Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Violeta* @ 2011 04 15, 15:12)
Partizane,  4u.gif labai dėkui...Matyt, tokio ir ieškosiu, nes labai gražus augalas, jei kur užmatysi, pranešk.. 4u.gif

Ką ermitaže pirkai?  mirksiukas.gif

žinok yra Ermitaže didžiažiedžių baltų šiuo metu. trečiadieniais visada būna šviežias užvežimas, tai jei kada važiuosi, ištaikyk trečiadienį.
balandžio mėn bus -30% gėlėms Ermitaže.
pirkau vazonus pomidorams... irnesakyk.gif

QUOTE(Violeta* @ 2011 04 15, 16:44)
Gražu, bet juk nereikia jų fotošopint, natūralios ir taip gražios  4u.gif

žinok manau čia fotoaparatas "nesusitvarkė" su raudona spalva, man ir taip būna.
Atsakyti
žinok manau čia fotoaparatas "nesusitvarkė" su raudona spalva, man ir taip būna.
[/quote]

Ji yra kraujo raudonumo su aksominiu atspalviu, tas aksomas gal labiau paryškintas nuotraukoje. Pirmoje nuotraukoje yra kita pelergonija, ji tokia ir natūroje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alduze @ 2011 04 15, 18:29)

Ji yra kraujo raudonumo su aksominiu atspalviu, tas aksomas gal labiau paryškintas nuotraukoje. Pirmoje nuotraukoje yra kita pelergonija, ji tokia ir natūroje. 4u.gif

aš suprantu. tiesiog spalvos gavosi netikroviškai fantasmagoriškos, taip būna dažnai, nes fotoaparatams raudoa spalva yra labai sunki. kaip ir visiškai balta.

Atsakyti
kaip smagu kai pradejo musu tema zydeti, labai grazus ziedeliai wub.gif
Atsakyti
Aha, tikrai gražu akis paganyti po forumiečių gėlių žiedelius, jaučiasi, kad pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
[quote=eliss,2011 04 15, 14:54]
ir mano pirmieji smile.gif

user posted image

Labai uzsimaniau svelniu ruzavu gelyciu....pasufleruokit pavadinima biggrin.gif
Atsakyti
Salmon Queen, džaugiuos pasirinkimu:

user posted image

Partizane - mirksiukas.gif 'White wonder"

user posted image
Atsakyti
Ar jau nešate pelergonjas į lauką? Šalnų kol kas nėra.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 04 18, 09:07)
Ar jau nešate pelergonjas į lauką? Šalnų kol kas nėra.

dar nenešiau bet jau žadu velykoms pasipuošti o jei orai nepasikeis tai ir palikt žadu nes kol kas 2 savaitėms šalnu nežada diena 15-20 o nakti 5-12
Atsakyti
manau, kad nakties temp dar per žema...
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 18, 09:16)
manau, kad nakties temp dar per žema...

dėsiu ant palanges prie namo tai manau nebus šalta nes nuo namo dar šiluma joms bus ir paliksiu nakčiai kai bus apie 10
Atsakyti
[quote=amarrile,2011 04 15, 22:41]
[quote=eliss,2011 04 15, 14:54]
ir mano pirmieji smile.gif

Labai uzsimaniau svelniu ruzavu gelyciu....pasufleruokit pavadinima biggrin.gif
[/quote]
tai kad aš nė vienos pavadinimo nežinau,kur ten galvoj sutalpinsi viską smile.gif retai kada perku,nebent kokį flenciuką paprašau smile.gif
Atsakyti