Įkraunama...
Įkraunama...

Biopsija

QUOTE(jurgiliuxs @ 2012 09 09, 13:49)
Aciu,uz padrasinima,bet blogai,kai daktarai nieko nepaaiskina.
Ka mato,ka rado ir ko tiketis ,tai ir galvoju visaip,gal man jau vystosi vezys,nes ir kraujas pasirodo is po l.santykiu kartais,ir cistitas soko,o beje ir seimos gydytoja prasitare is po tyrimu,kad turiu bedu,nes lasteles pakitusios,paskutini pusmeti labai stipriai sportavau,dideli fizini kruvi,mazai ilsejaus ,svorio gal 15 kg numeciau,jauciaus tokia stipri ir se tau kad nori.
Sirdis tabaluojas,ryte prabundu 4 val.nesimiega.

Na dbr gal nemiegi daug, nes labai nerimauji, stresas vis gi... As kai suzinojau kad darys biopsija ir isvis itarimai nekokie, tai irgi 3kg nukrito, bet nusiraminus viskas grizo i savo vezias. Na pas tave aisku daugiau simptomu, bet cia nebutinai jau vezys gi mergyt wink.gif buk stipri ir viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
Buvau vakar pas gine privaciai,paeme citologini ir paprasta tepineli.
Siai dienai negalima imt biopsijos,nes su pusle dar negerai,ir isskyru rado,tai vaistu prirase
O butu ten karpe jei buciau nuejus ir meginys butu netinkamas.
Skaudejo man ,kai ir pap eme,isivaizduoju,kaip skaudes ,kai biopsija ims
Atsakyti
Hmmmm keistai kazkaip... Na matyt kiekvienos organizmas kitoks. As nejauciu nei kai paprasta tepineli daro, nei kai pap eme, nei jokio skausmo biopsijos metu.
Atsakyti
QUOTE(jurgiliuxs @ 2012 09 11, 10:07)
Buvau vakar pas gine privaciai,paeme citologini ir paprasta tepineli.
Siai dienai negalima imt biopsijos,nes su pusle dar negerai,ir isskyru rado,tai vaistu prirase
O butu ten karpe jei buciau nuejus ir meginys butu netinkamas.
Skaudejo man ,kai ir pap eme,isivaizduoju,kaip skaudes ,kai biopsija ims

Na man irgi neskaudėjo g.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema nuo pradzios iki galo bet vistiek kyla neaiskumu. Pvz kodel daretes PAP citiologini tyrima. As tai beveik metai vargstu su kraujavimu. Nekraujuoju zveriskai bet visa laika teplioja o kartais lipant i vonia ir per koja nubega kraujo srovele, o apie l.santykius tai ka jau ir bekalbeti abu kraujuose paskende… Paskutiniu metu pastebejau kai kraujavimo nebuna didelio tik tepliojimas po vizito tuoalete nusislapinus daznai matau kraujo zyme nubegusia zemyn. Na ir Atsidodo man vis tai ir nuejau pas gydytoja ir jinai paeme citiologini tyrima. Tyrimo rezultatas auksto lygio lasteliu pakitimas ir iskart issiunte i ligonine biopsijai. Man gydytoja sake kad duos nuskausminima bet nieko man nedave. Viska jauciau kaip ten tryne,tepe, znaibe, kazka ikiso labai skaudziai kad net prakaitas nupyle ir zinoma is pradziu paziurejo echoskopa vaginaliniu budu ir ziurejo per tuos ziuronus. Po tyrimu jis man nieko nepaaiskino nieko, tik pasake kad gausiu laiska pastu ir gausiu pas ji vel pasirodyti. O pacioje pradzioje kai iejau jis man pasake kad priezastis yra ta kad esu cia kad yra itariamas vezys. Patikekit koks jausmas buvo. O mano seimos gydytoja aiskino man tik apie lasteliu pasikeitimus… Jau antra savaite laukiu atsakymo ir kraustausi is proto. Gal kas esat susidure su panasia situacija, gal galit pasakyti kokios mano galimybes, kokie tyrimu rezultatu galiu tiketis ? Busiu dekinga labai uz pagalba.
Atsakyti
Labuka,paskaiciau paskutini laiskuti temoje,susidariau ispudi,kad ne as viena
nesupratau kas man vyksta,man taip pat kraujas po lt.santykiu rodydavos,galvojau gal taip
Gydytojai kazkaip turetu informuot moteris,apie joms gresiancius pavojus.Gal tada ir jaunimas pagalvotu kiek pavoju tyko neatsakingi lytiniai santykiai ju kiekybe ir partneriu kaita.
As anksciau galvodavau ,kad sekxas naudingas moters lytinei sveikatai,ir net nezinojau ,kad yra toks ZPV.Tik neseniai suzinojau,ir kad nuo to gali issivyst vezys.
O daugiau gydytojai raso moterys neskuba del vezio tirtis,ko jos skubes,jei jos net neitaria,kad taip gali buti.Uztai toks Lietuvoj mirtingumas didelis.
Atsakyti
sveikos,

manes laukia cistoskopija ( slapimo pusles bedos) ir aisku biopsija nes itaria sieneles pakitimus ir jei pasitvirtins paiims istyrimui...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif siandien buvau pas gine ir padare kolposkopija,nusprende daryti biopsija,nes matoma daug pakitimu,korozija.. dabar iskilo klausimas : ji minejo,jog negalesiu tureti lyt.santykiu,neiti i pritis,neguleti vonioje..bet tiklsiai nuo kada iki kada nepasake g.gif o as per ta ziopluma ir pati nepasiklausiau doh.gif tai gal jus zinote pries ar po negales myletis? wub.gif
Atsakyti
Iki biopsijos para susilaikiau nuo lytiniu santykiu, po - savaitei. Guleti vonioje, eiti i pirti draudziama del galimos infekcijos. Nors as dvi dienos po plaukiau su badarem, bet ramiai graziai nesuslapau visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2012 11 23, 13:15)
Iki biopsijos para susilaikiau nuo lytiniu santykiu, po - savaitei. Guleti vonioje, eiti i pirti draudziama del galimos infekcijos. Nors as dvi dienos po plaukiau su badarem, bet ramiai graziai nesuslapau visai biggrin.gif

Aisku tada aciu uz atsakyma 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, visos temos neskaičiau, tad nežinau, gal apie tai jau buvo rasyta:) ar kam nors dare odos biopsija?Kaip ji daroma ir pan.? man penktadieni veido srityje darys, bet niekur neradu tikslios info kaip kas ten:) Ačiū
Atsakyti
sveikos,

gal kas gali rekomenduoti gera gydytoja, kuri padarytu gimdos kaklelio biopsija?
Kur jus einat privaciai?kiek kainuoja? man gan skubiai reikia, nezinau ka daryt.
Atsakyti