Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

taip taip, šakeles, jų galiukus.

labai ilgai nedaunu paskaičiavimų iš Taurės, ar sėklos taip ilgai keliauja iki jos, ar kas. einu temoj bandysiu pasiskaityt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 21 balandžio 2011 - 21:24
Kažkuri iš užsisakiusių rašė, kad užsakymas keliaus apie 3-4savaites. Tai dar yra laiko iki deadline'o wink.gif

user posted image
įsigijau tokių sėklas. Labai labai užreikėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 04 21, 11:49)
nu, zinok, nelabai g.gif pernai turejau, neuzaugo dideles, vos loveli uzgoze, aisku, ir priziuret nemokejau doh.gif beto, uzknisdavo kas vakara perzydejusius ziedelius nurinkinet doh.gif jei nenurinkdavau, negraziai atrodydavo ir siaip nudziuvusiu pribyredavo 4u.gif

Pas mane ilgos irgi neuzaugo. blush2.gif Ziedu nenurinkinejau. ax.gif Zaliavo tai tikrai ilgai bigsmile.gif
Atsakyti
siandien pravaziuodama maciau pilna augalais apkrauta olisetos prekyviete prie senuku(ukmerges) 4u.gif viduj nebuvau komentuoti negaliu smile.gif gal kam aktualu 4u.gif
Atsakyti
Šiandien visas savo pelargonijas išnešiau i lauką vienas ant palangių sudejau kitas ant atviros terasos, nu įdomu kaip joms ten seksis nakvoti g.gif , nes jau vietos namie visai nebuvo, net išnešus į lauką juokas imt ;pradėjo , kad ir lauke nelabai kur yra dėt, tai kur namie tilpo g.gif , o kyžur dar petunijų armija laukia, doh.gif , reikia gydytis juodai doh.gif
Atsakyti
as irgi isnesu i balkona, bet vakare dar parsinesu, pratinu po truputi ax.gif o kad vietos ner tai tikrai. pas mane 2 loviai stovi ant grindu prie balkono duru, nes ant palangiu netelpa doh.gif jau taip norisi greiciau su visam i lauka isnesti doh.gif
o klausykit, pas mane i 80 cm lovelius susodinta po 5 pelargonijas, ar tilptu dar koki viena ar du slamucius ikist? blush2.gif nus, ziurinejau siandien fotkes internete, labai grazu man tas slamutis tarp pelargoniju, ir noretusi kad daugiau balkono sienu uzdengtu. Ir apskritai tokia sodinimo manija uzejusi, tai norisi vis dar ka nors naujo pasisodinti lotuliukas.gif issimatavau palanges, paskaiciavau kad dar tilps po 60 cm loveli statyti, tai jeigu mano zioveiniai neisaugs, jauciu pirksiuos dar pelargoniju lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškės dar šiltnamyje ax.gif Derinys bus - kompaktinės pelargonijos ir smulkialapis šlamutis rolleyes.gif
Atsakyti
Pernakvojo mano pelargonijos lauke kuo puikiausiai, ir visai nepratintos, o po nakties atrode laibai graziai tokios standzios, tvirtos wub.gif , bandysiu stebet orus nir jei ,koks atsalimas tai susinesiu o jei pliusas tai ir laikysiu toliau lauke. (o vietos namie beveik nepadaugejo nes petunijos su pomidorais auga kaip pasiute doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 21, 22:06)
user posted image
įsigijau tokių sėklas. Labai labai užreikėjo  cool.gif

kuom tokios ypatingos?

QUOTE(Dantiste @ 2011 04 23, 23:22)
o klausykit, pas mane i 80 cm lovelius susodinta po 5 pelargonijas, ar tilptu dar koki viena ar du slamucius ikist?

iš savo visai beveik nulinės patirties drįsčiau sakyt kad išeitų.

mano pelargonijos jau sėkmingai nakvoja lauke keturas paras gal. jaučiasi jos gerai.tik viena vienintelė praeitametė didelė tokia jautresnė, lyg ir reaguot ėmė, rausti lapelius. bet ta senutė ir praėjusiais metais buvo jautri.
Atsakyti
Mano pirmasis žiedelis:

user posted image

Svyranti, pernai užauginta iš sėklos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 24, 23:42)
iš savo visai beveik nulinės patirties drįsčiau sakyt kad išeitų.

na va, man irgi taip atrodo biggrin.gif tik dabar galvoju ar geriau slamutis, ar dichondra g.gif slamuti lyg dazniau laistyt reikia? kuris is ju labiau su pelargonijom sutaria? blush2.gif

Darse, kokia grazi svelni spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 24, 23:42)
kuom tokios ypatingos?

vaizdas užmiesčio kiemui tinkantis biggrin.gif

QUOTE(Dantiste @ 2011 04 25, 20:13)
Darse, kokia grazi svelni spalva wub.gif

drinks_cheers.gif

Šią savaitę jau turėtumėm gauti sėklas obelžiedžių wub.gif
Atsakyti