Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 14:57)
o kad neatsiunčia, kažkas praleido mano žinutę apie laiko skirtumą, taigi kita pasaulio pusė, skirtumas 12 val...Mes darem užsakymą anksti ryte, ten vakaras..Normalu kad žmogus miegot nuėjo...aš gi kažkurioj žinutėj rašiau, kad atsakymo tikiuosi savaitgalį, ir tai Taurė labai operatyvi...Atsimenu keistoka būdavo, kai iš ten skambindavau prieš miegą čia, o čia dar rytas tik...

gera nuoroda  4u.gif

Ji šaunuolė, matyt nemiega, nes nesenai visai atrašė! bigsmile.gif
Atsakyti
... aš kaip naujokė , tai skaičiavau sumą doleriais, plius visi kiti mokesčiai kurie yra, tada valiutų kursą dauginau... doh.gif internetu perku tik Lietuvoj ir dar bilietus lėktuvu - čia mano sfera..o prekes internetu iš užsienio - nelabai, man reik pajaust, pačiupinėt, pasimatuot, o sėklos kitas reikalas...

ai, man per gražios, kad labai skaičiuočiau...labai gražios, ačiū toms, kurios jas užrodė, Darsė ir Jediara galėtų jau rodytis, nebeužpulsime , mes jau užsisakėm pačios blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Ryt tokių ieškosiu arba pilnai lašišinės spalvos
user posted image

Net silpna darosi kaip reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 08, 14:23)
Ryt tokių ieškosiu arba pilnai lašišinės spalvos
user posted image

Net silpna darosi kaip reikia  blush2.gif

hihihi.gif
lašišine bent jau tokiu pavadinimu "Salmon" tikrai prekiavo Senukuose. beje, lašišinės pelargonijos man laaaabai gražios wub.gif

ėjau palaistyt į laiptinę savo našlaitines nuo praėjusių metų. tai ***** vėl apėjo baltasparniais mad.gif
išnešus laukan jie dingsta kaip suprantu?
geltoni lipdukai pagaudė, ale vėl atsinaujino mad.gif
tai dabar jas liet actara ar neliet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 15:29)
hihihi.gif
lašišine bent jau tokiu pavadinimu "Salmon" tikrai prekiavo Senukuose. beje, lašišinės pelargonijos man laaaabai gražios  wub.gif

ėjau palaistyt į laiptinę savo našlaitines nuo praėjusių metų. tai ***** vėl apėjo baltasparniais mad.gif
išnešus laukan jie dingsta kaip suprantu?
geltoni lipdukai pagaudė, ale vėl atsinaujino mad.gif
tai dabar jas liet actara ar neliet? g.gif

mačiau Seniuose, bet šiaip ne taip atsilaikiau biggrin.gif Ryt važiuosiu tikrint ne Senių, o Olisetos prekybvietę.

tai tie lipdukai lervų negaudo, o jei prieš lipdukus pakabinant spėjo padėt kiaušinėlius, tai nauja karta užaugo. Galima bandyt ir actara sulaistyt žemes, dar Neemazal'į siūlo. Juo taip pat reiktų sulaistyt.
Jei nenori savęs ir kaimynų tručint ir turi po ranka maltų čili pipirų, tai galima maltus pipirus sumaišyt su indų ploviklio tirpalu (arbatinis šaukštelis ant stiklinės indų ploviklio tirpalo). Gerai sukratyt ir nupurkšt periodiškai kas 5-7 dienas kokius tris kartus wink.gif

Tiesa, pastarasis būdas geras tuo, kad kartą užsimaišius, galima naudot neribotą laiką, kai tuo tarpu chemikalų koncentraciją reikia teisingą pasirinkt ir suvartot iš karto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 balandžio 2011 - 14:51
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 08, 14:49)
mačiau Seniuose, bet šiaip ne taip atsilaikiau biggrin.gif Ryt važiuosiu tikrint ne Senių, o Olisetos prekybvietę.

tai tie lipdukai lervų negaudo, o jei prieš lipdukus pakabinant spėjo padėt kiaušinėlius, tai nauja karta užaugo. Galima bandyt ir actara sulaistyt žemes, dar Neemazal'į siūlo. Juo taip pat reiktų sulaistyt.
Jei nenori savęs ir kaimynų tručint ir turi po ranka maltų čili pipirų, tai galima maltus pipirus sumaišyt su indų ploviklio tirpalu (arbatinis šaukštelis ant stiklinės indų ploviklio tirpalo). Gerai sukratyt ir nupurkšt periodiškai kas 5-7 dienas kokius tris kartus wink.gif

Tiesa, pastarasis būdas geras tuo, kad kartą užsimaišius, galima naudot neribotą laiką, kai tuo tarpu chemikalų koncentraciją reikia teisingą pasirinkt ir suvartot iš karto  4u.gif

aš ir tada actara liejau ir paskui po poros sav liejau, ir tais lipukais apklijavau. ir atsinaujino tik po poros mėnesių...
eisiu užmaišysiu čili vakarienę drugiams. o bet tačiau ar tiks mano ekologiškas indų ploviklis? matyt reikia fairy nusipirkt, arba praskiest kokį vonios šveitimo chemikalą g.gif
nekenčiu tos chemijos ir nuodų, kai paskaičiau actaros instrukciją, tai net bloga pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 16:04)
aš ir tada actara liejau ir paskui po poros sav liejau, ir tais lipukais apklijavau. ir atsinaujino tik po poros mėnesių...
eisiu užmaišysiu čili vakarienę drugiams. o bet tačiau ar tiks mano ekologiškas indų ploviklis? matyt reikia fairy nusipirkt, arba praskiest kokį vonios šveitimo chemikalą  g.gif
nekenčiu tos chemijos ir nuodų, kai paskaičiau actaros instrukciją, tai net bloga pasidarė.

matai, tas indų ploviklis reikalingas, kad priliptų prie augalo, tai tiks ir ekologiškas, ir net ištirpintas ūkiškas muilas tiktų (arba Žaliasis muilas, jis geriau vandeny tirpsta) wink.gif

Valgomiems dalykams tinka maišyt ir su maistiniu aliejum. Tik dabar koncentracijos nepamenu.

P.S. gavau patvirtinimą - sėklos užsakytos yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 balandžio 2011 - 15:27
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 08, 16:14)
P.S. gavau patvirtinimą - sėklos užsakytos  yahoo.gif

cia is Taures?
as ir jau gavau pries kokia valandike kad uzsakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sega01: 08 balandžio 2011 - 15:31
QUOTE(sega01 @ 2011 04 08, 16:31)
cia is Taures?
as ir jau gavau pries kokia valandike kad uzsakys smile.gif

taip 4u.gif
Dabar visos lauksim atkeliaujant, paskui lauksim, kada sudygs, pirmi lapeliai pasirodys... oi, dar ilgai čia svaigsim dėl obuolžiedžių ir kitų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 08, 16:44)
Dabar visos lauksim atkeliaujant, paskui lauksim, kada sudygs, pirmi lapeliai pasirodys... oi, dar ilgai čia svaigsim dėl obuolžiedžių ir kitų  wub.gif

Na jau tikrai,taip ir bus wub.gif
Oi kaip lauksiu mes pirmuju ziedu,bet iki ju dar laiko nemazai ax.gif
Atsakyti
Taip, vargais ir džaugsmais dalinsimės, žiedų lauksim kada nors... rolleyes.gif

o jei rimtai, tai kažin kada gausim jas, na, gal gausim per porą savaičių?

Dygimui gera savaitė - 10 dienų, man visos per tiek sudygdavo..Pirmiems tikriems lapeliams - dvi trys savaitės dar, čia labai bus gerai ta gegužės saulė su jos šiluma ir šviesa - tikrai greičiau augs nei sėtos vasarį..jei sprindinį daigą tręšim, kraus pirmus pumpurus ir kokį mėn - pusantro nuo pasėjimo, tik va reik greičiau tas sėklas gaut.. g.gif

va jau tokios ima žydėt, aš bent niekada neskabau stiprių daigų žiedynų..Čia Salmon Queen skleisis...sorry dėl pateikimo, nesenai tik pasodinta..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 balandžio 2011 - 16:02
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 16:52)

o jei rimtai, tai kažin kada gausim jas, na, gal gausim per porą savaičių?

as jos klausiau sake,kad pirma karta uzsakineja jas,tai per 3-4 savaites kazkur gausim smile.gif
Atsakyti