Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Violeta, rašausi į eilę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xaos: 08 balandžio 2011 - 10:04
Mano reikalai tokie...

jau užsisakiau 100 appleblossom tų pilnavidurių rožinių žaliais lapais - 2 pok po 50 sėklų;

ir tų margažiedžių, kur po 6 sėklas - 4 pokučius, 6x4 - 24 sėklos..

kaina iš viso vien sėklų Order Total: $40.52

+15% + svoris (1kg - $14)

konvertavus dolerius į litus - doleris 2,37 - 2,38 lt kažkur, tai bus apie 145 litus viskas...visa siuntinio vertė.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 07:53)
jei parvažiuost mašina, tai parsivešite be problemų...galima ir parsiskraidint, tik tiek kad ne rankiniam bagaže - konfiskuos iš karto, o registruojamame...kad neapsilaužytų, reikia kokioj asdoj ar kitoj pigioj pardėj nusipirkt dideles plastikines dėžutes su dangteliais užspaudžiamais tvirtais, dėt ten augalus, uždengt, apvyniot kokiais bagažo rūbais ir vsio...skydis trumpas, nesušaltų, dėl bagažo mėtymo čia jau kitas klausimas g.gif ..bet mašina kyla tiktai vietos klausimai...

Nu tikiuosi, kad grisim masina. Bandysiu i deze sustatyt ir padet ant galines palanges. Dar prasiau, kad tu pakuociu neismestu kur jos originaliai bus supakuotos. Kazi kas ten per stebuklas, reiks paziuret, kad jos issilaiko. g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
As ir noreciau prie jusu kooperuotis,aisku jei sutiksit ir jei siusites tu gelyciu,nerealios wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 11:05)
Mano reikalai tokie...

jau užsisakiau 100 appleblossom tų pilnavidurių rožinių žaliais lapais - 2 pok po 50 sėklų;

konvertavus dolerius į litus  - doleris 2,37 - 2,38 lt kažkur, tai bus apie 145 litus viskas...visa siuntinio vertė.

Violeta as ir noreciau rasytis i eile 4u.gif noreciau ir tu ir tu nors po kelias seklytes 4u.gif
Atsakyti
Žodžiu taip, nenoriu reklamuoti jokios tarpininkės, tiesiog parašau, kad aš siunčiu užsakymą tai tarpininkei, pas kurią esu ne kartą užsakinėjusi ir man viskas buvo ok.
Taigi tvarka tokia, kad norit užsisakyti iš Amazon.com, siunčiate savo užsakymus tarpininkei ten pirmame puslapyje yra aprašyta užskinėjimo tvarka.
Ji jau yra patvirtinusi, kad užsakymą atliktų.

Violeta, junkis wink.gif pasidalinsim shippingą. nes ten mūsų pageidaujamoms sėkloms vos ne kiekvienam pakeliui yra atskiras shipingas, nes iš skirtingų tiekėjų sėklos.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 11:05)
Mano reikalai tokie...

konvertavus dolerius į litus  - doleris 2,37 - 2,38 lt kažkur, tai bus apie 145 litus viskas...visa siuntinio vertė.

aš aš aš noriu, jei ieškosit su kuo dalintis biggrin.gif, kad ir po 5 sėklytes bigsmile.gif galiu net iš anksto susimokėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 11:09)
Violeta, junkis wink.gif pasidalinsim shippingą. nes ten mūsų pageidaujamoms sėkloms vos ne kiekvienam pakeliui yra atskiras shipingas, nes iš skirtingų tiekėjų sėklos.

o galit gal apšviest plačiau? Kas tas Šipingas? Ir kiekvienai reikės paskui siuntimo mokestį mokėt, mokesčius kažkokius, galit gal plačiau? Nesu pirkus.. unsure.gif ir tada ta paypa;l viostiek reikalinga tai tarpininkei, ir visos jai mokėsim, tai ne geriau vieną užsakymą ir vieną mokestį, tai tarpininkei ir visus kitus? Aš tik garsiai svarstau, nes neišmanau visai tos virtuvės kas ten kaip ir kaip geriau, sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 09:34)
Parašiau kelioms tarpininkėms iš JAV, reikia laukt atsakymo, ar sutiks žaisti su sėklom...o kadangi yra laiko skirtumas apie 12 valandų, tai tikiuos, kad savaitgaliu atsakymas bus..

jei sutiks, aš galėsiu paimt šiek tiek daugiau sėklų, pvz, ružavos appleblossom max pakas yra po 50 sėklų, tai galiu paimt juos kelis ir sėklas perdalint..ar kaip nors kitaip, svarbiausia, kad sutiktų kuri nors...

