Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

sėdžiu ir jaučiu, kaip reikia tos pepermint twist doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 19, 21:42)
Milaa, nemažas ūkis ir jaučiu, patinka taip ūkininkaut  mirksiukas.gif

Gražios, sveikos, tvarkingos gėlytės 4u.gif ...berods, turi Pepermint twist tas margas žydinčias g.gif

nemazas visumoje bigsmile.gif visos a''la palanges ir sviesesnes vietos apkrautos doh.gif trys tokios palanges vien pelargoniju blush2.gif o kur dar pomidorai, ciliai, paprikos, prieskoniai, bazilikai, svogunu lovys. dar auginu pamaisymui augalelius- slamuti, dichondras, cimbzieda 4u.gif
nezinau ar taip jau ir patinka ax.gif tiesiog noriu grazios terasos bigsmile.gif
metus skaiciau cia temas, kroviausi tamstos patarimus sau i galva, va rezultatas. pelergoniju, zinoma, nedaiginau blush2.gif dar tiek nepribrendau biggrin.gif (bet uztat darzoves pati cool.gif )
labai naiviai tikiuosi, kad kuri nors parduos bent viena obelziede, nes didiji uzsakymo vaju praziopsojau, o labai noreciau blush2.gif daigint pati nerizikuociau...auginciau kambary ir labai myleciau bigsmile.gif

taip, turiu ir kelias pepermint- 1 ir 3, bergpalais- 2,perlenkete orange- 4(nors nelabai panasu, darosi ryskai raudona) 4u.gif
dar turiu sassa, melochery smile.gif
kruopsciai laikausi jusu patarimu bigsmile.gif
bet man dabar depresija, ermitaze ispirko uzrodytas granules su trasom verysad.gif turiu paprastu, bet dabar man reikia anu doh.gif gal kas kur kitur uzmate g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 19, 21:45)
sėdžiu ir jaučiu, kaip reikia tos pepermint twist  doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif as irgi, atejau, pamaciau ir dabar noooriu lotuliukas.gif labai jau grazus tas ju margumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 04 19, 21:13)
labai naiviai tikiuosi, kad kuri nors parduos bent viena obelziede, nes didiji uzsakymo vaju praziopsojau, o labai noreciau blush2.gif daigint pati nerizikuociau...auginciau kambary ir labai myleciau bigsmile.gif

blush2.gif mirksiukas.gif gerai jau, tik sėklų reik sulaukt...
matai kaip smagu, o aš su daržovėm tingiu...

dėl granulių nesuk galvos per daug; mano pernai be jų kuo puikiausiai augo.
Atsakyti
tiesa sakant as saviskiu pelargoniju nepriziuriu visai blush2.gif doh.gif kai jau zeme nuo krastu atstoja, plieju blush2.gif iki ju paprasciausiai nedaeinu..surfinijos ir kitos galybes geliu reikalauja demesio daug...tai sitom tik karta i savaite pasirupinu blush2.gif bet zinokit auga thumbup.gif ir sejau pati..ir sudygo ir kupstai didziuliai jau pupso mirksiukas.gif auginu pirmi metai..bet ta mintis pasitvirtino..tinginiu gele..kuo maziau popint blush2.gif
Papildyta:
susodinau kai pikavau po viena i SMILGOS varskytes indelius...mazuciai jie..jau sazine grauzia..galvoju gal reik persodint.. ax.gif bet kad jos taip puikiai auga..kaip sakau ...pusbomzes tokios..nieko jom nereik blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 04 19, 22:13)
nemazas visumoje bigsmile.gif visos a''la palanges ir sviesesnes vietos apkrautos doh.gif trys tokios palanges vien pelargoniju blush2.gif o kur dar pomidorai, ciliai, paprikos, prieskoniai, bazilikai, svogunu lovys. dar auginu pamaisymui augalelius- slamuti, dichondras, cimbzieda 4u.gif
nezinau ar taip jau ir patinka ax.gif tiesiog noriu grazios terasos bigsmile.gif
metus skaiciau cia temas, kroviausi tamstos patarimus sau i galva, va rezultatas. pelergoniju, zinoma, nedaiginau blush2.gif  dar tiek nepribrendau biggrin.gif (bet uztat darzoves pati cool.gif  )

taip, turiu ir kelias pepermint- 1 ir 3, bergpalais- 2,perlenkete orange- 4(nors nelabai panasu, darosi ryskai raudona)  4u.gif
dar turiu sassa, melochery smile.gif
kruopsciai laikausi jusu patarimu bigsmile.gif
bet man dabar depresija, ermitaze ispirko uzrodytas granules su trasom verysad.gif  turiu paprastu, bet dabar man reikia anu doh.gif gal kas kur kitur uzmate g.gif

