Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 25, 21:20)

Šią savaitę jau turėtumėm gauti sėklas obelžiedžių  wub.gif

Tikiuosi, kad būsite man gailestingos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 04 25, 19:13)
na va, man irgi taip atrodo biggrin.gif tik dabar galvoju ar geriau slamutis, ar dichondra g.gif slamuti lyg dazniau laistyt reikia? kuris is ju labiau su pelargonijom sutaria?

kiek skaičiau - abi panašiai ir sutaria, ir laisyt, ganėtinai pakantūs. tik toks jausmas, kad šlamutis daugiau užžels nei dichondra.

nežinau, ar daryt persodinimą į lovius ar dar mažuose indeliuose paaugint, kaip kaži geriau. nešiot tuos lovius jei grės šalnos irgi ne džiaugsmas. o ir šaknysis ilgai paskui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 25, 20:20)
Šią savaitę jau turėtumėm gauti sėklas obelžiedžių  wub.gif

Na jau gausim gal,nes as jau gavai skaiciukus vakar apmoketi,tai sake,kad balandzio 23 iskeliavo siuntinukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ir aš jau gavau apmokėjimo sąskaitą, mažiau, nei tikėjausi mirksiukas.gif
rašė, kad sėklos į LT išsiųstos 04 23, jei siuntė paprastu paštu, tai maždaug ateis per kokias 2 sav. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 26, 21:21)
Sveikos, ir aš  jau gavau apmokėjimo sąskaitą, mažiau, nei tikėjausi  mirksiukas.gif
rašė, kad sėklos į LT išsiųstos 04 23, jei siuntė paprastu paštu, tai maždaug ateis per kokias 2 sav.  g.gif

panašiai, ne švenčių metu tai savaitę keliauja, bet dabar gi velykos buvo.

sėsit? aš manau susilaikysiu, bijau pakelį prakirpinėt blush2.gif
Atsakyti
kai gausiu, bandysiu pasėt kažkiek..nedaug, bet grynai dėl įdomumo - pažiūrėjimo gyvai kas ten per žiedai.

Pernai buvau gavusi šakelę tokios rožinės svyrančios pelargonijos, žydėjo kaip maži rožyčių žiedukai ryškiai raudonai, kaip aviečių spalva...Apie rožines dar net girdėt nebuvau girdėjus, galvojau, tą šakelę būtinai reikia išsaugot...ką manot, pražydo, žiedukai tie patys, tokia pat forma, bet jau visiškai balti baltutėliai unsure.gif

Parodyti neprašykite, tą augaliuką į kaimą buvau išvežus, nes nemėgstu apsikraut tokiais pridaiginamais augalais..bet va koks pokštas.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 26, 22:21)
Sveikos, ir aš  jau gavau apmokėjimo sąskaitą, mažiau, nei tikėjausi  mirksiukas.gif
rašė, kad sėklos į LT išsiųstos 04 23, jei siuntė paprastu paštu, tai maždaug ateis per kokias 2 sav.  g.gif

Na dar siuntimas dasides jei i kita miesta sius,bent jau man,bet ir nedidele isejo saskaitele,tai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 26, 23:51)
sėsit? aš manau susilaikysiu, bijau pakelį prakirpinėt  blush2.gif

Na noreciau pasiseti,tik nezinau kaip man cia pasiruosti zeme kad nesugadinciau seklyciu,nes pati nesu sodinusi is seklyciu,tai gausit pamokinti 4u.gif
Atsakyti
čia iš vienos kelionių temos, bet pamaniau kad puikiai tinka čia papuošti 4u.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 27, 07:13)
ką manot, pražydo, žiedukai tie patys, tokia pat forma, bet jau visiškai balti baltutėliai

ir ties šitom pažymėta, kad spalva "nestabili" smile.gif
Atsakyti
O šventai tikėjau, kad čia tik lenkai, mes, italai, Filipinai ir dar rusai Velykų laisvadienius turi lotuliukas.gif Vienok ir per šventes lėktuvai zujo virš galvos. Manyč, kad neturėtų labai užsitęst kelionė.
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 27, 15:37)
čia iš vienos kelionių temos, bet pamaniau kad puikiai tinka čia papuošti  4u.gif

eina sau kaip išlaižyta, sterilu. Kokiam čia regione taip švaru?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 27, 15:05)
O šventai tikėjau, kad čia tik lenkai, mes, italai, Filipinai ir dar rusai Velykų laisvadienius turi  lotuliukas.gif Vienok ir per šventes lėktuvai zujo virš galvos. Manyč, kad neturėtų labai užsitęst kelionė.

bet kaip grazu thumbup.gif
Atsakyti

čia kažkuri Graikijos salų.
Atsakyti
O šventai tikėjau, kad čia tik lenkai, mes, italai, Filipinai ir dar rusai Velykų laisvadienius turi  lotuliukas.gif Vienok ir per šventes lėktuvai zujo virš galvos. Manyč, kad neturėtų labai užsitęst kelionė.

lėktuvai zuja, bet krovikai tom dienom matyt nedirba, kad visada užlaiko...
Atsakyti