Ar galima būtų prie gautos koliažo žaidimui nuotraukos prikišti nagus? nemažai. Paklonuot kiek norėtųsi Idėja yra, bet kai kas nuotraukoj netinka jai....
QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 13:26)
mmmmm.... Koks grazus pavasaris pas tave ... Labai graziai sviesa krenta, ir blikiukai fone super...
Zodziu pirmaja dedu ne kritikai... na ji man nereali ir pati paciausia
O toliau jau kritikai Va sitoje baisiai gaila nukirstu rankyciu... na bet per ta skubejima, kad tuoj vel pasisuks ir fokusuot is naujo reikes jau gavosi, kaip gavosi....
ačiū
o tavo foto tiesiog superinės kaip supratau čia su juostiniu?
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2011 04 06, 13:57)
Ar galima būtų prie gautos koliažo žaidimui nuotraukos prikišti nagus? nemažai. Paklonuot kiek norėtųsi Idėja yra, bet kai kas nuotraukoj netinka jai....
jei ten mano tai aš nieko prieš
Akasha, pirma foto- super nereali.
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 09:16)
Daina tavo, nuotrauka tavo kas toliau
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 06, 09:45)
Dabar klausimas: kokį kompą pirktumėte? Apple? Pagrindiniai reikalavimai- kad greitai suktų PS ir būtų gražus. Nu tai gražus Applas, o greit suka kas? Koks modelis?
manau nesvarbu koks modelis, nes juk kompą pats gali susirinkti svarbiausia geras procesorius (2-3 branduolių) ir daug daug ramo
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 10:51)
geriau vis pagalvoju, kad pavydžiu savo vyro nepriversčiau taip pozuoti esi laiminga motera gavusi tokį pozuotoją
QUOTE(Burka @ 2011 04 06, 11:50)
Atnesu koliaza,toks gal ant greicio sukurtas,biski ne toks,kokio noreciau,ale nezinau ar bus laiko kitam surest kol kas kitokiu minciu nelabai yr,labai nemuskit
Suknele pasiuta,bateliai yra,belieka princa susirast...
? + Burka
Suknele pasiuta,bateliai yra,belieka princa susirast...
? + Burka
ogo koks greitis
sutinku su prieš tai išsakyta nuomone, kad norisi truputį optimistiškesnės nuotaikos
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 06, 13:10)
aš dabar kaip tik darau savo vestuvių albumą vargelio tai - o boy
QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 13:26)
paskutinė man labiausiai
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 13:28)
Netelpa man alkunes.Stovejau ant stalo, vyras gulejo ant grindu ir vistiek neuzteko erdves.O sulankscius alkunes gaunasi nekas-rankos negraziai atrodo.
Dairausi platesnio kampo objektyvo, nes su 50tuku nesutelpu.
Dairausi platesnio kampo objektyvo, nes su 50tuku nesutelpu.
značit reikia ant stalo dar ir taburetės
Aš irgi kai bandžiau atlikti portreto užduotis tai praktiškai jau norėjau griauti sieną pas kaimynus nu niekaip netelpu
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 06, 13:27)
Na jei nuotraukoj kai kas nuo apatinio desinio kampo juda link virsutinio kairiojo, tai tau pasiseke
Aga, as viena karta nuskridau su visu fotiku, jau nebenoriu
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 06, 14:27)
Su PS dirbi? Aš vestuvinį jau susimaketavau, bet va mažosios visų metų nuotraukų niekaip nesudedu vis kilnoju ir dėlioju...
Merginos palinkėkit man sėkmės - šiandien kursuose egzaminas (foto vertinimai)
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 06, 13:37)
Laikom kumscius
QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 12:26)
nuo pirmos kur nekritikai negalėjau atitraukt akių, man tobula, ir spalvos kokios aš sužavėta
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 14:32)
Na jei nuotraukoj kai kas nuo apatinio desinio kampo juda link virsutinio kairiojo, tai tau pasiseke
aš pasikartosiu - kas toliau?
Bet taigi čia į minkštą vyro glėbį "skristum"
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 06, 14:37)
laikom kumščius
aš turbūt bandysiu registruotis į Šventąją, tai kas dar važiuos? Galima kažkaip kartu susiburti kaži ar ten bus naudos tokiam žaliam ne profesionalui iš to seminaro? O gal ten tik patyrę gali dalyvauti?
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 14:38)
Laikom kumscius
ačiū bijau kaip kokia pirmokė rugsėjo pirmąją o gyvenime tų egzų tai milijonai turėjau,bet matyt čia yra daug svarbiau man ojej sudirbs visas foto? tada reiks eiti žliumdama namo
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 06, 13:27)
aš dabar kaip tik darau savo vestuvių albumą vargelio tai - o boy
paskutinė man labiausiai
Mačiau Jūsų vestuvines nuotraukas Kas fotografavo?
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 06, 13:37)
Tai čia toks egzaminas tik šiaip, per galvą gi nieks neduos jei ir klaidelių kokių bus Ramiai Ieškok savęs ir rasi. Svarbiausia ne įtikti kažkam, o patikti sau. Jausti malonumą procesui Mano nuomonė.