Va netycia ka uztikau My Webpage gal bus norinciu dalyvaut as speju, kad tikrai dalyvausiu... Labai jau noriu
QUOTE(Burka @ 2011 04 06, 11:50)
Atnesu koliaza,toks gal ant greicio sukurtas,biski ne toks,kokio noreciau,ale nezinau ar bus laiko kitam surest kol kas kitokiu minciu nelabai yr,labai nemuskit
Suknele pasiuta,bateliai yra,belieka princa susirast...
? + Burka
? + Burka
operatyvumas liuks. Ir šiaip, neblogai atlikta. Apačioje gal erdvės mažoka. Žinai, fainos spalvos siena pas tave. Gal dar kitą koliažo variantą norėsi padaryti. Atsistok prie sienos ir auto pasidaryk. Veidas nebūtinas. Nuo klubų žemyn, su pėdom ir suknele, arba nuo kaklo iki klubų, pabrėžiant kiek apnuogintus petukus. Suknelė vistiek trumpom rankovėm, neįžiūriu ar ten petnešėlės ar ne. Vienai petnešėlei leisčiau net nukristi.
Vat. O šiaip šaunuolė.
Atnesu koliaza,toks gal ant greicio sukurtas,biski ne toks,kokio noreciau,ale nezinau ar bus laiko kitam surest kol kas kitokiu minciu nelabai yr,labai nemuskit
? + Burka
? + Burka
Kaip graziai ir kaip greitai!!!
? + Burka
? + Burka
Na ir operatyvumas šaunuolė!!!
Man tai foto tokia atėjo, kad...matau tik vieną viziją...bet nežinau iš kur tokių modelių gaut
Sveikos
ar kuri yra pati maketavusi fotoalbumą?
Ne nu merginos, kaipnors pristabdykit arkliu, bo visai nespeju su jumis... Kaip jus tiek sugebat priplepet... Zodziu net neperskaiciau paskutiniu puslapiu, tik kur su nuotraukom postai tai jau ziurejau...
Zinai, man visai patiko ta foto is seniau ikeltu, kur mergaite vonioj su gelem, pirmoji, bet tik uzkliuvo mergaites zvilgsnis, na iskrenta is konteksto... va jei butu ziurejus i laikoma gele, butu super... o dabar su ta nuotrauka siulyciau kirpti iki lupyciu, man atrodo butu visai grazu... zinoma cia tik IMHO....
O sitoj , kai JB tai man visai patinka... Pirmoj gal kiek per daug erdves ir veidrodelis centre erzina... O antroji tai super... ir JB visai geras man atrodo...
mmmmm.... Koks grazus pavasaris pas tave ... Labai graziai sviesa krenta, ir blikiukai fone super...
Tai ko gi tau netrasu, gi jau ne naujoke... Drasiau baily
Pirmoje man zinok truksta erdves.... Nu noriu as tu alkuniu, nors tu ka... maciau flikre kvadrata idejai, tai va sakyciau, kad reikejo lankstyti savo vyruka taip, kad rankos tilptu kvadrate... tada turetu liuksiskai atrodyt...
O auto tai nerealus... as irgi tokio noriu Noriu noriu noriu......
Pirmoji liuks..... tik jau WB kazkur nusokes... na nebent mintis tokia buvo, bet net oda atrodo pamelus truputi... Nu negaliu ir vel nepagirt tavo modeliuko... Nerealiai israiskinga mergyte....
Dekui uz paprotinima Va ir neapsisprendziu su tais fotikais... as irgi norejau juostinio, nu bet va niekur nerandu paprasto mazo, nesunkau... pas mus labai retai islenda i prekyba tokie... ir speju, kad maniskei dar su fokusu sunku susitvarkyt bus... is kitos puses tegul mokosi
Papildyta:
Na zodziu, toliau tai noriu pasigirti, kad pagaliau isprasiau ir kazkaip susitariau, ked mazoji papozuotu , zinoma teko gaudyti tas jos pozas ant greicio ir puse kadru nefokuse, bet tikrai geriau nei su fotoaparatu pries akis....
Zodziu pirmaja dedu ne kritikai... na ji man nereali ir pati paciausia
O toliau jau kritikai Va sitoje baisiai gaila nukirstu rankyciu... na bet per ta skubejima, kad tuoj vel pasisuks ir fokusuot is naujo reikes jau gavosi, kaip gavosi....
QUOTE(pandre @ 2011 04 05, 18:24)
Zinai, man visai patiko ta foto is seniau ikeltu, kur mergaite vonioj su gelem, pirmoji, bet tik uzkliuvo mergaites zvilgsnis, na iskrenta is konteksto... va jei butu ziurejus i laikoma gele, butu super... o dabar su ta nuotrauka siulyciau kirpti iki lupyciu, man atrodo butu visai grazu... zinoma cia tik IMHO....
O sitoj , kai JB tai man visai patinka... Pirmoj gal kiek per daug erdves ir veidrodelis centre erzina... O antroji tai super... ir JB visai geras man atrodo...
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 05, 18:42)
Su PAVASARIU merginos
mmmmm.... Koks grazus pavasaris pas tave ... Labai graziai sviesa krenta, ir blikiukai fone super...
QUOTE(Alabama @ 2011 04 05, 20:19)
Ko tai nedrasu foto deti man:)
Tai ko gi tau netrasu, gi jau ne naujoke... Drasiau baily
Pirmoje man zinok truksta erdves.... Nu noriu as tu alkuniu, nors tu ka... maciau flikre kvadrata idejai, tai va sakyciau, kad reikejo lankstyti savo vyruka taip, kad rankos tilptu kvadrate... tada turetu liuksiskai atrodyt...
