kaip manot gal is sklepo jau galeciau palergonijasi siltnami sunesti ? sendien ryte buvo 9 silumos siltnamyje.
QUOTE(isabelaa @ 2011 04 18, 11:14)
kaip manot gal is sklepo jau galeciau palergonijasi siltnami sunesti ? sendien ryte buvo 9 silumos siltnamyje.
Aš jau nešiu, nes palangės užimtos pomidorais.
QUOTE(isabelaa @ 2011 04 18, 11:14)
Jau geriau jos paskutines savaites butu siltnami buvusios, Ne agurkai,neskurs labiau,nei sklepe....O salciu iki pat birzelio gali buti,issisukam kaip nors
Aš norėčiau su jumis pasidalinti apie šias gėlės: http://www.sodospalv...s_ne_tik_puosia.
Sėkmės, mielos gėlininkės ir sodininkės!
olia-lia, kokia straipsnio pradžia
Palangės, puoštos pelargonijomis, taip kaip ir vazonas su fikusu kambario kertėje bei narvelis su kanarėle kadaise buvo laikomi miesčioniškumo atributais. Tačiau pelargonijos (Pelargonium) tokio niekinamo požiūrio tikrai nenusipelno.
O dabar dauguma rauko nosį kaip tik tokėl, kad tai kaimietiškumo atributas. O antruoju sakiniu, ką nori pasakyt? Net patys to nenorėdami daro antireklamą
Palangės, puoštos pelargonijomis, taip kaip ir vazonas su fikusu kambario kertėje bei narvelis su kanarėle kadaise buvo laikomi miesčioniškumo atributais. Tačiau pelargonijos (Pelargonium) tokio niekinamo požiūrio tikrai nenusipelno.
O dabar dauguma rauko nosį kaip tik tokėl, kad tai kaimietiškumo atributas. O antruoju sakiniu, ką nori pasakyt? Net patys to nenorėdami daro antireklamą
kaip gražu, pas ką jau žydi
aš vis dar laukiu- yra su riebiais pumpurais, jau tuoj tuoj...
man pasirodė įdomi informacija, kad kvapioji pelargonija ("Jeronimas") atbaido sraiges- reiks pabandyti, o tai pernai jos labai negailestingai mano serenčius ėdė
aš vis dar laukiu- yra su riebiais pumpurais, jau tuoj tuoj...
QUOTE(Vaičiačiaku @ 2011 04 19, 10:15)
Aš norėčiau su jumis pasidalinti apie šias gėlės: http://www.sodospalv...s_ne_tik_puosia.
man pasirodė įdomi informacija, kad kvapioji pelargonija ("Jeronimas") atbaido sraiges- reiks pabandyti, o tai pernai jos labai negailestingai mano serenčius ėdė
na maniskes per nakti puikiai isbuvo siltnamyje
Nusipirkau pora Salmon Queen ir Calais viena. Tik is likucio,negrazuoles. Jas galesiu islaikyti per ziema
na jau ir maniskes parode po keleta ziedeliu
o cia dalis ukio
o cia dalis ukio
Milaa, nemažas ūkis ir jaučiu, patinka taip ūkininkaut
Gražios, sveikos, tvarkingos gėlytės ...berods, turi Pepermint twist tas margas žydinčias
Gražios, sveikos, tvarkingos gėlytės ...berods, turi Pepermint twist tas margas žydinčias