Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnesių vaikučių meniu

QUOTE(justmoon @ 2011 10 13, 13:50)
Ir sita isbandziau, ir sviesta, ir grietine, ir alieju...  verysad.gif  Rezultatas vistiek tas pats  doh.gif

Papildyta:

4u.gif
Mano panasiai pradzioje buvo. Dabar jau siek tiek geriau. Labai nervinausi pradzioj, bet paskui pagalvojau ner cia ko! Juk net ir tokie mazi pabiruciai turi isgyvenimo instinkta, todel badu tikrai nemirs, o po labai labai truputi kantriai ims ir prirpras prie kitokio maisto.

Mano mazylis vis dar prastokai papildoma maista valgo, todel dar duodu MP 4 kartus per diena ir 1 karta nakti. Aisku kai nerami naktis nakti pasitaiko ir dar daugiau. O kartais kai diena nerami tai ir diena daugiau kartu MP valgo. Kazin ne epr daznai cia dar. Bet bijau mazinti, nes papildomo maisto nelabai dar daug tesuvalgo, tai jei dar ir MP sumazes... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piewute: 15 lapkričio 2011 - 21:47
QUOTE(piewute @ 2011 11 15, 21:45)
Papildyta:
Mano mazylis vis dar prastokai papildoma maista valgo, todel dar duodu MP 4 kartus per diena ir 1 karta nakti. Aisku kai nerami naktis nakti pasitaiko ir dar daugiau. O kartais kai diena nerami tai ir diena daugiau kartu MP valgo. Kazin ne epr daznai cia dar. Bet bijau mazinti, nes papildomo maisto nelabai dar daug tesuvalgo, tai jei dar ir MP sumazes...  doh.gif

Mano mazyle siaip nors ir valgo koses tris kartus dienoj(aisku skaniausiai valgo tik darzoviene su mesa,kruopienes kartais daugiau,kartais maziau),bet MP vistiek kokie 4 kartai dar per diena gaunasi.Na nori ji dar,tai mums MP vietoj tu pauzkandziavimu buna.
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2011 11 15, 22:32)
Mano mazyle siaip nors ir valgo koses tris kartus dienoj(aisku skaniausiai valgo tik darzoviene su mesa,kruopienes kartais daugiau,kartais maziau),bet MP vistiek kokie 4 kartai dar per diena gaunasi.Na nori ji dar,tai mums MP vietoj tu pauzkandziavimu buna.

sveikos, pasidalinsiu ir as savo sunelio meniu:
apie puse devintos ryto valgo kose, ivairiai tai avizas tai grikius, ryzius, priklauso nuo mamytes nuotaikos, su ivairiais vaisias
apie 1h valgo mesyte su darzovem ir kruopom
pavakariam vaisiai (obuolys, bananas, kivi, slyvu tyrele, pasirinktinai arba jogurtas)
dar kartais geria misinuka
vakarienei, kuri buna apie 20h kose, vel priklauso nuo nuotaikos, beda kad nebesugalvoju kokias dar koses duot, kad vaikui neatsibostu..
dar uzkandziauja duoniukais, barankom kartais...
nakti keliasi misinuko atsigerti, du arba viena karta..
kolkas tiek, dar jokio "suaugusiuju" maisto neduodu, na karta daviau truputi blyno paragauti...smile.gif galvoju, kad spes dar, iki metu pilnai gali gyventi "ant kosiu"..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(""Agne"" @ 2011 11 16, 12:51)
sveikos, pasidalinsiu ir as savo sunelio meniu:
apie puse devintos ryto valgo kose, ivairiai tai avizas tai grikius, ryzius, priklauso nuo mamytes nuotaikos, su ivairiais vaisias
apie 1h valgo mesyte su darzovem ir kruopom
pavakariam vaisiai (obuolys, bananas, kivi, slyvu tyrele, pasirinktinai arba jogurtas)
dar kartais geria misinuka
vakarienei, kuri buna apie 20h kose, vel priklauso nuo nuotaikos, beda kad nebesugalvoju kokias dar koses duot, kad vaikui neatsibostu..
dar uzkandziauja duoniukais, barankom kartais...
nakti keliasi misinuko atsigerti, du arba viena karta..
kolkas tiek, dar jokio "suaugusiuju" maisto neduodu, na karta daviau truputi blyno paragauti...smile.gif galvoju, kad spes dar, iki metu pilnai gali gyventi "ant kosiu"..smile.gif

kokiais dideliais tarpais valgot, tai gal i tarpus misinuko duodate, nes ,mano mergina 8 men kas 3-4h valgo

