Is amazones tos fantastiskos Kaip nooooriu!
Ojei, kad sujudus tema
Atsiprašau, kad tą puslapį užrodžiau- belieka tikėtis, kad jie siųstų ir į LT, kažkas lyg parašė jiems laiškelį
Šiandien neblogai patyrinėjau interneto platybėse, deja, tų gražiųjų, pilnavidurių veislių sėklų pasiūla labai nedidelė
Mane nugalėjo sveikas protas- šiemet tikrai nieko nepirksiu, nes jau turiu 16 savo paaugintų kompaktinių pelargonijų daigų, 6 svyrančias, 3 pernykštes gražiai augančias svyrančias ir dar vieną pirktinę. O turiu ne tik pelargonijų, o mano kiemas ir balkonas yra riboto ploto
Einu dar po interenetą pavaikščioti, jei rasiu teisingą, į LT siunčiantį puslapį, pranešiu
Atsiprašau, kad tą puslapį užrodžiau- belieka tikėtis, kad jie siųstų ir į LT, kažkas lyg parašė jiems laiškelį
Šiandien neblogai patyrinėjau interneto platybėse, deja, tų gražiųjų, pilnavidurių veislių sėklų pasiūla labai nedidelė
Mane nugalėjo sveikas protas- šiemet tikrai nieko nepirksiu, nes jau turiu 16 savo paaugintų kompaktinių pelargonijų daigų, 6 svyrančias, 3 pernykštes gražiai augančias svyrančias ir dar vieną pirktinę. O turiu ne tik pelargonijų, o mano kiemas ir balkonas yra riboto ploto
Einu dar po interenetą pavaikščioti, jei rasiu teisingą, į LT siunčiantį puslapį, pranešiu
britai atrašė, kad į Lietuvą nesiunčia.
tai manau siųsimės sėklas. dabar labai noriu surasti tą baltalapę. nemažai kur pažymėta "sold out". gaila. na bet iš amazone visada galėsim
aha dėkui. įdomu kodėl britai tiek pelargoniją tiek snaputį Geranium vadina. na, bet čia matyt jų toks įprotis. paplito ir tiek.
Papildyta:
eina sau kaip nerealu...
tai manau siųsimės sėklas. dabar labai noriu surasti tą baltalapę. nemažai kur pažymėta "sold out". gaila. na bet iš amazone visada galėsim
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 07, 13:31)
čia yra ne pelargonija, o snaputis ( Geranium).
aha dėkui. įdomu kodėl britai tiek pelargoniją tiek snaputį Geranium vadina. na, bet čia matyt jų toks įprotis. paplito ir tiek.
Papildyta:
eina sau kaip nerealu...
Fantastiski tie tavo idedami ziedai Bet tu irgi manau jeigu visomis pasaulio kalbomis gali rasyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 07, 12:20)
radau amazone sėklų štai tokių, paprastų appleblossom:
25 sėkols 5 baksai
25 sėkols 5 baksai
o man tai vis tiek gal šitos tos pačios pačiausios...Jų didesnis kiekis atrodys super, o baltalapių lovelis...liesis lapų ir žiedų spalvos, jau net nuotraukose tas efektas matosi, tai bus vien baltoka...Čia gal gražu vieną tokį augalą įkišt tarp kaip akcentą , kaip Partizanės įdėtoj 1 fotkėj...o tos sėklos kur yra amazonėj, tai žinokit, visai geros veislės - bus geras vaizdas iš toli ir arti...Jaučiu, kad užsipirksiu visai netolimu metu - šiandien - ryt..
Blyn, anglų, vokiečių amazonėj nėra, yra, tik kaip suprantu jav, iš ten pas mus nesiunčia...Tik po pačias jav valstijas.
Matyt, teks tenkintis savom ir laukt kada nusigausiu į UK, o ten jau...
Kaip sakoma, reikai džiaugtis ką turime..Galų gale ir mano visos jau pasodintos.
Matyt, teks tenkintis savom ir laukt kada nusigausiu į UK, o ten jau...
