Tokią turiu Žiedai beveik nulis, tik lapai gražūs ir šiaip jau visas grožis tik labai saulėtoj vietoje atsiskleidžia, žiemą jei tamsesnė vieta, labai užskursta, bet kai tik saulė pasirodo, kad prileidžia naujų lapų...Žemaitijoj jas pardavinėjo po 6 litus už vazonėlį...Pasakysiu- kažkokia kilminga pelargonija, gan sunkiai auganti.
ajajaj merginos, koki baisu virusa Jus cia baigiate iveisti - su tais siuntimais tai taip ir buna - karta paragaves negali susutoti:)))) Appleblossom be galo grazios
parodysiu maniskes standartines, setas gal sausio pabaigoj
ten apacioje matosi didelis jogurto indelis. is 11 pakelyje buvusiu seklyciu isdygo 10, tai sakyciau visai neblogai.
vanda, gražus daigelis. kitąmet ir aš gal sėsiu. ai, nežinau net...
kol kas anglai dar miega, lauksiu dienos bėgyje atsakymo kokio. užmigdysiu mažąją ir paieškosiu kur dar prekiauja daigais. yra UK puslapių, kur UK teritoijoj daigus siunčia, bet international - tik sėklas.
Tai ir sėklas būtų neblogai gaut...Šiaip jau apple blossom bandyčiau saugot krūmus per žiemą, nes tikrai nuostabios, taigi sėt ir vėliau galima...man tiktų ir sėklos gerai..
Vanda, gražūs sveiki daigeliai - va tokie yra siekiamybe prekybcentriuose, bet tokių nebūna..Aš galiu pasidžiaugt, kad maniškai visi daigai lapukus pakėlę yra, neapvytę, taigis kaip ir prigijo..
KOl kas nieko neatrašė, einu pasidairysiu po platųjį interneto pasaulį
noriu geltonų dar labai, kad kontrastuotų su kokiom alyvinėm. Papildyta: Prancūzų puslapis siunčia daigus ir į Lietuvą. Delivery size : 11cm pots. Available from : March to July. Number of plants per pack : 3
yra geltonos, bet deja nėra appleblossom Papildyta: dar dar dar paerzinsiu