Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(amarrile @ 2011 04 13, 22:08)
Dali savuju istremiau i siltnami siandien....Gaila truputy,vargseliu.bet ziedai sukrauti,tegul grudinasi,greit gales i tarnyba eiti rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
as ci ataip pagalvojau - o jei isnesti i lauka vazonelius ir pakisti po agro plevele - tipo improvizuotas siltnamis, tai gal tos musu naktys nebus baisios g.gif zinoma isgirdus prognoze, kad nakti salna ikii kokiu -2 numatona parnesciau namo mirksiukas.gif tada gal galima pvz ir su tagetem taip pat pasielgti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 04 15, 10:03)
as ci ataip pagalvojau - o jei isnesti i lauka vazonelius ir pakisti po agro plevele - tipo improvizuotas siltnamis, tai gal tos musu naktys nebus baisios g.gif zinoma isgirdus prognoze, kad nakti salna ikii kokiu -2 numatona parnesciau namo mirksiukas.gif  tada gal galima pvz ir su tagetem taip pat pasielgti rolleyes.gif

labai gera sklausimas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas mane palanges nukrautos ir palergonijom ir siaip visokiais daigeliais , butu pats laikas nusikraustyti palanges , bet baisu del oru g.gif
Atsakyti
Mano pirmieji žiedukai:

user posted image

Papildyta:
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 04 15, 08:03)
as ci ataip pagalvojau - o jei isnesti i lauka vazonelius ir pakisti po agro plevele - tipo improvizuotas siltnamis, tai gal tos musu naktys nebus baisios g.gif zinoma isgirdus prognoze, kad nakti salna ikii kokiu -2 numatona parnesciau namo mirksiukas.gif  tada gal galima pvz ir su tagetem taip pat pasielgti rolleyes.gif

..jau geriau taip nedarykite..Sušals neabejotinai, čia šiltamėgiai augalai ir net low cultivation veislių pelargonijoms toks patyrimas baigtųsi nekaip. man visk irba mintis savo žydintį 1 senų pelergonijų lovį į stiklaintą balkoną, bet vis dar per šalta bendra paros temperatūra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 15 balandžio 2011 - 13:55
ir mano pirmieji smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
labai gražu. norėjau išnešiu savo į balkoną trumpam ant saulės pabūt, bet vistik šaltoka joms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 15 balandžio 2011 - 14:08
Gražūs pirmieji žiedeliai thumbup.gif
Atsakyti
Violeta,
vakar specialiai apžiūrėjau tą falenopsį Ermitaže, kur augaliukas mažas, o žiedas baltas didelis. ten žinok nukirptas žiedastiebis tikrai. ir įsodinta tiesiai į gražų indelį neperšviečiamą, nesimato šaknų, didelė supūdymo tikimybė. vienintelis unikumas tas, kad mažas augaliukas išaugina didelį žiedą. bet tai gali būti "laikina", nors nesu tikra.
aš nerekomenduočiau tokio prikt. šimtą kartų geriau nusipirkt tikrą didžiažiedį baltą karališką falenopsį wink.gif

Atsakyti
Partizane, 4u.gif labai dėkui...Matyt, tokio ir ieškosiu, nes labai gražus augalas, jei kur užmatysi, pranešk.. 4u.gif

Ką ermitaže pirkai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 15 balandžio 2011 - 15:13
Šilumos belaukiant unsure.gif

user posted image

user posted image

4u.gif

Atsakyti
Gražu, bet juk nereikia jų fotošopint, natūralios ir taip gražios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 15, 17:44)
Gražu, bet juk nereikia jų fotošopint, natūralios ir taip gražios  4u.gif