taip taip, šakeles, jų galiukus.
labai ilgai nedaunu paskaičiavimų iš Taurės, ar sėklos taip ilgai keliauja iki jos, ar kas. einu temoj bandysiu pasiskaityt...
QUOTE(milaaa @ 2011 04 21, 11:49)
nu, zinok, nelabai pernai turejau, neuzaugo dideles, vos loveli uzgoze, aisku, ir priziuret nemokejau beto, uzknisdavo kas vakara perzydejusius ziedelius nurinkinet jei nenurinkdavau, negraziai atrodydavo ir siaip nudziuvusiu pribyredavo
Pas mane ilgos irgi neuzaugo. Ziedu nenurinkinejau. Zaliavo tai tikrai ilgai
siandien pravaziuodama maciau pilna augalais apkrauta olisetos prekyviete prie senuku(ukmerges) viduj nebuvau komentuoti negaliu gal kam aktualu
Šiandien visas savo pelargonijas išnešiau i lauką vienas ant palangių sudejau kitas ant atviros terasos, nu įdomu kaip joms ten seksis nakvoti , nes jau vietos namie visai nebuvo, net išnešus į lauką juokas imt ;pradėjo , kad ir lauke nelabai kur yra dėt, tai kur namie tilpo , o kyžur dar petunijų armija laukia, , reikia gydytis juodai
as irgi isnesu i balkona, bet vakare dar parsinesu, pratinu po truputi o kad vietos ner tai tikrai. pas mane 2 loviai stovi ant grindu prie balkono duru, nes ant palangiu netelpa jau taip norisi greiciau su visam i lauka isnesti
o klausykit, pas mane i 80 cm lovelius susodinta po 5 pelargonijas, ar tilptu dar koki viena ar du slamucius ikist? nus, ziurinejau siandien fotkes internete, labai grazu man tas slamutis tarp pelargoniju, ir noretusi kad daugiau balkono sienu uzdengtu. Ir apskritai tokia sodinimo manija uzejusi, tai norisi vis dar ka nors naujo pasisodinti issimatavau palanges, paskaiciavau kad dar tilps po 60 cm loveli statyti, tai jeigu mano zioveiniai neisaugs, jauciu pirksiuos dar pelargoniju
o klausykit, pas mane i 80 cm lovelius susodinta po 5 pelargonijas, ar tilptu dar koki viena ar du slamucius ikist? nus, ziurinejau siandien fotkes internete, labai grazu man tas slamutis tarp pelargoniju, ir noretusi kad daugiau balkono sienu uzdengtu. Ir apskritai tokia sodinimo manija uzejusi, tai norisi vis dar ka nors naujo pasisodinti issimatavau palanges, paskaiciavau kad dar tilps po 60 cm loveli statyti, tai jeigu mano zioveiniai neisaugs, jauciu pirksiuos dar pelargoniju
Maniškės dar šiltnamyje Derinys bus - kompaktinės pelargonijos ir smulkialapis šlamutis
Pernakvojo mano pelargonijos lauke kuo puikiausiai, ir visai nepratintos, o po nakties atrode laibai graziai tokios standzios, tvirtos , bandysiu stebet orus nir jei ,koks atsalimas tai susinesiu o jei pliusas tai ir laikysiu toliau lauke. (o vietos namie beveik nepadaugejo nes petunijos su pomidorais auga kaip pasiute )
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 21, 22:06)
kuom tokios ypatingos?
QUOTE(Dantiste @ 2011 04 23, 23:22)
o klausykit, pas mane i 80 cm lovelius susodinta po 5 pelargonijas, ar tilptu dar koki viena ar du slamucius ikist?
iš savo visai beveik nulinės patirties drįsčiau sakyt kad išeitų.
mano pelargonijos jau sėkmingai nakvoja lauke keturas paras gal. jaučiasi jos gerai.tik viena vienintelė praeitametė didelė tokia jautresnė, lyg ir reaguot ėmė, rausti lapelius. bet ta senutė ir praėjusiais metais buvo jautri.
Mano pirmasis žiedelis:
Svyranti, pernai užauginta iš sėklos
Svyranti, pernai užauginta iš sėklos
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 24, 23:42)
iš savo visai beveik nulinės patirties drįsčiau sakyt kad išeitų.
na va, man irgi taip atrodo tik dabar galvoju ar geriau slamutis, ar dichondra slamuti lyg dazniau laistyt reikia? kuris is ju labiau su pelargonijom sutaria?
Darse, kokia grazi svelni spalva
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 24, 23:42)
kuom tokios ypatingos?
vaizdas užmiesčio kiemui tinkantis
QUOTE(Dantiste @ 2011 04 25, 20:13)
Darse, kokia grazi svelni spalva
Šią savaitę jau turėtumėm gauti sėklas obelžiedžių