Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Rodau sėjinukes obelžiedes, sėtos 05 06, taigi čia 11 dienų po pasėjimo, kalasi pirmi tikrieji lapeliai...Taigi, kai išsikala pirma tikrųjų lapelių pora, bus aktyvaus augimo fazė..

Statistika - sėta 15, yra 7 daigeliai, iš kurių galima tikėtis sveikų stiprių augalų, žydėsiančių, tikiuos, dar birželį, 6 sėklos rodo gyvybės požymius, bet tik tiek...su tokiais tempais nieko nebus g.gif ..Šitoms pasilikau geriausius sodinimo indus - tokius keraminius vazonus didelius..Matyt į vazoną pilsiu akmenukų, o tarp jų slėpsiu vazonėlius su keliom obelžiedėm, kad vazonų diametrą užpildytų savais lapais ir žinoma, žiedais. Va tokie planai, kai šitos mažės paūgės labiau.

Balkoninės tolygiai krauna žiedynus, matyt, kartu pražydės visi..

user posted image

Va taip ir matau tokį vaizdą akyse doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 17 gegužės 2011 - 08:30
Nors maniškės sėtos dienele anksčiau, bet dar tik pradeda matytis mažytis tikrasis lapelis. O dygumas toks, kad iš 6 sėklų turiu tik 2 daigelius. Kitos nedaigios,nes ištraukiau sėklą tai tik tokia košė išlindo paspaudus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 05 17, 10:41)
Kitos nedaigios,nes ištraukiau sėklą tai tik tokia košė išlindo paspaudus doh.gif

jos gal ir daigios buvo, bet jei košė išeina, reiškiasi supūdei wink.gif
Atsakyti
Bet tai kaip greitai sudygo viskas, kaip sparčiai auga! Oho wink.gif
Atsakyti
tu rupkele bijosiu net prisiliesti dabar prie tų obelžiedžių lotuliukas.gif

nagi sakykit, kaip sekasi su obelžiedžių daigeliais pasisisiųstais? kaip jie sveiki?

Atsakyti
vidinis barjeras stabdo - užsikodavau žiemos sėjimui, tik iš šio nieko nesitikiu. Paliktas indelis šiltnamy, bus kaip bus. Nervuosiuos žiemą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 05 17, 09:59)
Bet tai kaip greitai sudygo viskas, kaip sparčiai auga! Oho wink.gif

na tai matot visos netolygiai auga...15 sėtų, 7 daigai spartūs, 6 sėklos užsimarinavusios - sudygo ir vsio...Mąsto, ar augt toliau g.gif Na, man kiek reikia realiai tų daigų suaugusių pakaks, bet va tik tiek, kad iš sėtų 50 proc daigų galima tikėtis. Tai jei tos 6 sėklos irgi augs, tai bus neprastas sudygimas.. g.gif

Jediara, o tu pasėjai jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 17 gegužės 2011 - 10:25
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 17, 10:51)
jos gal ir daigios buvo, bet jei košė išeina, reiškiasi supūdei wink.gif

gal? bet augintos tam pačiam indelyje, tai jei būtų supuvusios tai visos g.gif
Atsakyti
Man iš 15 2 supuvo...Normalu tai...tiesiog sėklos skirtingos savo kokybe..Mano gi matot sąlygos vienodos visoms...o augumas labai skirtingas.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 17, 11:23)
na tai matot visos netolygiai auga...15 sėtų, 7 daigai spartūs, 6 sėklos užsimarinavusios - sudygo ir vsio...Mąsto, ar augt toliau g.gif Na, man kiek reikia realiai tų daigų suaugusių pakaks, bet va tik tiek, kad iš sėtų 50 proc daigų galima tikėtis. Tai jei tos 6 sėklos irgi augs, tai bus neprastas sudygimas.. g.gif

na, bet reik tikėtis, kad viskas sudygs tvarkingai ir nudžiugins fantastiškais žiedukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 17, 11:30)
Man iš 15 2 supuvo...Normalu tai...tiesiog sėklos skirtingos savo kokybe..Mano gi matot sąlygos vienodos visoms...o augumas labai skirtingas.

Džiaugiuosi bent jau tuo,kad nors tiek išdygo thumbup.gif Taip, sėkla jau toks dalykas,kad negali žinoti ar išdygs kas ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 17, 12:23)

Dar nesėjau, nes oras atvėso - bijau supūdyti ax.gif
Atsakyti