Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 08, 13:16)
taigi ir be mūsų sėklų turi darbelio su užsakymais wink.gif

Ai, aš tai daug vilčių nededu, gal todėl ramiai sau kotletus kapoju - užsakys, gerai, neužsakys - baisiai čia. Atsakymo negavau, vadinas galima toliau sau kotletus kapot  lotuliukas.gif

cia jau savaime suprantama,kad nesedi ir nelaukia,kada mes apsispresim doh.gif Skaniu kotletuku 4u.gif
Atsakyti
man ir dar neatrašo sad.gif nors čia gal per greit noriu (pirmas man tokis užsakymas tai greitumo-lėtumo nežinau kaip vertint), ir kai užgulėm, tai būreliu, gal neina visom ant karto, dar kai taip ne visai taip pateikiau, greičiausiai.. O tą šipinga vadinamą galvojau natūraliai visom vieną pritaikys, čia paskaičius : g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 08, 11:51)
tai ji pas tave prie tamsios sienos ( na ir be žiedynų) labai gražiai atrodytų. Žiedynais pietų stalą pasipuoštum  biggrin.gif

žiauriai reikia, o dar Gaudvilė erzinasi derinius nerealius siūlydama lotuliukas.gif

einu pas petujininkes paerzinsiu lotuliukas.gif
juodoji petunija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 08 balandžio 2011 - 12:21
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 13:20)
einu pas petujininkes paerzinsiu  lotuliukas.gif
user posted image

einu skaityt ka ten erzinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sega01 @ 2011 04 08, 12:21)
einu skaityt ka ten erzinsi biggrin.gif

pakeičiau į nuorodą, ten copyraitas uždėtas kad nenukosėtum nuotraukos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sigi- @ 2011 04 08, 12:04)
O man šitos labai labai  wub.gif

user posted image

šitų paėmiau 24 sėklas - 4 pok po 6 s. man irgi wub.gif

o dabar mįslė keturgyslė...visos šios Partizanes pelargonijos yra tos appleblossom resebund - rožinės pelarginijos arba obelžiedės...o kuri tiksliai veislė tos mūsų užsakytos kažin, ar tik ne royal wedding iš pažiūros primena?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 13:25)
šitų paėmiau 24 sėklas - 4 pok po 6 s. man irgi  wub.gif

o dabar mįslė keturgyslė...visos šios  Partizanes pelargonijos yra tos appleblossom resebund - rožinės pelarginijos arba obelžiedės...o kuri tiksliai veislė tos mūsų užsakytos kažin, ar tik ne royal wedding iš pažiūros primena?

O iš kurio puslapio ėmej? Nes aš dar trečiam radau, tai galvoju ar nebus jau čia tu "shopų" per daug g.gif

QUOTE(Partizanė)
einu pas petujininkes paerzinsiu 
juodoji petunija

Nu ir "bjauri" tu Partizane lotuliukas.gif tokį baisų užkratą per visą SM skleidi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Sigi-: 08 balandžio 2011 - 12:30
iš amazones, antros nuorodos kur buvau įmetus..

bet ramiai, žinok tikrai nebus kur dėt tiek.. g.gif aš pastoviai per daug užsiperku daigų, paskui kaimynėms siūlinu veltui, kad tik mest nereiktų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 balandžio 2011 - 12:33
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 12:25)
šitų paėmiau 24 sėklas - 4 pok po 6 s. man irgi  wub.gif

o dabar mįslė keturgyslė...visos šios  Partizanes pelargonijos yra tos appleblossom resebund - rožinės pelarginijos arba obelžiedės...o kuri tiksliai veislė tos mūsų užsakytos kažin, ar tik ne royal wedding iš pažiūros primena?

aš esu radusi internete tik dvi appleblossom veisles: Appleblossom Rosebud ir Appleblossom Westdale.
pirmoji yra žaliais lapais, antroji - baltalapė. tai Amazonėj manau užsakėm pirmąją.

o štai tos visos mano dėtos fotografijos (tame tarpe ir obelžiedės) priklauso Rosenknoppspelargoner grupei (čia švediškai parašyta įsivaizduoju). nu tipo "rožiažiedėms".
Atsakyti
Klausiau, bet amtyt per tą už-sakymo karštinę nusimetė mano klausimas.

O didelė rizika pasilikt tų sėklyčių kitiems metams (jei netyčia per žiemą neitų nusaugot)?
Atsakyti
QUOTE(-Sigi- @ 2011 04 08, 12:26)
Nu ir "bjauri" tu Partizane  lotuliukas.gif  tokį baisų užkratą per visą SM skleidi biggrin.gif

sakai bjauri? lotuliukas.gif

dabar taip. dar surandam kur prekiauja sėklom geltonų ir baltalapių pelargonijų ir aš būsiu rami...

o dėl tarpininkių... tai žinokit ne visada jos atsako greitai. būna užtrunka tai net iki dienos... taip jau yra, nieko nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 04 08, 13:38)
Klausiau, bet amtyt per tą už-sakymo karštinę nusimetė mano klausimas.

O didelė rizika pasilikt tų sėklyčių kitiems metams (jei netyčia per žiemą neitų nusaugot)?

niekada viso pokelio nesusėju, o sekančiais ir dar sekančiais, ir dar dar sekančiais metais sėju ir daigumu nesiskundžiu. Tiesiog pakuotę reikia gerai užlankstyt ir lakyt taip, kad negautų drėgmės. Kaikurių gėlių sėklos "guli" dekoratyvinėse stiklinaitėse - sudygsta ax.gif
Atsakyti