QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 11:03)
aš papildomai užsakinėju dar tokių:
http://www.burpee.co...prod000212.html ši veislė - labai dideli žiedynai, daug didesni už įprastus. atsiliepimai geri, tai susigundžiau.
violeta, tavo užsakė šiek tiek anksčiau nei mano. skubėjai siųst
Na, žinot, nėra super dideli tie žiedynai kiek matau foto...Didžiausi man kada turėti tai buvo veislė Bergpalais- žiedyno burbulas didesnis už kumštį gero auginimo sąlygom..na ir tie amazones appleblossom kiek matau, labai stambūs...Šitos, man regis, paprasti žiedynai, tik tiek, kad gausūs žiedynstiebiais - t.y. daug pačių atskirų žiedų, bet jie smulkoki..Na tai susodinus tas stambiažiedes tankiau būna mažesni krūmai, bet gausiau žydi jie..o jei dar tręši ir t.t. Žodžiu, nesigundau..
ir taip jau su tais siuntimais
...juk mano viso jau pasodintos...sodinau tik 3 lovelius, dar du ne..tai va tos užsakytos gal ir bus auginamos..
Baltalapės sėklom irgi neradau..man regis čia bus hibridas, kuris autentiškas savybes išsaugo tik dauginamas iš sėklų..auginiais gal nebe tas...kitaip kodėl visai nėr sėklų - matyt, gan nauja reta veislė, veislininkai gal nori apsaugot paplitimą..juk net ir ta paprasta appleblossom juk visai dar nematyta, sėklų Europoj nėr, iš užjūrio siunčiamės, nes štatuose jau vat yra nors tų sėklų, bet ir tai su labai ribota pasiūla...