Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 11:03)
Kreipiu demesi i visas nuomones, ir visos svarbios.

Gražus tas Tavo vyrukas biggrin.gif , dar gražiau būtų jei ir pati į tą pažastį būtum įsiraičius, ir ant sujauktų patalų, kaip Yvetė minėjo, fonas ir man, ne.

Auto man Tavo gražus, plaukai padegę nemaišo, atrodo lyg šviečia, gražu.

Bizytės mergaitė labai išraiškinga, mane erzina tas odos ir lūpų mėlynumas, toks viškai negyvas. Daugiau palikau flickre.

IMHO biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 06 balandžio 2011 - 10:09
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 06, 10:03)
man tai labai gundanciai atrodytu nuotrauka,kurioje matysusi siek tiek zemiau juosmens toji vieta, soniukai blush2.gif  nezinau kaip jie vadinasi blush2.gif  biggrin.gif

QUOTE(frederica @ 2011 04 06, 10:06)
Gražus tas Tavo vyrukas biggrin.gif , dar gražiau būtų jei ir pati į tą pažastį būtum įsiraičius, ir ant sujauktų patalų, kaip Yvetė minėjo, fonas ir man, ne.

Na nenorekit visko is karto:D Po truputi, mazais zingsneliais laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 04 06, 10:06)

Auto man Tavo gražus, plaukai padegę nemaišo, atrodo lyg šviečia, gražu.

Pritariu thumbup.gif thumbup.gif

Bizyte, patiko man pirmoji nuotraukėlė 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 11:03)
Kreipiu demesi i visas nuomones, ir visos svarbios.

blush2.gif
psio ir aš fotkinsiu vyrą lotuliukas.gif man reikia irgi tokių foto - pasikabinsiu ant sienos,kai nebus jo,kad žinočiau ,kad turiu vyrą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 04 05, 21:40)
galit ir mane patarkuot blush2.gif turiu sirgaliukę namie, tai išnaudojam laiką smile.gif

Man antra kaip patiko!! wub.gif labai labai... pati emocija, ir jb kaip gerai ziurisi... Is visu labiausiai tikrai..

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 05, 22:27)
labai patinka  4u.gif
tvarkinga, gražu  smile.gif  kaip padaryt tokį rudą atspalvį  blush2.gif  man labai patinka tokios foto  blush2.gif

čia aš ligonis  doh.gif  tik aš viską "grūdu" į dešinį apatinį kraštą  doh.gif

Ta rusva atspalvi as darau taip: paverciu fotke i jb per black and white, tada pazaidziu su curves dar, ir tada ysijungiu color balance ir ten pazaidziu. Arba galima irgi taip per curves channel pakeitus koki ir makaluot 4u.gif

Alabama, man labai patiko vyrukas, taip kazkaip ziuriu ir miego traukia biggrin.gif labai patiko, nors ir tikrai ta pazastis kazkodel labai i aki krenta smile.gif ir auto patiko, graziai..
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 06, 09:45)
Labai Bizytės laukinukė patinka. Nu auga modeliukas, ba tookį žvilgsnį mergytė turi ohoho...

čia kita laukinukė, ne ta mažoji ax.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 06, 10:28)
man pirmoji superine, vienareiksminskai 4u.gif
bet zinai kas kliuna? daugumoje sios mergaites nuotrauku lupos labai suspaustos, jauciasi toks pyktis ir inirsis is jos rolleyes.gif na norisi ir linksma pamatyti kada taviske rolleyes.gif ji juk dar vaikas rolleyes.gif

geras pastebėjimas, šį kartą ji ir buvo tokia pasipūtus smile.gif kitą kartą pagausiu kitokią emociją, linksmą tikiuosi ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 04 06, 10:43)
Bizyte geras Zirzilijos pastebėjimas apie suspaustas lūpas. Bet iš kitos pusės, tie vaikučiai tokiam amžiuje kaip ežiukai, spygliuoti. O rašei, kad ir serga. Tai visai neblogai šios nuotraukos tai atspindi. Man antra, juodai balta labiausiai patiko. Ne dėl to, kad jb, bet šiaip visuma.

