Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

smile.gif..O ką gautumėm, kažin, sėklas ar gėles? Augančių gi nepasiuntinėsi, auginukais tik Lt geriausiu atveju galima siuntinėt..

gal išeis Anglijoj kur prigriebt kokį krūmą ar šakelių..Žinokit, kai teko praeitą vasarą pabūt Kanadoj, tai ten Toronto centre ir ne centre vien pelargonijos...Šilta, drėgna, prie Mičigano ežero, tai jos...kaip iš mano balkono blush2.gif Visokiausios, aš akių atitraukt negalėjau, o ten visur betonas, niekur juodos žemės nėr, visos gėlės į tokias cementines klombas, sodai ant stogų..Tai aš paskutinį vakarą ėjau auginukų viešoj vietoj pasilaužyt vogčia.....ir galvoju, mano bus ne mažiau prižiūrėtos, patikėt negalėjau, kad viešoj vietoj taip galėtų būt išpuoselėtos kaip namuose, galvoju sau, kaip pas mus toli iki tokio lygio..
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 06, 19:25)
Tai gal galima kooperuotis 4u.gif

prie užsakymo ir aš prisidėčiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 06, 19:51)
smile.gif..O ką gautumėm, kažin, sėklas ar gėles? Augančių gi nepasiuntinėsi, auginukais tik Lt geriausiu atveju galima siuntinėt..

jei gerai supratau - daigai durpinėse tabletėse ir užsakymus priima tik iki 04.21. Daigų siuntimui yra nustatyti laikotarpiai - pavasarį ir rudenį, per karščius ir žiemą nesiunčia. Taigi, turėtumėm gauti padorius daigus.

Sugundė čia Partizanė tais obuolžiedžiais biggrin.gif
Atsakyti
Kooperuojuos ir aš tada... 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi prisidėčiau prie užsakymo blush2.gif Nes ketiname keltis į didesnius namus, sugalvojau, kad norėčiau palages pelargonijom nustatyti, bet va žiūriu kad jau "pramiegojau", sėti nelabai apsimoka, žiedukai būtų tik liepą, va nebent ugliukų pirkti. Bet tokiom grožybėm negaliu atsispirt surrender.gif
Atsakyti
As ir noreciau koperuotis bigsmile.gif tik nesupratau is kur jus ar kur Darse pasiule ar mocha g.gif
Atsakyti
ir aš ir aš noriu naujovių, mielai prisijungčiau tongue.gif
Atsakyti
Jo, Darsė ir Jediarą košę užvirėt, prašom kabinti, va kiek norinčių ax.gif 4u.gif
aš dar Partizanę prikabinčiau prie organizatorių, ji čia kalčiausia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 06, 22:34)
Jo, Darsė ir Jediarą košę užvirėt, prašom kabinti, va kiek norinčių  ax.gif  4u.gif
aš dar Partizanę prikabinčiau prie organizatorių, ji čia kalčiausia  lotuliukas.gif

blush2.gif Aš tik prisijungčiau 4u.gif , gal Darsė gali organizuoti ax.gif
Atsakyti
Aš tik nesuprantu, kur jūs matot, kad į Lietuvą siunčia? Aš kai daigą įsimetu į krepšelį, tarp pasirenkamų šalių Lietuvos nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 06, 21:34)
Jo, Darsė ir Jediarą košę užvirėt, prašom kabinti, va kiek norinčių  ax.gif  4u.gif
aš dar Partizanę prikabinčiau prie organizatorių, ji čia kalčiausia  lotuliukas.gif

Ir aš prisijungčiau. Labai jau jos gražios, net seilė tysta. Ką gausim, tą gausim reik surizikuoti smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jungčiaus ir aš doh.gif lotuliukas.gif
taip, nėr Lietuvos, bet yra kainoraštis EU destinations.
galima jiems parašyt laišką ir užklaust dėl Lietuvos. manau siųstų ir mums, tik su UPS ar kieno ten jie paslaugomis naudojasi, pasitikslintų siuntimo kainas...

galiu parašyt blush2.gif ax.gif
Papildyta:
parašiau, užklausiau ar galėtų siųsti ir kiek tai kainuotų.

tuo tarpu reiktų panaršyt dar po puslapius biggrin.gif ax.gif gal dar kur prekiauja biggrin.gif
Papildyta:
Westdale Appleblossom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 06, 23:34)

Papildyta:
parašiau, užklausiau ar galėtų siųsti ir kiek tai kainuotų.

tuo tarpu reiktų panaršyt dar po puslapius biggrin.gif  ax.gif  gal dar kur prekiauja biggrin.gif

Lauksime atsakymo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 06, 23:34)

Westdale Appleblossom

Kaip norėčiau tokios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti