Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 08, 16:44)
taip  4u.gif
Dabar visos lauksim atkeliaujant, paskui lauksim, kada sudygs, pirmi lapeliai pasirodys... oi, dar ilgai čia svaigsim dėl obuolžiedžių ir kitų  wub.gif

Ir man uzsake thumbup.gif ir as jau laukiu wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o jūs gavote patvirtinimą iš Burpee Burpee?
nes iš čia aš negavau patvirtinimo kad užsakyta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 17:12)
o jūs gavote patvirtinimą iš Burpee Burpee?
nes iš čia aš negavau patvirtinimo kad užsakyta sad.gif

neužsakinėjau šios, palauk dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 08, 16:30)
neužsakinėjau šios, palauk dar  4u.gif

aš kažkada dieną siunčiau ir parašiau, kad dar bus norinčių ten užsakyt. tai tikrai yra keletas dar siuntusių. o ką tu perki, parodyk biggrin.gif gal ir man reikia biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Peppermint Twist
šitos gerulės, bet 16 baksų sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 08 balandžio 2011 - 16:43
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 17:42)
aš kažkada dieną siunčiau ir parašiau, kad dar bus norinčių ten užsakyt. tai tikrai yra keletas dar siuntusių. o ką tu perki, parodyk biggrin.gif gal ir man reikia biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Peppermint Twist
šitos gerulės, bet 16 baksų sad.gif

user posted image
iš amazon.com

Graži ir man toji Peppermint Twist. Tik aš ją planuoju gauti/rasti Olisetoj. Jų partneriai tikrai turi savo kataloge ->p. zonale
Dar pas juos ieškosiu - Bergpalais. Sekmadienį parašysiu kaip sekėsi rasti, kai toks oras, kažin ar jau prekiauja doh.gif
Dar šių ieškosiu:
Perlenkette Sabine*,
Melocherry, Pacmel*,
Calais, Paclai*,
Anthony,Pacan*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 balandžio 2011 - 16:59
Pepermint twist daigus Ukmergės g. senukuose po 3,59 pirkau..Parlenkette buvo ermitaže, su 30 proc nuolaida.

iš pernykčių kaip jau sakiau, geriausia buvo Bergpalais, tikrai labai rekomenduoju, o kitos melochery, anthony, na, gražios, bet yra geresnių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 balandžio 2011 - 17:07
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 17:06)
iš pernykčių kaip jau sakiau, geriausia buvo Bergpalais, tikrai labai rekomenduoju, o kitos melochery, anthony, na, gražios, bet yra geresnių...

išties gražios Bergpalais thumbup.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Violeta, o tu Bergpalais siunteis kažkada, ar Lt pirkai?
Atsakyti
Na nuotraukos tai labai fotošopintos..realybej spalva kiek kitokia...sėklas, tai vežiaus iš Anglijos, pirkau pernai pavasarį kai buvau Kew gardens soduose...ech..kokie ten sodai..

bet jų tikrai buvo ir Vilniaus ermitaže..Atsimenu kad tikrai kad buvo beveik visos mano turimos veislės, tada ir galvojau, kad matyt, jau nebereikia temptis sėklų, nes visko randasi ir pas mus...bet matot, atsirado tokios kitokios - rožiažiedės... mirksiukas.gif
Atsakyti
aš šiais metais prisipirkusi daug Happy Face šeimynos daigų apželdinimui. man pasirodė jie labai gražūs.
user posted image tokių. ir dar rožinių ir alyvinių.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 16:11)

ai, man per gražios, kad labai skaičiuočiau...labai gražios, ačiū toms, kurios jas užrodė, Darsė ir  Jediara galėtų jau rodytis,  nebeužpulsime , mes jau užsisakėm pačios blush2.gif  smile.gif

Nebuvo galimybės šiandien naudotis internetu verysad.gif , o Jūs jau užsakymus padarėte doh.gif
Atsakyti
Kaip nemėgau palergonijų, tiek man visų jų reikia bigsmile.gif Grožių grožis wub.gif
Kažkokių Happy vieną rūšį ir aš paėmiau, bet va kai lankaisi parduotuvėje su vyru, per skubėjimą visai nemąstai doh.gif
Atsakyti
O jūs viską perskaitėt, taigi rašiau, kad su floros senbuvėm pasidalinsiu mirksiukas.gif Jediara, kažin ką aš omenyje turėjau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bozena83 @ 2011 04 08, 19:21)
Kaip nemėgau palergonijų, tiek man visų jų reikia bigsmile.gif  Grožių grožis wub.gif

tai daug kas nežino, kokios jos būna, tame ir esmė...o tiesų tai labai gražios auginti ir dėkingos gėlės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 balandžio 2011 - 19:23