8 kose
12 darzoviene
16 vaisiai jogurtas
18-19 vakariene
21 misinukas
miega visa nakti, naktim nevalgom
kazkaip mes nuo tu vaisiu neprivalgom, vakariene jau zyziam, o misinuko tai rekiam jei laiku negaunam
Atsakyti
QUOTE(piewute @ 2011 11 15, 21:45)
Papildyta:

4u.gif
Mano panasiai pradzioje buvo. Dabar jau siek tiek geriau. Labai nervinausi pradzioj, bet paskui pagalvojau ner cia ko! Juk net ir tokie mazi pabiruciai turi isgyvenimo instinkta, todel badu tikrai nemirs, o po labai labai truputi kantriai ims ir prirpras prie kitokio maisto.

Mano mazylis vis dar prastokai papildoma maista valgo, todel dar duodu MP 4 kartus per diena ir 1 karta nakti. Aisku kai nerami naktis nakti pasitaiko ir dar daugiau. O kartais kai diena nerami tai ir diena daugiau kartu MP valgo. Kazin ne epr daznai cia dar. Bet bijau mazinti, nes papildomo maisto nelabai dar daug tesuvalgo, tai jei dar ir MP sumazes...  doh.gif

Nusiramink, iki metų idealu, jei MP išlieka pagrindiniu maistu. Ir tavo kūdikis tą puikiai išreiškia, jokiu būdu nemažink MP. Jokia košelė ar tyrelė neatstoja MP naudos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2011 11 16, 13:06)
kokiais dideliais tarpais valgot, tai gal i tarpus misinuko duodate, nes ,mano mergina 8 men kas 3-4h valgo

maniškė irgi maždaug kas 3val valgo ir mums thumbup.gif kartais ir tas tarpas per ilgas atrodo, tai ir užkandžiaujam, jei nemiegam 4u.gif
Atsakyti
Pas mus MP vis dar tas skaniausias ir geriausias maistas išliko doh.gif Jam po kiekvieno valgio reik (.) nors tu ką. Tai apie 11h košę grūdinę valgo. Apie 16h daržovienė su mėsa. O vakarienei (laikas vis kitoks gaunasi) jogurtas, arba bananas, ar vėl košytė grūdų.
O naktim kokius 5kartus tai tikrai , (.)(.) .
Atsakyti
sveikutes jungiuosi ir as i sita foruma,maniskei uz 6 dienu 9 menesiukai 4u.gif
paskaiciau jusu meniu visi tokie ivairus,maniskes tai labai paprastas nes nesugalvoju ka duot:8 val misinukas.12valdarzoviene +mesa+misinukas,15val darzoviene,18 val grudine kose ir 21.30 val misinukas,kartais duodu obuoliuko.
as taip bijau visko duot vis atrodo per anksti o ir nezinau nuo ko geriausia pradet,jus ir varskytes ir jogurtus ir kiausini ir duona duodat,o ar skaninat maisteli kokiais prieskoniais,koki sviesta dedad paprasta ar koki specialu vaikiska.gyvenu uk tad niekur nerandu pirkti vaikisku varskyciu.esu skaiciusi kazkur kad karves pieno negalima duot kol vaikuciui nera metu.bandysim ir mes ka nors naujo siandiena,turim problemele nuo gimimo kieteja viduriukai labai tad stengiuosi duot duot produktus laisvinancius viduriukus.jusu vaikuciai jau visi turi dantukus?maniske dar nei vieno verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistrik @ 2011 11 19, 17:24)

as taip bijau visko duot vis atrodo per anksti o ir nezinau nuo ko geriausia pradet,jus ir varskytes ir jogurtus ir kiausini ir duona duodat,o ar skaninat maisteli kokiais prieskoniais,koki sviesta dedad paprasta ar koki specialu vaikiska.gyvenu uk tad niekur nerandu pirkti vaikisku varskyciu.esu skaiciusi kazkur kad karves pieno negalima duot kol vaikuciui nera metu.bandysim ir mes ka nors naujo siandiena,turim problemele nuo gimimo kieteja viduriukai labai tad stengiuosi duot duot produktus laisvinancius viduriukus.jusu vaikuciai jau visi turi dantukus?maniske dar nei vieno verysad.gif

Aš tai duodu jogurtą be jokių priedų, natūralų , pas mus Dobilas yra, o UK kokių analogiškų yra smile.gif Šį jogurtą paskaninu nebent šaldytomis uogomis miško.
O šiaip dėl pieno produktų, tai mūsų daktarė sakė,kad jei nemaitinčiau pati,tai tikrai sakytu,kad duoti jogurto,nes vaikas turi auti pieno rūgšties. Tai čia irgi nesuprasi kiek tame tiesos.

