Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Trasu dar nenaudojau, tresiu naturaliomis lotuliukas.gif kai atlaidineju zuvi, tuom vandeniu visas geles palaistau, fosforas naturalus, kaip uzsmardinau karta, tai vos is namu neisvare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 05 03, 20:07)
Merginos, kokias trąšas naudojate pelargonijom, kurios labiausiai pasiteisino? smile.gif

Maniškėms patiko ,,agrecol ' nawoz do pelargonii. Vieną buteliuką antrus metus naudoju. O neseniai nusipirkau ,,Floreo" žydinčioms gėlėms tai irgi labai sudėtis patiko.
Atsakyti
jau rankose turiu pelargonijų sėklytes iš JAV biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 04, 14:29)

O aš jokios informacijos neturiu apie sėklytes. Gal netyčia maniškes prijungė prie tavų?
4u.gif
Atsakyti

Mano jau irgi pakeliui namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 05 04, 16:29)
Mano jau irgi pakeliui namo biggrin.gif

O gal galetumet isduoti, is kur pirkot ar siuntetes is JAV... ax.gif Kiekvienais metais perku daigelius, butu idomu pabandyti........Aciu 4u.gif
Atsakyti

Rimtai,o man nieks dar nieko i KLP neparase kad issius g.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 05 03, 19:07)
Merginos, kokias trąšas naudojate pelargonijom, kurios labiausiai pasiteisino? smile.gif

kol kas nepastėbėjau, kad kažkurios būtų labai ypatingos- pernai vasarą tręšiau berods su Gabijos trąšomis pelargonijoms ir surfinijoms, žydėjo gausiai

šiemet kol kas su universaliomis granuliuotomis Shultz- norėjau tokias pat nusipirkti ir žydinčioms gėlėms, bet neradau g.gif

tai nusipirkau skystas vokiškas COMPO žydinčioms gėlėms ax.gif

Partizane, tai sėklos tik rankose, dar ne žemėse? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurateklp @ 2011 05 04, 15:42)
O gal galetumet isduoti, is kur pirkot ar siuntetes is JAV... ax.gif  Kiekvienais metais perku daigelius, butu idomu pabandyti........Aciu 4u.gif

Seklos šias sėklas mes pirkom, ir iš šios parduotuvės, tiktai kad per tarpininkes ax.gif
Atsakyti
ale tikrai, Partizane, pasisėjai jau gal? bigsmile.gif

Aš tik ryt rankose turėsiu sėklas ax.gif
Atsakyti
Ne, mergaitės,nesisėjau. Ir manau nesėsiu nesulaukusi laiko kitam sezonui. Aišku maga pasisėt, bet bijau kad mažu paskui kitąmet sėklos kokios nebedaigios taps.

negundykit... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pribrendau atlikti išpažintį ax.gif

Žodžiu, kai čia visos svaigom apie tas rosebud pelargonijas, užtikau šį puslapį:

http://www.sutarve.s...063e0ae69c72aee

ir surizikavau užsisakyti 5 daigus ax.gif

visų pirma, tai jie priima apmokėjimą tik avansu- o mokėti iš Lt sąskaitos vien už pavedimą 85 lt labai brangu- tai galiausiai man už mano gėles sumokėjo brolis, kuris gyvena Vokietijoj ir jam tarptautiniai pavedimai jo banke nekainuoja

labai nekantriai ir su baime laukiau siuntinio- kaip tyčia, paštas vėlavo (parašiau paštui tris laiškus ir tiek pat kartų skambinau- bet čia atskira istorija...)

pagaliau šiandien pasiėmiau savo siuntinuką- mano daigeliai gyvi, su labai gražiom šaknim, lapai akivaizdžiai nušviesėję nuo šviesos stygiaus (išbuvo supakuoti tamsoje savaitę), bet jie su manimi wub.gif

dabar palinkėkit man sėkmės, kad jie augtų rolleyes.gif

ką apie tai mano mano vyras, istorija nutyli biggrin.gif pasakiau, kad čia man dovana Mamos dienos proga cool.gif
Atsakyti