Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 20, 21:34)
Na, grambuolio lervos dirvoj iki vabalo susiformavimo išbūna berods 4 metus. Tai per vienerius metus pilnai susiformuoti tikrai negali.

Detektyvas turi du finalus, arba tai ne grambuolys, arba lervos persodinant nebuvo išrinktos. Prieš susiformuojant vabalui lerva būna riebaus piršto storio ir su juodu užupakaliu. Nepastebėt neįmanoma smile.gif

Tai ir buvo tokios riebios unsure.gif Aisku,kad neisrinkau,o beto,ir kitos stadijos ju buvo,gal mazesniu ir nepastabesniu...Juk is veislyno importavau. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Neili @ 2011 04 20, 22:30)
Pas mane tas pats po persodinimo i pastovia vieta visos kaip uzkonservuotos stovi, laukiu kas bus  g.gif tikiuosi jos apsipras ir prades toliau bujoti tongue.gif , o pernykscios svyrancios baigia nugriaut palanges, toks vaizdas kad pacios iseis nuo kam bario palang4s tiesiai ant lauko palangiu  bigsmile.gif

Maniskes is svetaines tiesiai i terasa persikrauste siandien. Kitos buvusios siltnami ten pat atsidure,uzleido vieta begonijoms,kanoms,agurkams ax.gif palanges tuscios,papildomi stalai isnesti,erdvu,net keista lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 04 20, 21:30)
P.... , o pernykscios svyrancios baigia nugriaut palanges, toks vaizdas kad pacios iseis nuo kam bario palang4s tiesiai ant lauko palangiu  bigsmile.gif

kokia čia rūšis svyrančių taip bujoja ?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 04 21, 08:23)
kokia čia rūšis svyrančių taip bujoja ?

rūšių turiu daug, čia man atrodo esmė yra metuose, jos antrametės tai kasos ilgesnės jau užaugo, pirmametės taip greit neauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 04 21, 08:38)
rūšių turiu daug, čia man atrodo esmė yra metuose, jos antrametės tai kasos ilgesnės jau užaugo, pirmametės taip greit neauga  smile.gif

Patvirtinu biggrin.gif Nors tokios,kaip mano fioletines maziau augios...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 20, 21:01)
tai Milaa, bakopos tau gerai tiktų...Jos labai tinka svyrimui ir uždengimui, pliusas dar tas, iki gilių šalčių ištveria jų žaluma, kažkada Žvėryne net iki Kalėdų mačiau jų krūmelius žaliuojant..

nu, zinok, nelabai g.gif pernai turejau, neuzaugo dideles, vos loveli uzgoze, aisku, ir priziuret nemokejau doh.gif beto, uzknisdavo kas vakara perzydejusius ziedelius nurinkinet doh.gif jei nenurinkdavau, negraziai atrodydavo ir siaip nudziuvusiu pribyredavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 04 20, 21:30)
Pas mane tas pats po persodinimo i pastovia vieta visos kaip uzkonservuotos stovi, laukiu kas bus  g.gif tikiuosi jos apsipras ir prades toliau bujoti tongue.gif , o pernykscios svyrancios baigia nugriaut palanges, toks vaizdas kad pacios iseis nuo kam bario palang4s tiesiai ant lauko palangiu  bigsmile.gif

hehe pačios išeis. nu liuks. pasakyk, kiek daug ir kada jas rudenį apkarpei, jei karpei?

QUOTE(amarrile @ 2011 04 20, 21:42)
Maniskes is svetaines tiesiai i terasa persikrauste siandien.

terasą atvirą ar stiklintą? ar nebijai nušalimo? g.gif pas mane naktim ir koks minusiukas būna šalia miško g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 21, 21:29)

terasą atvirą ar stiklintą? ar nebijai nušalimo?  g.gif  pas mane naktim ir koks minusiukas būna šalia miško  g.gif

pas mane jau 5 dienos terasoje neįstiklintoje.

Ar reikia svyrančias pelergonijas skabyti?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 21, 21:56)

TAi jusiskes turejo buti ismegintos salna?Kaip tik tas dienas buvo...Bet anos nelabai ir bijo thumbup.gif

Neistiklinta terasa.Ka reiskia skabyti-ziedus? Jaunos skabyciau,senos ne...
Apie salnas pranesa,pridengsiu agroplevele,ant grindu visa plantacija doh.gif
Na ir kratini sukraciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 21 balandžio 2011 - 21:18
QUOTE(diasaja @ 2011 04 21, 20:56)

svyrančioms, jei jos jau užaugo iki daugiau nei sprindio - dviejų ilgio ir neišsišakojo, nuskenu viršūnėlę, kad imtų šakotis.

nu jūs duodat, lauke. aš bijau, einu susinešt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 21, 21:29)
kiek daug ir kada jas rudenį apkarpei, jei karpei?

nekarpiau rudeni visai, laikiau garaže prie lango (pas mus garaže būna +9 tarp +5), o kažkur sausio gale vasario pradzioj parsinešiau ir apkarpiau iki tiek kiek matėsi gyvos nenudžiūvusios šakelės ir viskas tongue.gif augam.

Diasia, aš svyrančias netgi labai stengiuosi skabyti, nes kitaip jos nesišakoja o išauga viena ar dvi šakos, o kai skabai tai pasidaro krūmas thumbup.gif
Atsakyti
bet pernai man su skabymu gavosi taip keistai.
viena rūšis pasidavė ir ėmė krūmytis. kita - kaip užburta sustojo augt nuo nuskynimo. stovėjo stovėjo nejudėjo, kol "išvystė" naują auginuką ir vistiek nesikrūmijo...

pažiejau, kad naktį bus plius šeši tai nesunešinėsiu, tingiu... blush2.gif
Atsakyti
skabau aišku ne žiedus o šakeles, tuo pačiu ir prisidauginu
Atsakyti