Daržovienių niekuo neskaninu ir taip kol kas valgo gerai, o kitos girdėjau sviestuko deda į grūdines košes, bet apie vaikišką nieko nesu girdėjusi. Gal tik tiek, kad kokį geresį, patikimesnės firmos perka smile.gif

Duoną juodą duodu, barankytes, obuolius, bananą porą kartų yra ragavęs. Turi du dantukus, bet kramto gerai biggrin.gif O kalcio negali trūkt jei dantukai nedygsta? Aš nedidelė žinovė dantų, nenoriu gąsdint,tik šiaip pamąsčiau.
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 11 19, 21:12)
Aš tai duodu jogurtą be jokių priedų, natūralų , pas mus Dobilas yra, o UK kokių analogiškų yra smile.gif Šį jogurtą paskaninu nebent šaldytomis uogomis miško.
O šiaip dėl pieno produktų, tai mūsų daktarė sakė,kad jei nemaitinčiau pati,tai tikrai sakytu,kad duoti  jogurto,nes vaikas turi auti pieno rūgšties. Tai čia irgi nesuprasi kiek tame tiesos.

Daržovienių niekuo neskaninu ir taip kol kas valgo gerai, o kitos girdėjau sviestuko deda į grūdines košes, bet apie vaikišką nieko nesu girdėjusi. Gal tik tiek, kad kokį geresį, patikimesnės firmos perka smile.gif

Duoną juodą duodu, barankytes, obuolius, bananą porą kartų yra ragavęs. Turi du dantukus, bet kramto gerai biggrin.gif O kalcio negali trūkt jei dantukai nedygsta? Aš nedidelė žinovė dantų, nenoriu gąsdint,tik šiaip pamąsčiau.

ACIU ,GALI BUT VISKO SU TUO KALCIO TRUKUMU,O TAI KOKIU PRODUKTU TADA DUOT REIKTU.SIANDIEN KAIP TIK ZIUREJAU JOGURTUKUS VAIKISKUS PARDEJ,BET PADEJAU ATGAL NES NIEKO NENUSIMANAU KOKIE GERESNI.
Atsakyti
Sveikos mamytes. Mums irgi 9 menesiukai. Viskas ejosi lyg ir neblogai. Valgydavom, nors ir ne per daugiausiai, bet bandem visko. nuo 4 menesiu drebedavom is noro del visko naujo, buvom drasios ir reiklios. Bet va pries tris savaites isdygo 3 ir 4 dantukas, tai nuo to karto nevalgom nieko. Tiesa misinuka kartais patraukia bet ir tai vienu valgymu max 100 ml. O koses, tyreles, jogurtukai - nei uz ka. Jei per diena isiulau 4-5 saukstelius (taip taip ne saukstus, o saukstelius) tai jau stipriai pavalgem. Gal kam taip buvo? Kaip sprendet prblema? Ar lauket kol savaime praeis?
Atsakyti
QUOTE(aistrik @ 2011 11 19, 16:24)
sveikutes jungiuosi ir as i sita foruma,maniskei uz 6 dienu 9 menesiukai 4u.gif
paskaiciau jusu meniu visi tokie ivairus,maniskes tai labai paprastas nes nesugalvoju ka duot:8 val misinukas.12valdarzoviene +mesa+misinukas,15val darzoviene,18 val grudine kose ir 21.30 val misinukas,kartais duodu obuoliuko.

manoji jau 10 men,visas darzoves jau valgo, vaisius tik obuoliukus, persikus, uogas, abrikosus, banana labai megsta, bet nuo jo kieteja viduriukai, tai nebeduodu, ir grudu kosiu labai mazai duodu, nes nuo ju irgi kieteja viduriukai, manoji dantuku irgi neturi. siaip daktaras man sake kad iki 2 metu ner ko jaudintis. o jus vit D vartojat? nes kiek zinau uk daugelis daktaru atsainiai ziuri i savo darba ir retai kada pasiulo kokiu vitaminu wink.gif
Atsakyti