Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(amarrile @ 2011 04 29, 22:37)
Jau dirbam pagal paskirty smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 04 29, 20:37)
Jau dirbam pagal paskirty smile.gif

puiku thumbup.gif
aš matyt kažką ne taip su jom darau biggrin.gif
na, pradžiai matyt tai, kad neturiu šiltnamio ir neturiu kur jų patalpint kol kas šiltai, tai lauke stovi ir perdėm nesidžiaugia.
Atsakyti
Paspalvinsiu temą (paspaudus, pasididina)
user posted image

Tik nesijuokit dėl spalvos, žinau šalia kas augs ir būtent tokia saldaininė reikalinga buvo laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 02 gegužės 2011 - 10:00
Gaudvile, kad labai graži švelni spalva wub.gif

Mano palergonijos šiandien nakvojo lauke doh.gif bet žiūriu nenukentėjo bigsmile.gif
Atsakyti
aš vakar vakare pusantros valandos sunešinėjau visus tuos kaušiukus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 02, 10:35)
Paspalvinsiu temą (paspaudus, pasididina)
Tik nesijuokit dėl spalvos, žinau šalia kas augs ir būtent tokia saldaininė reikalinga buvo  laugh.gif

labai graži spalva- man tai nėra negražių pelargonijų bigsmile.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 05 02, 11:23)
aš vakar vakare pusantros valandos sunešinėjau visus tuos kaušiukus...  doh.gif

aš kol kas visas laikau namuose, o ir nebereikalo- pas mus šiąnakt prisnigo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darsė: 02 gegužės 2011 - 10:40
QUOTE(Darsė @ 2011 05 02, 10:39)
labai graži spalva- man tai nėra negražių pelargonijų bigsmile.gif
aš kol kas visas laikau namuose, o ir nebereikalo- pas mus šiąnakt prisnigo blink.gif

prisnigo blink.gif
aš laikiau lauke porą savaičių, joms patiko, bujojo, ant saulės visą dieną būdamos. bet va pažiūrėjau prognozes ateičiai, sunešiau. dabar pabus niuriam kambary beveik be saulės, bet bent jau nenušals.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 02 gegužės 2011 - 10:46
QUOTE(Partizanė @ 2011 05 02, 11:46)
prisnigo  blink.gif

taip taip, mano akys irgi buvo tokios blink.gif , kai pamačiau sniegu padengtą malkų krūvą per langą doh.gif

o ir dabar lauke tik +2 doh.gif

nešiu lauk turbūt tik už poros savaičių- bet ir gerai, dar nežydinčios per tą laiką pražys, žinosiu, kur kurias sodinti ax.gif
Atsakyti
Parduodu atlikusius augaliukus Klaipėdoje.
1. Kompaktines didžiažiedes pelargonijas po 6 Lt.
user posted image
suaugusios atrodys taip:
a) ryškiai raudonos:
user posted image

b)vyšninės:
user posted image

2. Vijoklinio augalo sodinukus, labai tinka sodinti kartu su kompaktinėmis pelargonijomis - po 2 Lt.
user posted image

3. Singonium sodinukus - po 2 Lt.

4u.gif
Atsakyti
Gaudvile, skaniai ta spalva žiūrisi wub.gif

Maniškės šiąnakt dar lauke nakvojo, lyg ir nieko nenutiko, bet dabar jau susitempiau į kambarį. Miegosiu šiąnakt pelergonyne lotuliukas.gif
Dar turiu klausimą blush2.gif ką reiškia tie geltoni taškai ant lapų? tik vienas daigelis toks. Perlietas, nedalietas, ar kokia liga ar čia visai nieko tokio? blush2.gif
user posted image

ir šiaip visos pelargonijos kažkokiais dulkėtais lapais, kaip kokiom žiedadulkėm apneštos g.gif kiek žiūrėjau, nesimato, kad kas judėtų, nu lyg ne erkutės, gal tikrai kokios dulkės g.gif bijau aš tų parazitų, praeitais metas tik kelis balkoninius augalus išgelbėjau doh.gif

Atsakyti
Artimiausiom parom kaip kuriose vietose žadamos gan stiprokos šalnos - 2 - -6 C, tai ...labai rekomenduoju pelargonijų atviram lauke nelaikyti, nes sušalas, o jei ir nežus, tai labai sulėtins bendrą augimą...mano visos stiklintam balkone, kur 15 C tai ten ir paliksiu..

dantiste, tos geltonos dėmės gali būt nuo visko - gal papurškei ir saulė per lašelius apdegino, jei saulėj gėlės stovi; o gal koks virusas puola arba kokių medžiagų trūksta...šaip tai patarčiau nuskint tuos lapelius ir išmest, o augalą patręšti..

kaip su rožiažiedžių sėklom reikalai, ar kas nors gauna kokios info? Aš jau viską senokai sumokėjus, rašė, kad 04 23 bus išsiųstos, tai laukiu nesulaukiu jau...
Atsakyti
O štai ir maniškė pelargonija.
user posted image
Atsakyti