Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Eiryn @ 2011 04 07, 20:39)
O tai gal per pay pal eina jiems užmokėti? Ar irgi netinka, jei ką aš tokį turiu, būtų galima susiorganizuot, nes dažniausiai parduotuvėms tinka per paypal mokant  g.gif

ne, jie tiesiog, tokie senoviniai "išankstinio apmokėjimo" sistemos šalininkai... jų ta parduotuvė elektroninė labiau kaip katalogas pasižiūrėjimui... ten toks ūkelis biggrin.gif

Švedų psl
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 07, 21:49)
...Tai kad nėra siunčiančių š Lietuvą..

variantai:

1. tarpininkas lietuvis gyvenentis jav, kuris gautų sėklas ir persiųsų jas pas mus;
2. bandyt sėklas užsakinėt ne į Lietuvą, o kokią kitą šalį, pvz, Angliją, Prancūziją, dar kur nors kur esantys draugai/giminės galėtų čia perduot kaip nors;
3. Laukt kol aš pati vyksiu į Angliją ir ten ką nors organizuosiu..bet ten parduodami tik daigai,
4. MB dirba UK, gegužės mėn bus grįžęs čia...galiu užsakinėt jo adresu ten, kad gavęs parvežtų čia, bet vėl - europoj kažkaip vien daigus siūlo, o ne sėklas..Daigus tranportuot sudėtingas reikalas, rankiniam bagaže gali neleist turėt puodelių su žemėm, registruotam reik pagalvot kaip pakuot ir apšiltint, bagažo skyrius šaltas su minusu skrydžio metu būna...nors aš parsivežiau auginukų net iš Kanados.
5. - ??

aišku lengviausia ir mažiausia problemų būtų su sėklom ir tiesiai i LT. Bet jei nėra galimybės ir reikia rinktis sunkesnį varijantą - 4, tai nebūtina apkraut JB (Jūsų cool.gif, o (aišku tai dar pasunkins visą reikalą hihihi.gif) įdėti į mikriuką, kurie vežioja siuntinukus ir žmones į/iš UK.
Atsakyti
Violeta, galima per SM tarpininkes pirkt iš Amazone.
jaučiu taip ir darysiu.
iš tiesų norėčiau abiejų appleblossom veislių, manau jų miksas būtų nuostabus...
Atsakyti
O kur jas rasti? jei rasim įmesk nuorodą ,kur žiūrėt..

taip, bet turėkim, omenyje, kad visų sėklų sėt nebeapsimoka, kelias tik, pasižiūrėjimui augalų, nes gegužės viduryje pasėtos tai jos žydės tik basibaigiant vasarai..na bet po naujujų metu jau galima sėt..

P.S. jau radau, tik kls į kurią kreiptis...Gal darom sau vieną užsakymą, bus be kelių mokesčių siuntimo ir komisinių tom tarpininkėm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 balandžio 2011 - 07:50
Man tinka bendras uzsakymas ir noresiu abieju rusiu po pakeli mirksiukas.gif
Pay pal mes turime, jeigu kuriam puslapi jos reikejo, nlb. supratau, kas su tuo apmokejimu ne taip? Tai gal per svedus galim nupirkti? g.gif
Atsakyti
aš, jei priimsit, labai norėčiau prisijunkt pirkime.. ax.gif Labai labai
Atsakyti
prisijungčiau prie baltalapių "Westdale Appleblossom" sėklų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 08 balandžio 2011 - 08:53
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 07, 18:49)
Blyn, anglų, vokiečių amazonėj nėra, yra, tik kaip suprantu jav, iš ten pas mus nesiunčia...Tik po pačias jav valstijas.
Matyt, teks tenkintis savom ir laukt kada nusigausiu į UK, o ten jau...

Kaip sakoma, reikai džiaugtis ką turime..Galų gale ir mano visos jau pasodintos.

Susizavejau ir as nematytom pelargoniju rusimis. Gal nesunku butu imesti nuorodas amazoneje JAV 4u.gif nemoku as ten narsyti... blush2.gif
Atsakyti
prašom...

http://www.amazon.co...u...4889&sr=8-7

kaina juokinga, tik 10 - 12 litų plius siuntimas, ale nesiunčia pas mus, nors ES nariai esam.. unsure.gif Yra pokučiai po 25 ir 50 sėklų; ir svoris geras, tai būtų labai geras variantas pirkt per tarpininkus.

http://www.amazon.co...ref=pd_sim_ol_1

čia jau pokutyje tik 6 sėklos..

apie daigų siuntimo ypatumus jau šnekėjom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 balandžio 2011 - 08:48
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 08:46)
prašom...

http://www.amazon.co...u...4889&sr=8-7

kaina juokinga, tik 10 - 12 litų plius siuntimas, ale nesiunčia pas mus, nors ES nariai esam.. unsure.gif Yra pokučiai po 25 ir 50 sėklų; ir svoris geras, tai būtų labai geras variantas pirkt per tarpininkus.

http://www.amazon.co...ref=pd_sim_ol_1

čia jau pokutyje tik 6 sėklos..

apie daigų siuntimo ypatumus jau  šnekėjom...

Aciu, dar siandien siusiu tarpininkei uzsakyma... thumbup.gif
Atsakyti
o Jūs visos pavieniui sakysitės? Iš postų taip suprantu, aišku čia kiekvienos reikalas, aš tik kaip varniukas čia, nemokša tokiuose dalykuose Ne geriau būtų bendrai susimest? Saldumynuose siūsdavomės didelį vieną bendrą siutninuką, aišku vienam žmogui gaunas apkrovimas.. bet pigiau gaunas.
Atsakyti
As irgi noreciau tokio grozio, ir tikrai butu gerai kooperuotis,nes ir siuntimas pigiau butu, ir ne visoms gi reikia tiek seklu. Man kokiu 10 tikrai uztektu smile.gif
Atsakyti