..O ką gautumėm, kažin, sėklas ar gėles? Augančių gi nepasiuntinėsi, auginukais tik Lt geriausiu atveju galima siuntinėt..
gal išeis Anglijoj kur prigriebt kokį krūmą ar šakelių..Žinokit, kai teko praeitą vasarą pabūt Kanadoj, tai ten Toronto centre ir ne centre vien pelargonijos...Šilta, drėgna, prie Mičigano ežero, tai jos...kaip iš mano balkono Visokiausios, aš akių atitraukt negalėjau, o ten visur betonas, niekur juodos žemės nėr, visos gėlės į tokias cementines klombas, sodai ant stogų..Tai aš paskutinį vakarą ėjau auginukų viešoj vietoj pasilaužyt vogčia.....ir galvoju, mano bus ne mažiau prižiūrėtos, patikėt negalėjau, kad viešoj vietoj taip galėtų būt išpuoselėtos kaip namuose, galvoju sau, kaip pas mus toli iki tokio lygio..
QUOTE(jediara @ 2011 04 06, 19:25)
Tai gal galima kooperuotis
prie užsakymo ir aš prisidėčiau
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 06, 19:51)
..O ką gautumėm, kažin, sėklas ar gėles? Augančių gi nepasiuntinėsi, auginukais tik Lt geriausiu atveju galima siuntinėt..
jei gerai supratau - daigai durpinėse tabletėse ir užsakymus priima tik iki 04.21. Daigų siuntimui yra nustatyti laikotarpiai - pavasarį ir rudenį, per karščius ir žiemą nesiunčia. Taigi, turėtumėm gauti padorius daigus.
Sugundė čia Partizanė tais obuolžiedžiais
Kooperuojuos ir aš tada...
Aš irgi prisidėčiau prie užsakymo Nes ketiname keltis į didesnius namus, sugalvojau, kad norėčiau palages pelargonijom nustatyti, bet va žiūriu kad jau "pramiegojau", sėti nelabai apsimoka, žiedukai būtų tik liepą, va nebent ugliukų pirkti. Bet tokiom grožybėm negaliu atsispirt
As ir noreciau koperuotis tik nesupratau is kur jus ar kur Darse pasiule ar mocha
ir aš ir aš noriu naujovių, mielai prisijungčiau
Jo, Darsė ir Jediarą košę užvirėt, prašom kabinti, va kiek norinčių
aš dar Partizanę prikabinčiau prie organizatorių, ji čia kalčiausia
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 06, 22:34)
Aš tik prisijungčiau , gal Darsė gali organizuoti
Aš tik nesuprantu, kur jūs matot, kad į Lietuvą siunčia? Aš kai daigą įsimetu į krepšelį, tarp pasirenkamų šalių Lietuvos nematau
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 06, 21:34)
Ir aš prisijungčiau. Labai jau jos gražios, net seilė tysta. Ką gausim, tą gausim reik surizikuoti
jungčiaus ir aš
taip, nėr Lietuvos, bet yra kainoraštis EU destinations.
galima jiems parašyt laišką ir užklaust dėl Lietuvos. manau siųstų ir mums, tik su UPS ar kieno ten jie paslaugomis naudojasi, pasitikslintų siuntimo kainas...
galiu parašyt
Papildyta:
parašiau, užklausiau ar galėtų siųsti ir kiek tai kainuotų.
tuo tarpu reiktų panaršyt dar po puslapius gal dar kur prekiauja
Papildyta:
Westdale Appleblossom
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 06, 23:34)
Papildyta:
parašiau, užklausiau ar galėtų siųsti ir kiek tai kainuotų.
tuo tarpu reiktų panaršyt dar po puslapius gal dar kur prekiauja
Lauksime atsakymo
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 06, 23:34)
Westdale Appleblossom
Kaip norėčiau tokios