Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(mocha @ 2011 05 05, 18:42)
Ar matėt per žinias rodė Kordobos kiemų festivalį? Vidiniai kiemeliai išpuošti, o dominuoja nuostabiosios pelargonijos wub.gif

taip wub.gif

tik įdomu, kaip jie spėja jas laistyti, o dar taip aukštai kabančias g.gif
Atsakyti
nemačiau per TV, bet jei ten senamiestis, kur siaurutės gatvelės ir kiemeliai mažulyčiai, tai ten neprikaitina saulė ir vėjas nenugairina. Gana komfortabilu tokiomis gatvelėmis vaikščiot wink.gif

Vistik sėsiu kelias sėklas obelžiedžių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2011 05 05, 09:23)
nuotraukų kol kas nebus, daigeliai  adaptuojasi, bet kai žydės, būtinai parodysiu smile.gif

baltalapių neužsakinėjau, bet šalia obelžiedžių dar užsisakiau tokias:

bigsmile.gif Kokie grožiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 05, 21:00)
Vistik sėsiu kelias sėklas obelžiedžių  bigsmile.gif

lauksime visų tavo komentarų ir aišku žiedų wub.gif
Atsakyti
Pasipuošė pavasariniais žiedais ir mano balkonas
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Patinka ir man sios geles. vasara pilnas sodas ju buna, bet va ziema neturiu kur as ju laikyti, tai taip ir lieka sode kol nusala. Bet pavasari nusiaubiu uosvienes pelargonijas, prisilauzau ataugu ir sodinu.
Namie turiu tik pora ant palanges ( kitos jau istremtos i soda), bet jau verkiant reikai persodinti i didesnius vazonus sode.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 06 gegužės 2011 - 09:39
Pasiėmiau ir aš savo pelargonijų sėklas, bandysiu pasisėt kokias 10 - 15 sėklų, nes nesitikiu 100 proc daigumo..Matysim, kas išeis...be obelžiedžių buvau užsisakiusi ir tas kitas spacles pelargonijas, margas tokias...Na, įdomi daiginimo metodika nurodyta...dvi savaites daigint drėgnam substrate, tada kišt 4 savaitėm į šaldytuvą, o tada vėl normaliai daigint...ot čia tai nustebus buvau g.gif, negirdėta...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 06 gegužės 2011 - 13:11
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 05, 21:00)
Vistik sėsiu kelias sėklas obelžiedžių  bigsmile.gif

O as vis negaunu is taures seklyciu g.gif o Visos gavote?
Atsakyti
gavau pranešimą, kad reikia atvykt pasiimt į Stanevičiaus g. 14, Vilniuje...kas ne vilnietės, gal paštu išsiųs..

savo obelžiedes pasisėjau 15 sėklyčių šiandien...Padariau mikro šiltnamio sąlygas, matysim, kaip sudygs...tų sudėtingo daiginimo nesėjau, kitąmet pažaisiu..
kas dar sėjot ir kada? Statistiką šiokią tokią padarytume daigumo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 06 gegužės 2011 - 14:32
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 06, 15:31)
gavau pranešimą, kad reikia atvykt pasiimt į Stanevičiaus g. 14, Vilniuje...kas ne vilnietės, gal paštu išsiųs..

Na taip man siusti reikia,bet negaunu laiskelio kad uzsiuntima sumoketi ir adresiuka nusiusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 06, 15:31)

savo obelžiedes pasisėjau 15 sėklyčių šiandien...Padariau mikro šiltnamio sąlygas, matysim, kaip sudygs...tų sudėtingo daiginimo nesėjau, kitąmet pažaisiu..
kas dar sėjot ir kada? Statistiką šiokią tokią padarytume daigumo...

Vakar pasėjau 6 sėklytes, tad galit įtraukti į eksperimentuojančių sąrašą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 06, 13:09)
Pasiėmiau ir aš savo pelargonijų sėklas, bandysiu pasisėt kokias 10 - 15 sėklų, nes nesitikiu 100 proc daigumo..Matysim, kas išeis...be obelžiedžių buvau užsisakiusi ir tas kitas spacles pelargonijas, margas tokias...Na, įdomi daiginimo metodika nurodyta...dvi savaites daigint drėgnam substrate, tada kišt 4 savaitėm į šaldytuvą, o tada vėl normaliai daigint...ot čia tai nustebus buvau  g.gif, negirdėta...

būk gera, aprašyk tiksliai kaip sėji, kokiame substrate ir tt ir pan. ar geriau į žemę, ar į tabletes.
man irgi knieti.
aš beje irgi tas mandras pirkau, šešios sėklos, daiginimo sudėtingumas nerealus. bet teks klausyt. pgl surašytus laipsnius daigint prie 21 laipsnio, paskui keturas savaites 4 laipsnių (šaldytuve), o paskui tęsti daiginimą 10 laipsnių

QUOTE(sega01 @ 2011 05 06, 14:42)
Na taip man siusti reikia,bet negaunu laiskelio kad uzsiuntima sumoketi ir adresiuka nusiusti ax.gif

parašyk Taurei, paklausk wink.gif

ir dar, kaip specialiai laikysite praplėštą sėklų pakelį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 06 gegužės 2011 - 16:19