Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(saulyte525 @ 2011 04 12, 12:51)
jei turi uomeny Moletu plento P.C. "Pasidaryk Pats" tai parašyk čia kai nueisi kas ten gero  ax.gif

Tas pats smile.gif Siandien tai jau niekaip, rytoj bandysiu patekti smile.gif

Apziurejau vakar anytos pelargonijos, paprastutes, bet kad zydi wub.gif Deja nebuvo kaip nulauzti pora sakeliu doh.gif
Atsakyti
aš tai lauksiu ko gero kada atsidarys "Olisetos" "filialas" prie Senuku ukmerg. plente,

jau žinau, kad pelargonijos pigesnės ir gražesni daigeliai (dekui Gaudvilės info) turi būti, tai senukuose ir nepirkau, nors mačiau jie "Peppermint Twist " turi (3,59 lt ),

bet mažulyčiai daigeliai, sakė 3-niais veža.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 12 balandžio 2011 - 15:01
šian nusipirkau pelargonijų sėklas 'Sėkluvos' f. Ant vienų net paveikliuko nėra, o aprašymai tik lietuviški, užsienietiškuose puslapiuose nepaminėti.
Dilema - sėti, ne sėti. Sunku apsispręst doh.gif
Atsakyti
O kam? Juk bus pagunda pasisėt ir tų 'rožinių' kai jos bus, daigų taigi jau turite..bet gal ir platų kiemą turite? Mane tai tik vieta riboja..
Atsakyti
Violeta*, ačiū, padėjot apsispręst biggrin.gif
Atsakyti
dar prazydo pora veislių ypač man patinka ta ryškiai rožinė, jos forma tokia kaip rožyčių tongue.gif
user posted image

Atsakyti
koks prikolnas Gaudvilės veidukas biggrin.gif
kaip pas Neili gražiai pelargonijos saulytėj šildosi. pavydu, šito negaliu daryt šiemet, nes mažoji išdraskys. slepiu viską vakariniam/šiauriniam kambary.
Atsakyti
o va čia praeito savaitgalio darbas, pasodinau kompaktines į pastovią vietą
user posted image
Atsakyti
Štai mano sėjinukai išdygo tik 10 bet 8 mirė liko tik 2 ružavas ir valtas, labai gaila verysad.gif verysad.gif Šiemet nunusisėke sėti verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0704: 13 balandžio 2011 - 20:57
QUOTE(gintare0704 @ 2011 04 13, 21:57)
Štai mano sėjinukai išdygo tik 10 bet 8 mirė liko tik 2 ružavas ir valtas, labai gaila verysad.gif  verysad.gif  Šiemet nunusisėke sėti verysad.gif

Nenusimink, bet už tat šitie labai nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti
Jusu tiesiog pasaka, ten po kelis net į vazonus sodinote?
Atsakyti
Dali savuju istremiau i siltnami siandien....Gaila truputy,vargseliu.bet ziedai sukrauti,tegul grudinasi,greit gales i tarnyba eiti rolleyes.gif
Atsakyti