O auto tai nerealus... as irgi tokio noriu Noriu noriu noriu......
QUOTE(bizyte @ 2011 04 05, 21:40)
galit ir mane patarkuot turiu sirgaliukę namie, tai išnaudojam laiką
Pirmoji liuks..... tik jau WB kazkur nusokes... na nebent mintis tokia buvo, bet net oda atrodo pamelus truputi... Nu negaliu ir vel nepagirt tavo modeliuko... Nerealiai israiskinga mergyte....
QUOTE(Yvette @ 2011 04 06, 00:06)
Akasha, tik nepirk pigios skaitmenos savo mažylei. Iš mano klaidų pasimokink Nupirkom, fotografuot neįmanoma. Aš nesugebu normalios foto padaryti, o rankos lig dar nedreba. O ką ten vaikai. Maniškis tiek neišlaukia, iškart kitur suka fotoaparatą, o tas dar pasirodo nebaigė fotografuoti.. Žodžiu.
Dekui uz paprotinima Va ir neapsisprendziu su tais fotikais... as irgi norejau juostinio, nu bet va niekur nerandu paprasto mazo, nesunkau... pas mus labai retai islenda i prekyba tokie... ir speju, kad maniskei dar su fokusu sunku susitvarkyt bus... is kitos puses tegul mokosi
Papildyta:
Na zodziu, toliau tai noriu pasigirti, kad pagaliau isprasiau ir kazkaip susitariau, ked mazoji papozuotu , zinoma teko gaudyti tas jos pozas ant greicio ir puse kadru nefokuse, bet tikrai geriau nei su fotoaparatu pries akis....
O toliau jau kritikai Va sitoje baisiai gaila nukirstu rankyciu... na bet per ta skubejima, kad tuoj vel pasisuks ir fokusuot is naujo reikes jau gavosi, kaip gavosi....
QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 12:18)
Netelpa man alkunes.Stovejau ant stalo, vyras gulejo ant grindu ir vistiek neuzteko erdves.O sulankscius alkunes gaunasi nekas-rankos negraziai atrodo.
Dairausi platesnio kampo objektyvo, nes su 50tuku nesutelpu.
Aš tai noriu noriu čia - snap'as
Burka, operatyviai Realiai tai nereiktų kabinėtis, buvom sutarę, kad tai žaidimas ir jis turi teikti malonumą, nu, bet norisi man pasikabinėt Nu va viskas tarytum liux, nu, bet va veidelis koks tamsus ir niūrus ir kodėl ji žiūri į batus..., jei veidą pasuktum į šviesą(langą) ir veidelis būtų šviesus ir susidarytų įspūdis, kad lauki...na o dabar - man labiau panašu - ar tiks tie batelai...
Ei, bet jūs nekreipkit dėmesio, pastaruoju metu jaučiu, kad noriu kabinėtis ,tai kai visos giria aš biškį pasierzinsiu ok
Burka, operatyviai Realiai tai nereiktų kabinėtis, buvom sutarę, kad tai žaidimas ir jis turi teikti malonumą, nu, bet norisi man pasikabinėt Nu va viskas tarytum liux, nu, bet va veidelis koks tamsus ir niūrus ir kodėl ji žiūri į batus..., jei veidą pasuktum į šviesą(langą) ir veidelis būtų šviesus ir susidarytų įspūdis, kad lauki...na o dabar - man labiau panašu - ar tiks tie batelai...
Ei, bet jūs nekreipkit dėmesio, pastaruoju metu jaučiu, kad noriu kabinėtis ,tai kai visos giria aš biškį pasierzinsiu ok
QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 13:26)
pamėlusi, nes ji buvo apgaubta tuo melsvu audiniu, tai ir atsimušė į veidą tas mėlynumas, bet jau patvarkiau, flickr įdėjau, man ir pačiai pataisyta geriau, nors nemoku gerai su PS
žinok man pirma pati fainiausia, nu kažką turi, kabina antroj trūksta rankyčių, emocija įdomi, o paskutinei gal tiktų kvadratas?
QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 12:26)
Tu mane nervini su ta juosta Nelieka zodziu, lieka tik emocijos.
QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 13:26)
Žinok ir man , jetus yra joje kažkas kas...mmm...įtraukia.Užburianti. Spalviškai man tobula.
QUOTE(Burka @ 2011 04 06, 10:50)
? + Burka
? + Burka
Greitai kaip Pirma nuotrauka mano Kažkaip Tau vis aš papuolu Likimas Reikia susitikti
Akasha, man pirma, kur nekritikai kokia liuks!
QUOTE(bizyte @ 2011 04 06, 13:34)
pamėlusi, nes ji buvo apgaubta tuo melsvu audiniu, tai ir atsimušė į veidą tas mėlynumas, bet jau patvarkiau, flickr įdėjau, man ir pačiai pataisyta geriau, nors nemoku gerai su PS
žinok man pirma pati fainiausia, nu kažką turi, kabina antroj trūksta rankyčių, emocija įdomi, o paskutinei gal tiktų kvadratas?
Nu zinok paziurejau, tai graziau, kai pataisei Saunuole, viska tu moki...
Del paskutines, tai gal ir tiktu kvadratas, bet nenoriu cia jo.....
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 13:38)
Tu mane nervini su ta juosta Nelieka zodziu, lieka tik emocijos.
Ech, kaip zinok tokie zodziai veza As pati nuo jos kaifuoju, tai labai dziugu, kad ne man vienai taip maloniai ziurisi....
Frederika, Airv, dekui merginos..... Man ji irgi kazkokia tokia, nu vat turi kazka tokio.... Myliu juosta Be jos toliau buciau pliauskinus bele kaip