Trasu dar nenaudojau, tresiu naturaliomis kai atlaidineju zuvi, tuom vandeniu visas geles palaistau, fosforas naturalus, kaip uzsmardinau karta, tai vos is namu neisvare
QUOTE(mocha @ 2011 05 03, 20:07)
Merginos, kokias trąšas naudojate pelargonijom, kurios labiausiai pasiteisino?
Maniškėms patiko ,,agrecol ' nawoz do pelargonii. Vieną buteliuką antrus metus naudoju. O neseniai nusipirkau ,,Floreo" žydinčioms gėlėms tai irgi labai sudėtis patiko.
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 04, 14:29)
jau rankose turiu pelargonijų sėklytes iš JAV
O aš jokios informacijos neturiu apie sėklytes. Gal netyčia maniškes prijungė prie tavų?
Mano jau irgi pakeliui namo
QUOTE(Bozena83 @ 2011 05 04, 16:29)
Mano jau irgi pakeliui namo
O gal galetumet isduoti, is kur pirkot ar siuntetes is JAV... Kiekvienais metais perku daigelius, butu idomu pabandyti........Aciu
Rimtai,o man nieks dar nieko i KLP neparase kad issius
QUOTE(mocha @ 2011 05 03, 19:07)
Merginos, kokias trąšas naudojate pelargonijom, kurios labiausiai pasiteisino?
kol kas nepastėbėjau, kad kažkurios būtų labai ypatingos- pernai vasarą tręšiau berods su Gabijos trąšomis pelargonijoms ir surfinijoms, žydėjo gausiai
šiemet kol kas su universaliomis granuliuotomis Shultz- norėjau tokias pat nusipirkti ir žydinčioms gėlėms, bet neradau
tai nusipirkau skystas vokiškas COMPO žydinčioms gėlėms
Partizane, tai sėklos tik rankose, dar ne žemėse?
QUOTE(jurateklp @ 2011 05 04, 15:42)
O gal galetumet isduoti, is kur pirkot ar siuntetes is JAV... Kiekvienais metais perku daigelius, butu idomu pabandyti........Aciu
Seklos šias sėklas mes pirkom, ir iš šios parduotuvės, tiktai kad per tarpininkes
Pribrendau atlikti išpažintį
Žodžiu, kai čia visos svaigom apie tas rosebud pelargonijas, užtikau šį puslapį:
http://www.sutarve.s...063e0ae69c72aee
ir surizikavau užsisakyti 5 daigus
visų pirma, tai jie priima apmokėjimą tik avansu- o mokėti iš Lt sąskaitos vien už pavedimą 85 lt labai brangu- tai galiausiai man už mano gėles sumokėjo brolis, kuris gyvena Vokietijoj ir jam tarptautiniai pavedimai jo banke nekainuoja
labai nekantriai ir su baime laukiau siuntinio- kaip tyčia, paštas vėlavo (parašiau paštui tris laiškus ir tiek pat kartų skambinau- bet čia atskira istorija...)
pagaliau šiandien pasiėmiau savo siuntinuką- mano daigeliai gyvi, su labai gražiom šaknim, lapai akivaizdžiai nušviesėję nuo šviesos stygiaus (išbuvo supakuoti tamsoje savaitę), bet jie su manimi
dabar palinkėkit man sėkmės, kad jie augtų
ką apie tai mano mano vyras, istorija nutyli pasakiau, kad čia man dovana Mamos dienos proga
Žodžiu, kai čia visos svaigom apie tas rosebud pelargonijas, užtikau šį puslapį:
http://www.sutarve.s...063e0ae69c72aee
ir surizikavau užsisakyti 5 daigus
visų pirma, tai jie priima apmokėjimą tik avansu- o mokėti iš Lt sąskaitos vien už pavedimą 85 lt labai brangu- tai galiausiai man už mano gėles sumokėjo brolis, kuris gyvena Vokietijoj ir jam tarptautiniai pavedimai jo banke nekainuoja
labai nekantriai ir su baime laukiau siuntinio- kaip tyčia, paštas vėlavo (parašiau paštui tris laiškus ir tiek pat kartų skambinau- bet čia atskira istorija...)
pagaliau šiandien pasiėmiau savo siuntinuką- mano daigeliai gyvi, su labai gražiom šaknim, lapai akivaizdžiai nušviesėję nuo šviesos stygiaus (išbuvo supakuoti tamsoje savaitę), bet jie su manimi
dabar palinkėkit man sėkmės, kad jie augtų
ką apie tai mano mano vyras, istorija nutyli pasakiau, kad čia man dovana Mamos dienos proga