ 2011 04 06, 11:50)
Atnesu koliaza,toks gal ant greicio sukurtas,biski ne toks,kokio noreciau,ale nezinau ar bus laiko kitam surest blush2.gif kol kas kitokiu minciu nelabai yr,labai nemuskit 4u.gif

Suknele pasiuta,bateliai yra,belieka princa susirast... biggrin.gif
? + Burka

ogo koks greitis biggrin.gif
sutinku su prieš tai išsakyta nuomone, kad norisi truputį optimistiškesnės nuotaikos smile.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 06, 13:10)

ar kuri yra pati maketavusi fotoalbumą?

aš dabar kaip tik darau savo vestuvių albumą smile.gif vargelio tai - o boy karsta.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 13:26)

paskutinė man labiausiai blush2.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 13:28)
Netelpa man alkunes.Stovejau ant stalo, vyras gulejo ant grindu ir vistiek neuzteko erdves.O sulankscius alkunes gaunasi nekas-rankos negraziai atrodo.
Dairausi platesnio kampo objektyvo, nes su 50tuku nesutelpu. doh.gif

značit reikia ant stalo dar ir taburetės biggrin.gif
Aš irgi kai bandžiau atlikti portreto užduotis tai praktiškai jau norėjau griauti sieną pas kaimynus lotuliukas.gif nu niekaip netelpu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 06, 13:27)
Daina tavo, nuotrauka tavo  biggrin.gif  kas toliau  lotuliukas.gif

značit reikia ant stalo dar ir taburetės  biggrin.gif

Na jei nuotraukoj kai kas nuo apatinio desinio kampo juda link virsutinio kairiojo, tai tau pasiseke biggrin.gif biggrin.gif

Aga, as viena karta nuskridau su visu fotiku, jau nebenoriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 06, 14:27)

aš dabar kaip tik darau savo vestuvių albumą  smile.gif  vargelio tai - o boy karsta.gif

Su PS dirbi? Aš vestuvinį jau susimaketavau, bet va mažosios visų metų nuotraukų niekaip nesudedu doh.gif vis kilnoju ir dėlioju...
Atsakyti
Merginos palinkėkit man sėkmės - šiandien kursuose egzaminas (foto vertinimai) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 06, 13:37)
Merginos palinkėkit man sėkmės - šiandien kursuose egzaminas (foto vertinimai)  unsure.gif

Laikom kumscius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 12:26)

nuo pirmos kur nekritikai negalėjau atitraukt akių, man tobula, ir spalvos kokios aš sužavėta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 14:32)
Na jei nuotraukoj kai kas nuo apatinio desinio kampo juda link virsutinio kairiojo, tai tau pasiseke biggrin.gif  biggrin.gif
Aga, as viena karta nuskridau su visu fotiku, jau nebenoriu cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš pasikartosiu - kas toliau? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet taigi čia į minkštą vyro glėbį "skristum" hihihi.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 06, 14:37)
Merginos palinkėkit man sėkmės - šiandien kursuose egzaminas (foto vertinimai)  unsure.gif

laikom kumščius drinks_cheers.gif

aš turbūt bandysiu registruotis į Šventąją, tai kas dar važiuos? Galima kažkaip kartu susiburti blush2.gif kaži ar ten bus naudos tokiam žaliam ne profesionalui iš to seminaro? O gal ten tik patyrę gali dalyvauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 06 balandžio 2011 - 13:43
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 14:38)
Laikom kumscius cool.gif

ačiū ax.gif bijau kaip kokia pirmokė rugsėjo pirmąją lotuliukas.gif o gyvenime tų egzų tai milijonai turėjau,bet matyt čia yra daug svarbiau man doh.gif ojej sudirbs visas foto? unsure.gif tada reiks eiti žliumdama namo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 06, 13:27)

aš dabar kaip tik darau savo vestuvių albumą  smile.gif  vargelio tai - o boy karsta.gif
paskutinė man labiausiai  blush2.gif

Mačiau Jūsų vestuvines nuotraukas smile.gif Kas fotografavo?

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 06, 13:37)

Tai čia toks egzaminas tik šiaip, per galvą gi nieks neduos jei ir klaidelių kokių bus smile.gif Ramiai smile.gif Ieškok savęs ir rasi. Svarbiausia ne įtikti kažkam, o patikti sau. Jausti malonumą procesui smile.gif Mano nuomonė.
Atsakyti