Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Partizane, per kiek laiko atsakymą gavai iš tarpininkių?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 04 08, 11:13)
Na, žinot, nėra super dideli tie žiedynai kiek matau foto...Didžiausi man kada turėti tai buvo veislė Bergpalais- žiedyno burbulas didesnis už kumštį gero auginimo sąlygom..na ir tie amazones appleblossom kiek matau, labai stambūs...Šitos, man regis, paprasti žiedynai, tik tiek, kad gausūs žiedynstiebiais - t.y. daug pačių atskirų žiedų, bet jie smulkoki..Na tai susodinus tas stambiažiedes tankiau būna mažesni krūmai, bet gausiau žydi jie..o jei dar tręši ir t.t. Žodžiu, nesigundau..

ir taip jau su tais siuntimais rolleyes.gif ...juk mano viso jau pasodintos...sodinau tik 3 lovelius, dar du ne..tai va tos užsakytos gal ir bus auginamos..

Baltalapės sėklom irgi neradau..man regis čia bus hibridas, kuris autentiškas savybes išsaugo tik dauginamas iš sėklų..auginiais gal nebe tas...kitaip kodėl visai nėr sėklų - matyt, gan nauja reta veislė, veislininkai gal nori apsaugot paplitimą..juk net ir ta paprasta appleblossom juk visai dar nematyta, sėklų Europoj nėr, iš užjūrio siunčiamės, nes štatuose jau vat yra nors tų sėklų, bet ir tai su labai ribota pasiūla... g.gif

aš susigundžiau, nes geri atsiliepimai, ir būten tiek apie gausą, tiek apie žiedo dydį.

vienoje vietoje ties baltalapėmis buvo parašyta net pastaba, kad spalva nepastovi, laikui bėgant spalva gali kisti. o taip pat forumuose suskaičiau, kad jos lepios, sunkiai pavyko per žiemą išlaikyt (čia Anglijoj jei ką). bet vistiek norėtųsi turėti ir pabandyti, manau kompozicijoje su paprastom appleblossom ir dar kokiom rausvom pelargonijom turėtų būti labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 12:19)
šitos dar ne,kątik išsiunčiau. siūskit wink.gif galiu parašyt, kad palauktų pusvalandi užsakymo
Papildyta:

irgi ten pat kur violeta rase.

taure212 ETA gmail.com

blyn doh.gif tik uzsakyma issiunciau,na palauksiu kol atsakys ,tada prijungsiu ir ja jei bus galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sega01: 08 balandžio 2011 - 11:25
iš savos patirtiess ir subjektyvaus 'grožio' supratimo, tai taip pat nelabai margalapės ( variegata f.) pelargonijos. Per daug spalvų, kai jos sužydi, gaunasi gana neskani košė makalošė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 08, 11:22)
Partizane, per kiek laiko atsakymą gavai iš tarpininkių?

na greitai, šiuo metu manau dar prie kompo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 08, 12:28)
na greitai, šiuo metu manau dar prie kompo  4u.gif

na man pakolkas nieko neatrase dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(sega01 @ 2011 04 08, 12:29)
na man pakolkas nieko neatrase dar g.gif

Ir bus taip,kad kiekvienai paims uz shippinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 08, 11:27)
iš savos patirtiess ir subjektyvaus 'grožio' supratimo, tai taip pat nelabai margalapės ( variegata f.) pelargonijos. Per daug spalvų, kai jos sužydi, gaunasi gana neskani košė makalošė  blush2.gif

drinks_cheers.gif manau lygiai taip pat..bet vis tiek būtų gerai turėt kokį vieną augalą vien dėl įdomumo...kaip akcentą įdėt ir šiaip "susipažint' pačiom ir kitus pažindint su pelargonijų įvairove.
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 04 08, 12:32)

na ziuresim kaip cia bus g.gif
Atsakyti
Nute2, ir kitos ko taip nedrąsiai vis kabat apačioj ir nebendraujate?

ale operatyvios mes ar ne smile.gif ..tema tik balandžio 4 ar 5 pradėta, pirmąkart užrodytos to appleblossom, o 8d. jau sėklos užsakytos.. good.gif

Tai kas užsisakinėjo darau sąrašą:

Partizane
Sega 01
Musiukass
Bozena 83-?
Gaudvile-?

Įdomu, kokias kiekiais? gal tada tikrais eis pasidalinti su tom kurios nori po kelias tik sėklas...pasidalintume žmones po kelis ir valio visiems būtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 08 balandžio 2011 - 11:42
QUOTE(Bozena83 @ 2011 04 08, 11:32)

na, bent jau dėl raudonų, tai parašiau, kad palauktų dar pusvalandį, yra kas atsiųs užsakymą. taigi čia jau aišku, kad turi dalintis.

dėl margalapių, tai sutinku, kai daug mirgu margu tikrai nėra gražu. bet įvairovei įkišt manau turėtų gerai žiūrėtis...
ai, ką čia besakyt, noriu tos baltalapės wub.gif

einu dar kokio grožio paieškosiu biggrin.gif papuošiu temą
Atsakyti
užsisakiau jau ir aš.. skubėdama jau nelabai pasigilinau kaip teisingiau tą užsakymą parašyt, bet tikiuos smarkiai neapsunkinau Jos.

Užsisakiau dar ir oranžinių bigsmile.gif
Atsakyti