QUOTE(Violeta* @ 2011 04 19, 21:42)
Milaa, nemažas ūkis ir jaučiu, patinka taip ūkininkaut
Gražios, sveikos, tvarkingos gėlytės ...berods, turi Pepermint twist tas margas žydinčias
Gražios, sveikos, tvarkingos gėlytės ...berods, turi Pepermint twist tas margas žydinčias
nemazas visumoje visos a''la palanges ir sviesesnes vietos apkrautos trys tokios palanges vien pelargoniju o kur dar pomidorai, ciliai, paprikos, prieskoniai, bazilikai, svogunu lovys. dar auginu pamaisymui augalelius- slamuti, dichondras, cimbzieda
nezinau ar taip jau ir patinka tiesiog noriu grazios terasos
metus skaiciau cia temas, kroviausi tamstos patarimus sau i galva, va rezultatas. pelergoniju, zinoma, nedaiginau dar tiek nepribrendau (bet uztat darzoves pati )
labai naiviai tikiuosi, kad kuri nors parduos bent viena obelziede, nes didiji uzsakymo vaju praziopsojau, o labai noreciau daigint pati nerizikuociau...auginciau kambary ir labai myleciau
taip, turiu ir kelias pepermint- 1 ir 3, bergpalais- 2,perlenkete orange- 4(nors nelabai panasu, darosi ryskai raudona)
dar turiu sassa, melochery
kruopsciai laikausi jusu patarimu
bet man dabar depresija, ermitaze ispirko uzrodytas granules su trasom turiu paprastu, bet dabar man reikia anu gal kas kur kitur uzmate
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 19, 21:45)
sėdžiu ir jaučiu, kaip reikia tos pepermint twist
as irgi, atejau, pamaciau ir dabar noooriu labai jau grazus tas ju margumas
QUOTE(milaaa @ 2011 04 19, 21:13)
labai naiviai tikiuosi, kad kuri nors parduos bent viena obelziede, nes didiji uzsakymo vaju praziopsojau, o labai noreciau daigint pati nerizikuociau...auginciau kambary ir labai myleciau
gerai jau, tik sėklų reik sulaukt...
matai kaip smagu, o aš su daržovėm tingiu...
dėl granulių nesuk galvos per daug; mano pernai be jų kuo puikiausiai augo.
tiesa sakant as saviskiu pelargoniju nepriziuriu visai kai jau zeme nuo krastu atstoja, plieju iki ju paprasciausiai nedaeinu..surfinijos ir kitos galybes geliu reikalauja demesio daug...tai sitom tik karta i savaite pasirupinu bet zinokit auga ir sejau pati..ir sudygo ir kupstai didziuliai jau pupso auginu pirmi metai..bet ta mintis pasitvirtino..tinginiu gele..kuo maziau popint
Papildyta:
susodinau kai pikavau po viena i SMILGOS varskytes indelius...mazuciai jie..jau sazine grauzia..galvoju gal reik persodint.. bet kad jos taip puikiai auga..kaip sakau ...pusbomzes tokios..nieko jom nereik
Papildyta:
susodinau kai pikavau po viena i SMILGOS varskytes indelius...mazuciai jie..jau sazine grauzia..galvoju gal reik persodint.. bet kad jos taip puikiai auga..kaip sakau ...pusbomzes tokios..nieko jom nereik
QUOTE(milaaa @ 2011 04 19, 22:13)
nemazas visumoje visos a''la palanges ir sviesesnes vietos apkrautos trys tokios palanges vien pelargoniju o kur dar pomidorai, ciliai, paprikos, prieskoniai, bazilikai, svogunu lovys. dar auginu pamaisymui augalelius- slamuti, dichondras, cimbzieda
metus skaiciau cia temas, kroviausi tamstos patarimus sau i galva, va rezultatas. pelergoniju, zinoma, nedaiginau dar tiek nepribrendau (bet uztat darzoves pati )
taip, turiu ir kelias pepermint- 1 ir 3, bergpalais- 2,perlenkete orange- 4(nors nelabai panasu, darosi ryskai raudona)
bet man dabar depresija, ermitaze ispirko uzrodytas granules su trasom turiu paprastu, bet dabar man reikia anu gal kas kur kitur uzmate
Atsargiai su cimbzieda - labai gajus augalas, gali uzgozti tavo pelargonijas
QUOTE(anikita @ 2011 04 20, 08:35)
tiesa sakant as saviskiu pelargoniju nepriziuriu visai kai jau zeme nuo krastu atstoja, plieju iki ju paprasciausiai nedaeinu..surfinijos ir kitos galybes geliu reikalauja demesio daug...tai sitom tik karta i savaite pasirupinu bet zinokit auga ir sejau pati..ir sudygo ir kupstai didziuliai jau pupso auginu pirmi metai..bet ta mintis pasitvirtino..tinginiu gele..kuo maziau popint
as antrus metus bet pernai... visas pelargonijas pradzioj supudziau, paskui gelbejau. turejau misinius beleko
dabar turiu tik jas, laistau itin retai, nes bijau. mano mazuose indeliuose, tai greit isdziuna. lieju 1 ar 2 kartus per savaite
QUOTE(eLaura @ 2011 04 20, 09:26)
Atsargiai su cimbzieda - labai gajus augalas, gali uzgozti tavo pelargonijas
zinokit, ji man labai tinkamas augalas, ja pernai jau auginau man reikia, kad kazkoks augalas tystu zemyn, greit augtu ir kazkiek pridengtu stiklines sienas
turiu dichondra, bet su jos 4-5 lapukais siemet to nesulauksiu(per velai daiginau), tai bandysiu laikyt namie per ziema, kaip patare viena augaliuku myletoja.