Atsargiai su cimbzieda - labai gajus augalas, gali uzgozti tavo pelargonijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 04 20, 08:35)
tiesa sakant as saviskiu pelargoniju nepriziuriu visai blush2.gif  doh.gif  kai jau zeme nuo krastu atstoja, plieju blush2.gif  iki ju paprasciausiai nedaeinu..surfinijos ir kitos galybes geliu reikalauja demesio daug...tai sitom tik karta i savaite pasirupinu blush2.gif  bet zinokit auga thumbup.gif  ir sejau pati..ir sudygo ir kupstai didziuliai jau pupso mirksiukas.gif  auginu pirmi metai..bet ta mintis pasitvirtino..tinginiu gele..kuo maziau popint blush2.gif

as antrus metus ax.gif bet pernai... visas pelargonijas pradzioj supudziau, paskui gelbejau. turejau misinius beleko doh.gif
dabar turiu tik jas, laistau itin retai, nes bijau. mano mazuose indeliuose, tai greit isdziuna. lieju 1 ar 2 kartus per savaite smile.gif

QUOTE(eLaura @ 2011 04 20, 09:26)
Atsargiai su cimbzieda - labai gajus augalas, gali uzgozti tavo pelargonijas 4u.gif

zinokit, ji man labai tinkamas augalas, ja pernai jau auginau 4u.gif man reikia, kad kazkoks augalas tystu zemyn, greit augtu ir kazkiek pridengtu stiklines sienas g.gif
turiu dichondra, bet su jos 4-5 lapukais siemet to nesulauksiu(per velai daiginau), tai bandysiu laikyt namie per ziema, kaip patare viena augaliuku myletoja.
pernai man gavosi labai grazi kompozicija mazame lovelyje- didele ryski raudonziede pelargonija+cimbzieda+ ax.gif nepamenu pavadinimo-smulkiais baltais ziedukais, medum kvepianti gelyte g.gif na man buvo taip grazu ax.gif o cimbzieda isbujojo ir kiek slepe nuo kaimynu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 20, 08:10)
blush2.gif  mirksiukas.gif gerai jau, tik sėklų reik sulaukt...

clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif
aciu wub.gif
Atsakyti
tai Milaa, bakopos tau gerai tiktų...Jos labai tinka svyrimui ir uždengimui, pliusas dar tas, iki gilių šalčių ištveria jų žaluma, kažkada Žvėryne net iki Kalėdų mačiau jų krūmelius žaliuojant..
Atsakyti
Bakopas auginu siaurinej pusej.Kartu su begonijom. Atviroj pietinej saulej prie pelargoniju vargo ir turejau gelbet-pagailo ir isnesiau i siaure...Tokia mano patirtis blush2.gif
Papildyta:
Mano detektyvas doh.gif Kelintas pavasaris namuose pasirodo rudi vabalai...Langai uzdaryti,nesugalvoju,is kur jie. Galvoju,maz kokie medienos grauzikai? Siemet svetainej keli vartos verysad.gif Zadejau fotografuoti ir klausti. Siandien rododendru temoj radau nuoroda-grambuolai doh.gif Anais metais parsiveziau zemes pelargonijom.is uz kaimo tvarto,tai ten buvo lervu kazkokiu,isrinkau,ir persodinejau senus kerus....Neturejau to dziaugsmo.tai is toliau parsytisiau schmoll.gif Proto boksto papede verysad.gif
Atsakyti
Na, grambuolio lervos dirvoj iki vabalo susiformavimo išbūna berods 4 metus. Tai per vienerius metus pilnai susiformuoti tikrai negali.

Detektyvas turi du finalus, arba tai ne grambuolys, arba lervos persodinant nebuvo išrinktos. Prieš susiformuojant vabalui lerva būna riebaus piršto storio ir su juodu užupakaliu. Nepastebėt neįmanoma smile.gif

Atsakyti
EIKIT SAU net nupurtė skaitant brrrrrrrrrr

šiurpai nuvėgo.

dalis pelargonijų bujoja auga, dalis - vos ne stovi vietoj.
dar pikta, kad viena rušis ypatingai stovi vietoj. tai Happy Face Amethyst. o štai Happy Face Mex žymiai geriau auga.
Atsakyti
Pas mane tas pats po persodinimo i pastovia vieta visos kaip uzkonservuotos stovi, laukiu kas bus g.gif tikiuosi jos apsipras ir prades toliau bujoti tongue.gif , o pernykscios svyrancios baigia nugriaut palanges, toks vaizdas kad pacios iseis nuo kam bario palang4s tiesiai ant lauko palangiu bigsmile.gif
Atsakyti