Jau yra atsakyta temoj, kad jei na kanapes, sius seklytes... thumbup.gif
ooooooo, pavelavau su atsakymu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbuliukas: 08 balandžio 2011 - 10:27
QUOTE(Musiukass @ 2011 04 08, 10:14)
o galit gal apšviest plačiau? Kas tas Šipingas? Ir kiekvienai reikės paskui siuntimo mokestį mokėt, mokesčius kažkokius, galit gal plačiau? Nesu pirkus..  unsure.gif ir tada ta paypa;l viostiek reikalinga tai tarpininkei, ir visos jai mokėsim, tai ne geriau vieną užsakymą ir vieną mokestį, tai tarpininkei ir visus kitus?

Šipingas - siuntimo mokestis, aš tai iš USA pvz. čia užsakinėjau, paskaitykit, gal bus aiškiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 08 balandžio 2011 - 10:28
QUOTE(Musiukass @ 2011 04 08, 10:14)
aš aš aš noriu, jei ieškosit su kuo dalintis biggrin.gif, kad ir po 5 sėklytes  bigsmile.gif galiu net iš anksto susimokėt biggrin.gif
Papildyta:

o galit gal apšviest plačiau? Kas tas Šipingas? Ir kiekvienai reikės paskui siuntimo mokestį mokėt, mokesčius kažkokius, galit gal plačiau? Nesu pirkus..  unsure.gif ir tada ta paypa;l viostiek reikalinga tai tarpininkei, ir visos jai mokėsim, tai ne geriau vieną užsakymą ir vieną mokestį, tai tarpininkei ir visus kitus? Aš tik garsiai svarstau, nes neišmanau visai tos virtuvės kas ten kaip ir kaip geriau, sorry blush2.gif

truputėlį ne į temą...
tarpininkė užsako mūsų visų užsakymus vienu metu, tada ant visų išsidalina siuntimo mokestis (shiping'as) iš JAV parduotuvės į tarpininkės vietą JAV. tada ji siunčia savo atstovei čia lietuvoje, ji kiekvienai iš mūsų atidalina tai, ką užsakėm. kiekviena iš mūsų sumoka čia, lietuvoje. jokių paypalų, kreditinių, tarptautinių pavedimų.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 04 08, 11:26)
Šipingas - siuntimo mokestis, aš tai iš USA pvz. čia užsakinėjau, paskaitykit, gal bus aiškiau.

dėkui, tikrai aiškiau smile.gif
Atsakyti
labutis

ir as junksiuosi bet tik vakare gal tarpininke sinadien dar neuzsakines
Atsakyti
Noriu pasisakyt dėl eilių sėkloms ir etc ta tema...

merginos, sėklas užsisakinėjau sau asmeniškai, priisiimdama visas rizikas, jau sumokejau avansą ir tarpininkė jau padarė užsakymą, laukiu kas toliau bus, nes perku primąkart per tarpininkus..

Gausiu sėklas - džiaugsiuos, kadangi akivaizdu, kad užsisakiau jų didesnį kiekį, matyt galėsiu su kuo nors pasidalint jomis.

Bet ir čia ir "smagumas"..jei pati būčiau jungusis prie kolektyvinio užsakymo didelio, matyt, būčiau labai norėjus gaut sėklas originalioj nepraplėštoj pakuotėj, kad nebūtų tikimybės, kad sėklos sumaišytos, kaip nors pažeistos ir t.t. - na, sakykim, pasitaikys kad jos nedaigios, tai pakuotė nepraplėšta tikrai rodys kad jos jau tokios nedaigios...o dėl sėklų dalinimo po 5 - 10 kaip dabar kas prašo į až, tai supraskite prašom, koks čia tas rūšiavimas ir siuntinėjimas ir sumų skaičiavimas rolleyes.gif bjaurus darbas..realiai sėklas noriu dalint 2-3 žmonėms, forumo senbuviams ir tikrai nuo seno "virtualiai pažįstamiems" gėlininkams ...dalį sėklų sėt, pasisodint sau kelis daigus "pažiūrėjimui", nes mano jau viskas auga, dalį padovanot giminaičiams ir na ir dalį gal pažįstamoms vilnietiems perleisiu..dar sėklų kitiems metams pailikt reikia..

o šaip pabandykit pačios - jei ką kontaktus duosiu visoms..busi ir sėklos, ir nauja praktika pirkime.. 4u.gif Tik prašom nesupykt ant manęs 4u.gif

Partizane ir kitos, aš pas tą pačia tarpininkę, man ji regis patikima vien dėl savo moderatorės statuso mirksiukas.gif

Žodžiu viską sumokėjau, ji jau padarė mano užsakymą ir laukiu sėklų jau.
tai gali nepirkt tada - galiu dalintis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 balandžio 2011 - 10:43