pernai man gavosi labai grazi kompozicija mazame lovelyje- didele ryski raudonziede pelargonija+cimbzieda+ nepamenu pavadinimo-smulkiais baltais ziedukais, medum kvepianti gelyte na man buvo taip grazu o cimbzieda isbujojo ir kiek slepe nuo kaimynu
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 20, 08:10)
gerai jau, tik sėklų reik sulaukt...
aciu
tai Milaa, bakopos tau gerai tiktų...Jos labai tinka svyrimui ir uždengimui, pliusas dar tas, iki gilių šalčių ištveria jų žaluma, kažkada Žvėryne net iki Kalėdų mačiau jų krūmelius žaliuojant..
Bakopas auginu siaurinej pusej.Kartu su begonijom. Atviroj pietinej saulej prie pelargoniju vargo ir turejau gelbet-pagailo ir isnesiau i siaure...Tokia mano patirtis
Papildyta:
Mano detektyvas Kelintas pavasaris namuose pasirodo rudi vabalai...Langai uzdaryti,nesugalvoju,is kur jie. Galvoju,maz kokie medienos grauzikai? Siemet svetainej keli vartos Zadejau fotografuoti ir klausti. Siandien rododendru temoj radau nuoroda-grambuolai Anais metais parsiveziau zemes pelargonijom.is uz kaimo tvarto,tai ten buvo lervu kazkokiu,isrinkau,ir persodinejau senus kerus....Neturejau to dziaugsmo.tai is toliau parsytisiau Proto boksto papede
Papildyta:
Mano detektyvas Kelintas pavasaris namuose pasirodo rudi vabalai...Langai uzdaryti,nesugalvoju,is kur jie. Galvoju,maz kokie medienos grauzikai? Siemet svetainej keli vartos Zadejau fotografuoti ir klausti. Siandien rododendru temoj radau nuoroda-grambuolai Anais metais parsiveziau zemes pelargonijom.is uz kaimo tvarto,tai ten buvo lervu kazkokiu,isrinkau,ir persodinejau senus kerus....Neturejau to dziaugsmo.tai is toliau parsytisiau Proto boksto papede
Na, grambuolio lervos dirvoj iki vabalo susiformavimo išbūna berods 4 metus. Tai per vienerius metus pilnai susiformuoti tikrai negali.
Detektyvas turi du finalus, arba tai ne grambuolys, arba lervos persodinant nebuvo išrinktos. Prieš susiformuojant vabalui lerva būna riebaus piršto storio ir su juodu užupakaliu. Nepastebėt neįmanoma
Detektyvas turi du finalus, arba tai ne grambuolys, arba lervos persodinant nebuvo išrinktos. Prieš susiformuojant vabalui lerva būna riebaus piršto storio ir su juodu užupakaliu. Nepastebėt neįmanoma
Pas mane tas pats po persodinimo i pastovia vieta visos kaip uzkonservuotos stovi, laukiu kas bus tikiuosi jos apsipras ir prades toliau bujoti , o pernykscios svyrancios baigia nugriaut palanges, toks vaizdas kad pacios iseis nuo kam bario palang4s tiesiai ant lauko palangiu