Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 11:40)
einu dar kokio grožio paieškosiu biggrin.gif papuošiu temą

Moterie, raminkis mirksiukas.gif ...o tai vėl užsakymus koreguot reikės nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 12:34)
Nute2, ir kitos ko taip nedrąsiai vis kabat apačioj ir nebendraujate?

ale operatyvios mes ar ne smile.gif ..tema tik balandžio 4 ar 5 pradėta, pirmąkart užrodytos to appleblossom,  o 8d. jau sėklos užsakytos.. good.gif
Tai kas užsisakinėjo darau sąrašą:

Partizane
Sega 01
Musiukass
Bozena 83-?
Gaudvile-?

Įdomu, kokias kiekiais? gal tada tikrais eis pasidalinti su tom kurios nori po kelias tik sėklas...pasidalintume žmones po kelis ir valio visiems būtų...

Ir mane prašom į sąrašą -Sigi- 50 sėklų
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 04 08, 12:32)
Ir bus taip,kad kiekvienai paims uz shippinga doh.gif

aš tai neturiu tokių blogų minčių nuo pat pirmų minučių lotuliukas.gif

Tai kas užsisakinėjo darau sąrašą:

Aplleblossom - 25s
Orange Appeal - 0,5g
Tik tiek, kad ašai čia visada šalia, galima bus ateity ir įšaknydintais daigais pasidalint. Bais nesinori vėliau būti atsakingai už nesudygimą blush2.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 12:40)
ai, ką čia besakyt, noriu tos baltalapės  wub.gif

tai ji pas tave prie tamsios sienos ( na ir be žiedynų) labai gražiai atrodytų. Žiedynais pietų stalą pasipuoštum biggrin.gif
Atsakyti
Įdomu, kokias kiekiais? gal tada tikrais eis pasidalinti su tom kurios nori po kelias tik sėklas...pasidalintume žmones po kelis ir valio visiems būtų...

aš užsakinėjau:
Geranium Speckles - 6 sėklytes,

Orange Appeal Geranium - ten rašo kaip surapntu gramais bus, apie 10 sėklyčių

Geranium Appleblossom -2 5 sėklytes.

daugoka man, nes erdvės pas mane mažos (tik balkonas), bet rasiu kam padovanot, ar extra atveju kažkam aple kelias duot. O metus jas saugot (jei kartais neišlaikytų augaliukai žiemos) kažin verta, labai atsiliepia daigumui?
Atsakyti
papuošimui biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Prisiduodu: susikooperavusios su kolegem prisijungem ir mes:

Aplleblossom - 50s
Orange Appeal - 0,5g 4u.gif

Aciu mergaitem uz pasidalinta info ir nuorodas thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

visos šios veislės skirtingos, nuotraukos iš čia
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 11:34)
Nute2, ir kitos ko taip nedrąsiai vis kabat apačioj ir nebendraujate?

Kažkaip nedrąsu prie jūsų senbuvių pokalbio jungtis.Auginu dviejų spalvų svyrančias ir trijų spalvyčių kompaktines palegonijas .Nelabai jos pas mane nori augt,man labiau sekasi su tulpėm ir kardeliais,bet kai pamačiau ,kokias jūs grožybes ruošiatės užsisakinėt,tai ir aš tokių labai norėčiau
Atsakyti
O man šitos labai labai wub.gif

user posted image
Atsakyti
Su manimi tai dar neaisku doh.gif Nusiunciau laiskeli su prasymu paskaiciuot, tai paskaiciavo man uz 50 seklu, nors prasiau 25, o kai paprasiau pajungti su kitu panasiu uzsakymu, kad maziau reiktu shipingo moket, tai ir neatraso lotuliukas.gif Matyt nemegsta tokiu pirkeju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 04 08, 13:08)
Su manimi tai dar neaisku doh.gif Nusiunciau laiskeli su prasymu paskaiciuot, tai paskaiciavo man uz 50 seklu, nors prasiau 25, o kai paprasiau pajungti su kitu panasiu uzsakymu, kad maziau reiktu shipingo moket, tai ir neatraso lotuliukas.gif Matyt nemegsta tokiu pirkeju biggrin.gif

lotuliukas.gif man ir nepaskaiciavo doh.gif vis laukiu ir prasiau 25vnt,ir dar si
http://www.burpee.co...prod000212.html
Vis laukiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 04 08, 13:08)
Matyt nemegsta tokiu pirkeju biggrin.gif

taigi ir be mūsų sėklų turi darbelio su užsakymais wink.gif

Ai, aš tai daug vilčių nededu, gal todėl ramiai sau kotletus kapoju - užsakys, gerai, neužsakys - baisiai čia. Atsakymo negavau, vadinas galima toliau sau kotletus kapot lotuliukas.gif
Atsakyti