taip, spygliukų tikrai turi ir puikiai manipuliuoja kai fotkintis nelabai nori smile.gif

QUOTE(frederica @ 2011 04 06, 11:06)
Bizytės mergaitė labai išraiškinga, mane erzina tas odos ir lūpų mėlynumas, toks viškai negyvas. Daugiau palikau flickre.

flickre parašiau, kodėl tas mėlynumas nusėdo, ačiū už pastebėjimus 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 04 06, 11:08)
Bizyte, patiko man pirmoji nuotraukėlė 4u.gif  4u.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif

Pabandysiu atgaminti...

Bizytes sirgaliukes patiko pirmoji nuotrauka. Turbut itaka tam dare ir melsva ta uzuolaida ar kas ten... biggrin.gif

Alabamos patiko antra- portretas. ax.gif

pienes daug buvo prideta kad net sunku prisiminti. Lyg tais merginos portretas paskutine visai gerai ziurisi, ir pirmos poza patiko. biggrin.gif Na standartine tokia, bet patiko. Ir dar nespalvotos mergaites su veidrodziu foto visai neblogos. Tik nepamenu ar pienes jos ar kieno kito. doh.gif

Sorry, nepamenu daugiau. doh.gif

As sveikinuos is LT. Tikiuosi turesiu laiko nugriebti fotika. unsure.gif Ir Airv pasiulyta minti del meet butu saunu igyvendinti. rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis,
gavau foto koliazui iš UK ax.gif Tikiuosi akys neapgauna blush2.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 06, 08:45)
Dabar klausimas: kokį kompą pirktumėte? Apple? Pagrindiniai reikalavimai- kad greitai suktų PS ir būtų gražus. Nu tai gražus Applas, o greit suka kas? Koks modelis?
Gal jau tokia diskusija buvo, bet kai neaktualu, tai nelabai atkreipiau dėmesį... Pasidalinkit patirtimi ir nuomonėmis.  4u.gif

turiu pereitą vasarą pirktą Toshiba Sattelite (laptopą), tikslių parametrų nepasakysiu, tuo metu tai buvo pažangiausias procesorius, gera vaizdo plokštė, žodžiu, broliukas parinko man pagal mano prašymą, kad galėčiau dirbti su vaizdais (dar kol nebuvau taip "susirgus" fotografija mėgdavau ir filmukus paredaguot smile.gif Žodžiu, veža jis man puikiai PS ir visokias kitokias vaizdo programas, nors dabar esu ir fotkių prikrovus į jį debesį.
Atsakyti
Atnesu koliaza,toks gal ant greicio sukurtas,biski ne toks,kokio noreciau,ale nezinau ar bus laiko kitam surest blush2.gif kol kas kitokiu minciu nelabai yr,labai nemuskit 4u.gif

Suknele pasiuta,bateliai yra,belieka princa susirast... biggrin.gif
? + Burka

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 04 06, 10:50)
Atnesu koliaza,toks gal ant greicio sukurtas,biski ne toks,kokio noreciau,ale nezinau ar bus laiko kitam surest blush2.gif kol kas kitokiu minciu nelabai yr,labai nemuskit 4u.gif

? + Burka

user posted image

Saunu.Labai gerai.
Pirma foto Airv.
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 04 06, 11:50)

? + Burka

nu super thumbup.gif
Atsakyti
Burka, fainai bigsmile.gif man tik tą vaizdą už lango norisi prigesint, bet šiaip liuks ax.gif

klausimas - ar galima flickr vieną foto pakeist kita? na kad liktų komentarai g.gif ar čia tik pro tokią galimybę suteikia? g.gif tikiuosi aiškiai paklausiau doh.gif
Atsakyti