Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(sega01 @ 2011 04 11, 11:38)
biggrin.gif ziurek kad dar ne paskutine gautum jas is musu cia visu smile.gif

Na nzn. ar paskutine, bet ji man nurode avanso suma ir tiek, o cia dar galejau rinktis? Moketi ar ne? unsure.gif As manau, kad visos pravedinejo g.gif As kaip ir Violeta, pirma kart cia toki apsipirkima turiu ax.gif

Ziuriu, kad tu is Klp. tad skirtingai tikrai sius, kuriai priklauso pagal miestus, o kaip ten issidalinsim cia Lt tai gal kas siunciasi gali pasakyti, nes ta tarpininke savo temoje raso, jog pas tas merginas neuzlaikyti siuntu ir kuo greiciau pasiimti mirksiukas.gif O i Vln. daug siunciasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkarile: 11 balandžio 2011 - 11:43
QUOTE(kkarile @ 2011 04 11, 12:33)
Na nzn. ar paskutine, bet ji man nurode avanso suma ir tiek, o cia dar galejau rinktis? Moketi ar ne? unsure.gif As manau, kad visos pravedinejo g.gif  As kaip ir Violeta, pirma kart cia toki apsipirkima turiu ax.gif

o kokios formos prašymas-užsakymas buvo - "greičiau greičiau", ar tik "norėčiau užsakyti..."? bigsmile.gif

Etan, na žiūriu į savo turimas Bergpalais, tai man su taviškėmis nelabai panašios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 10, 22:04)
Partizane, o lovelis 180mm ar 300mm pločio?

artimesnis skaičisu būtų 18 cm nei 30 ax.gif per daug sugrūst noriu? g.gif bet 9 cm apskritimukus padėliojant taip šachmatų principu visai telpa blush2.gif

QUOTE(kkarile @ 2011 04 11, 08:03)
Merginos, norejau dar pasiteirauti del to apsipirkimo amazonej, man skaiciuoja 14 zaliu uz parsiuntima, jums taip pat? Ar tiesiog mus ne i bendra parsius?  g.gif Mes labai dideliai tarpais susirasome su taure, tad jos dar neklausiau?

14 žalių už kilogramą turbūt. paskui perskaičiuos pgl faktinį svorį. na, nebent tau siųs į Klaipėdą visiškai vienai asmeniškai, tada galbūt taip.
į Vilnių ir į Kauną Taurė siunčia savo "vietininkėms" kokioms nors, pas kurias važiuojama atsiimt, tada tai tikrai siunčia visą miesto užsakymą kartu. o svorį žinoma kad užapvalina į didesnę pusę, bet ne taip akiplėšiškai...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 11, 12:48)
artimesnis skaičisu būtų 18 cm nei 30  ax.gif  per daug sugrūst noriu?  g.gif bet 9 cm apskritimukus padėliojant taip šachmatų principu visai telpa  blush2.gif

viskas gerai, tik pažiūrėjau internete, kokių pločių būna, nes po ranka nei vieno lovelio neturiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 11, 12:48)
14 žalių už kilogramą turbūt. paskui perskaičiuos pgl faktinį svorį. na, nebent tau siųs į Klaipėdą visiškai vienai asmeniškai, tada galbūt taip.

Na bet ir as is Klp tai gal koporave butu g.gif
Na ziuresim kokie skaiciukai bus kai jau gausim ir bus matyti kuri cia sumokejo su permokejimu kuri ne ax.gif
Atsakyti
As jau issiaiskinau su ja pacia, pasirodo ta svorio kaina tik teoriskai nurodoma prie skaiciavimo, o kai jau ji gaus perskaiciuos pagal tikra svori, o zinant kiek seklos sveria, tai viskas ok mirksiukas.gif Man i Vilniu, o Klaipeda prie sega01 maciau, kitu nematau i kur siunciasi ax.gif Tai del to ir isskeliau klausima, negi as viena i Vln.? Einu pietus gaminti, nebedrumsiu jums ramybes 4u.gif
Atsakyti
Gaudvile, dar paikyresiu, bet tai kaip tada Bergpalais atrodo?
Paziurejau vaizdeliu - aisku internetas pakraipo vaizda realu, dar nuotraukos gal kiek pagrazintos, bet man tai panasios pasirode...
http://www.digthedir...glow-bergpalais
http://www.zwet.ru/kol_pelar_p4_1.htm
http://www.uralviolet.ru/main.php?w=7 sitoj nuorodoj 124 punktas man tai baisiai jau panasi...
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2011 04 11, 13:19)
  Man i Vilniu, o Klaipeda prie sega01 maciau, kitu nematau i kur siunciasi ax.gif Tai del to ir isskeliau klausima, negi as viena i Vln.? Einu pietus gaminti, nebedrumsiu jums ramybes 4u.gif

o kur cia matei parasyta?
Atsakyti
QUOTE(etan @ 2011 04 11, 13:26)
Gaudvile, dar paikyresiu, bet tai kaip tada Bergpalais atrodo?
Paziurejau vaizdeliu - aisku internetas pakraipo vaizda realu, dar nuotraukos gal kiek pagrazintos, bet man tai panasios pasirode...
http://www.uralviolet.ru/main.php?w=7 sitoj nuorodoj 124 punktas man tai baisiai jau panasi...

va, kur palikau nuorodą - atrodo taip, tik su pačios vistiek nelabai.
user posted image
Na, aš tai jau seniausiai nesuku galvos. Nežiniukas, tai nežiniukas. Spalvos intensyvumas labai nuo maistinių medžiagų substrate priklauso. Be to, taip iš foto mažai, ką išsiaiškint galima, dar ir paties krūmo dydis priklauso, kokiam aukštyje žiedynai suformuoti ir t.t.

QUOTE(sega01 @ 2011 04 11, 13:26)
o kur cia matei  parasyta?

taigi kairėj pusėj yra pačios nurodyta vieta ir vaikų vardai, metai berods wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 11 balandžio 2011 - 12:38
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 11, 11:55)
viskas gerai, tik pažiūrėjau internete, kokių pločių būna, nes po ranka nei vieno lovelio neturiu wink.gif

tai kaip kombinuot patartum, kad būtų gražiau?
ar:

geltona geltona geltona
dryžuota vienspalvė vienspalvė dryžuota

ar
geltona geltona geltona
dryžuota vienspalvė vienspalvė dryžuota

ar
geltona geltona geltona
dryžuota dryžuota dryžuota dryžuota

aš gėlių derinime tokia... be patirties. galiu įsivaizduoti, bet ne visada realybeje bus super blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 11, 13:31)
taigi kairėj pusėj yra pačios nurodyta vieta ir vaikų vardai, metai berods wink.gif

biggrin.gif ne ne as ne apie tai,as galvojau pas Taure ji mate kazkur uzfiksuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sega01 @ 2011 04 11, 14:11)
biggrin.gif  ne ne as ne apie tai,as galvojau pas Taure ji mate kazkur uzfiksuota smile.gif

thumbup.gif taip taip man taure viska parode bigsmile.gif Juokauju tongue.gif
Atsakyti