Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 11:38)
o šaip pabandykit pačios  - jei ką kontaktus duosiu visoms..busi ir sėklos, ir nauja praktika pirkime.. 4u.gif Tik prašom nesupykt ant manęs  4u.gif

Tai viskas ok 4u.gif
Aisku jei atsiras ta kuri nores pirkti su kazkuo kooperuodavamasi,tai mielai prisijungsiu,nes man zalias miskas pati tikrai nenusipirksiu doh.gif
Atsakyti
Violeta, tikrai tave suprantu.
todėl ir sakau, užsisakykite kiekviena sau po tinkantį pakutį indivudualiai, neapkraukite kitų žmonių...
šiuo metu mano aukščiau nurodyta tarpininkė DARO UŽSAKYMĄ. taigi, prisijunkite skubiai ir gausis jums pigiau (siuntimas). 4u.gif

sega, taigi viskas paaiškinta. pačiai pirkt nereikia. tik išsiųsti el. laišką tarpininkei. paprasčiau nebūna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 08 balandžio 2011 - 10:44
Svarbiausia yra kiekius žinot, ko kiek norite..dar kartą pakartosiu jau detaliai...

va yra el. p. taure212@gmail.com

http://www.amazon.co...u...4889&sr=8-7

http://www.amazon.co...ref=pd_sim_ol_1

čia visa esamų sėklų pasiūla, bet sėklos skirtingai supakuotos. pirmoj nuorodos - 1 p - 25 sėklos arba 1 p - 50 sėklų; antros - 1 p - 6 seklos.

pasižiūrit ko kiek norit, parašote į tą el paštą; ta tarpininkė jums tuoj atsakys pasiskaičiavusi kiek kas kainuos; paprašys avanso, kurį sumokėsite čia vienam -žmogui interneto banku..viskas. Keliese susikooperuot yra geriau tik dėl to, kad bus vienas siuntinys, tai siuntimo išlaidos dalinsis ant tiek žmonių kiek jų užsisakines. Kadangi sėklos lengvos, o siuntimo 1 kg kainuoja 14 dolerių, tai matyt protinga siųsti daugiau sėklų, nes svorio gramais nieks nedalins.

o mokestis jis dedamas kiekvienam pokučiui atskirai, ir visai nesvarbu kad tai vienas bendras užsakymas; plius komisiniai šitai tarpininkei eina bendri procentai nuo visos galutinės vertės, tai čia nieko nesutaupyste..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 balandžio 2011 - 10:56
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 11:49)
Svarbiausia yra kiekius žinot ko kiek norite..dar kartą pakartosiu jau detaliai...

va yra el p. taure212@gmail.com

o mokestis jis dedamas kiekvienam pokučiui atskirai, plius komisiniai šitai tarpininkei eina bendri procentai nuo visos vertės, tai čia nieko nesutaupyste..

Tikrai ner ko pykti 4u.gif
Aciu uz tarpininkes kontaktus 4u.gif
Atsakyti
taigi, tik bandau pasakyt, kad čia labai paprasta viskas ir plius visų laikas pasitaupo, kai nereikės sėklų dalint ir jas atskirai persiuntinėt...galų gale kas mirtinai norės, ką nors galvosim smile.gif
Atsakyti
aš papildomai užsakinėju dar tokių: http://www.burpee.co...prod000212.html
čia jau iš kito puslapio. ši veislė - labai dideli žiedynai, daug didesni už įprastus. atsiliepimai geri, tai susigundžiau.
siuntimas 4,5 dol. aš imu du pakelius, jei kas prisijungs, tai pasidalins siuntimas wink.gif

violeta, aš ir per Taurę pirkau, bet kaip suprantu, tavo užsakė šiek tiek anksčiau nei mano. skubėjai siųst biggrin.gif na, bet gal pats amazonas inentifikuos tą patį adresą ir sujungs siuntimus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 08 balandžio 2011 - 11:05
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 11:38)
Noriu pasisakyt dėl eilių sėkloms ir etc ta tema...