Kaip sakoma, reikai džiaugtis ką turime..Galų gale ir mano visos jau pasodintos.
QUOTE(kkarile @ 2011 04 07, 17:51)
Fantastiski tie tavo idedami ziedai Bet tu irgi manau jeigu visomis pasaulio kalbomis gali rasyti
nu ne, švediškai aš tik apgraibom skaičiau, kadangi anglų ir vokiečių daugmaž žinau, tai švedų kalba tokia tarpinė tarp jų
o jei labai rimtai, tai galima google kalbos įrankiais pasinaudot, jei kažko labai tiksliai reikia, na, tiek tiksliai kiek tas vertėjas sugeba paverst.
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 07, 18:49)
Blyn, anglų, vokiečių amazonėj nėra, yra, tik kaip suprantu jav, iš ten pas mus nesiunčia...Tik po pačias jav valstijas.
ane? o tu suskaitei tai? aš užsakinėt nebandžiau. dar ebay likęs, eisiu vokiškam paieškot, nes tik ten prisiregistravusi. jei ką, duosiu žinių.
Taip, aš bandžiau jas pirkti jau...bet esmė ta, kad anglai vokiečiai visai jų neturi, reik siųstis iš Jav, o ten į tokias rizikos šalis nesiunčia, mano el p netiko Variantas - tarpininko štatuose reikia...
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 07, 21:13)
dar ebay likęs, eisiu vokiškam paieškot, nes tik ten prisiregistravusi. jei ką, duosiu žinių.
Geriausias variantas - gauti sėklų
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 07, 16:57)
Tik štai kortele jie apmokėjimo neima, tik išankstiniu pavedimu, o tai reiškia dar papildomų išlaidų.
O tai gal per pay pal eina jiems užmokėti? Ar irgi netinka, jei ką aš tokį turiu, būtų galima susiorganizuot, nes dažniausiai parduotuvėms tinka per paypal mokant
...Tai kad nėra siunčiančių š Lietuvą..
variantai:
1. tarpininkas lietuvis gyvenentis jav, kuris gautų sėklas ir persiųsų jas pas mus;
2. bandyt sėklas užsakinėt ne į Lietuvą, o kokią kitą šalį, pvz, Angliją, Prancūziją, dar kur nors kur esantys draugai/giminės galėtų čia perduot kaip nors;
3. Laukt kol aš pati vyksiu į Angliją ir ten ką nors organizuosiu..bet ten parduodami tik daigai,
4. MB dirba UK, gegužės mėn bus grįžęs čia...galiu užsakinėt jo adresu ten, kad gavęs parvežtų čia, bet vėl - europoj kažkaip vien daigus siūlo, o ne sėklas..Daigus tranportuot sudėtingas reikalas, rankiniam bagaže gali neleist turėt puodelių su žemėm, registruotam reik pagalvot kaip pakuot ir apšiltint, bagažo skyrius šaltas su minusu skrydžio metu būna...nors aš parsivežiau auginukų net iš Kanados.
5. - ??
variantai:
1. tarpininkas lietuvis gyvenentis jav, kuris gautų sėklas ir persiųsų jas pas mus;
2. bandyt sėklas užsakinėt ne į Lietuvą, o kokią kitą šalį, pvz, Angliją, Prancūziją, dar kur nors kur esantys draugai/giminės galėtų čia perduot kaip nors;
3. Laukt kol aš pati vyksiu į Angliją ir ten ką nors organizuosiu..bet ten parduodami tik daigai,
4. MB dirba UK, gegužės mėn bus grįžęs čia...galiu užsakinėt jo adresu ten, kad gavęs parvežtų čia, bet vėl - europoj kažkaip vien daigus siūlo, o ne sėklas..Daigus tranportuot sudėtingas reikalas, rankiniam bagaže gali neleist turėt puodelių su žemėm, registruotam reik pagalvot kaip pakuot ir apšiltint, bagažo skyrius šaltas su minusu skrydžio metu būna...nors aš parsivežiau auginukų net iš Kanados.
5. - ??