suprantu ir viskas ok, aš tik galvojau kad jau sakot dalinsitės, tai ir puoliau eilutėn biggrin.gif

o sakykit aš ar nerandu ar ten nėra tos baltalapes apple veisles? Uzsisakineju jau irgi pats per tarpininke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 04 08, 11:03)
suprantu ir viskas ok, aš tik galvojau kad jau sakot dalinsitės, tai ir puoliau eilutėn biggrin.gif

o sakykit aš ar nerandu ar ten nėra tos baltalapes apple veisles? Uzsisakineju jau irgi pats per tarpininke smile.gif

nėra baltalapės. ir šiaip randu baltalapę geriausiu atveju daigais o ne sėklom.
jei kas kur rasit - praneškit, norėčiau ir aš.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 11:03)
ši veislė - labai dideli žiedynai, daug didesni už įprastus. atsiliepimai geri, tai susigundžiau.
violeta,  tavo užsakė šiek tiek anksčiau nei mano. skubėjai siųst biggrin.gif

Na, žinot, nėra super dideli tie žiedynai kiek matau foto...Didžiausi man kada turėti tai buvo veislė Bergpalais- žiedyno burbulas didesnis už kumštį gero auginimo sąlygom..na ir tie amazones appleblossom kiek matau, labai stambūs...Šitos, man regis, paprasti žiedynai, tik tiek, kad gausūs žiedynstiebiais - t.y. daug pačių atskirų žiedų, bet jie smulkoki..Na tai susodinus tas stambiažiedes tankiau būna mažesni krūmai, bet gausiau žydi jie..o jei dar tręši ir t.t. Žodžiu, nesigundau..

ir taip jau su tais siuntimais rolleyes.gif ...juk mano viso jau pasodintos...sodinau tik 3 lovelius, dar du ne..tai va tos užsakytos gal ir bus auginamos..

Baltalapės sėklom irgi neradau..man regis čia bus hibridas, kuris autentiškas savybes išsaugo tik dauginamas iš sėklų..auginiais gal nebe tas...kitaip kodėl visai nėr sėklų - matyt, gan nauja reta veislė, veislininkai gal nori apsaugot paplitimą..juk net ir ta paprasta appleblossom juk visai dar nematyta, sėklų Europoj nėr, iš užjūrio siunčiamės, nes štatuose jau vat yra nors tų sėklų, bet ir tai su labai ribota pasiūla... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 balandžio 2011 - 11:18
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 11:03)
čia jau iš kito puslapio. ši veislė - labai dideli žiedynai, daug didesni už įprastus. atsiliepimai geri, tai susigundžiau.
siuntimas 4,5 dol.  aš imu du pakelius, jei kas prisijungs, tai pasidalins siuntimas wink.gif
violeta, aš ir per Taurę pirkau, bet kaip suprantu, tavo užsakė šiek tiek anksčiau nei mano. skubėjai siųst biggrin.gif na, bet gal pats amazonas inentifikuos tą patį adresą ir sujungs siuntimus  g.gif

Jums dar nenupirktos seklos? galvoju, ar spesiu i ta pati shipa prisijungt... nes reik ir man jau ir didziaziedziu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 12:03)
siuntimas 4,5 dol.  aš imu du pakelius, jei kas prisijungs, tai pasidalins siuntimas wink.gif

as ir noreciau ju.Per ka tu jas uzsakineji?
Atsakyti
QUOTE(bumbuliukas @ 2011 04 08, 11:13)
Jums dar nenupirktos seklos? galvoju, ar spesiu i ta pati shipa prisijungt... nes reik ir man jau ir didziaziedziu.... doh.gif

šitos dar ne,kątik išsiunčiau. siūskit wink.gif galiu parašyt, kad palauktų pusvalandi užsakymo
Papildyta:
QUOTE(sega01 @ 2011 04 08, 11:14)
as ir noreciau ju.Per ka tu jas uzsakineji?

irgi ten pat kur violeta rase.

taure212 ETA gmail.com
Atsakyti