Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnesių vaikučių meniu

QUOTE(ligiukss @ 2011 10 12, 22:39)
gal gaunsi pertirstos, ir del to nepatinka?

Zinokit, viska isbandziau; ir tirstas ir ne, ivairiu rusiu, su vaisiais, tyrelemis, mesa, darzovemis, jau nebezinau, ka dar galima butu ir sugalvoti, viskas i siuksliu deze keliauja, pirktiniu irgi nevalgo, tik uzpilamas vandeniu, bet ir jas paskutiniu metu kazkaip nelabai nori verysad.gif
Sis kosmaras jau trecia menes tesiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justmoon @ 2011 10 13, 09:07)
Zinokit, viska isbandziau; ir tirstas ir ne, ivairiu rusiu, su vaisiais, tyrelemis, mesa, darzovemis, jau nebezinau, ka dar galima butu ir sugalvoti, viskas i siuksliu deze keliauja, pirktiniu irgi nevalgo, tik uzpilamas vandeniu, bet ir jas paskutiniu metu kazkaip nelabai nori  verysad.gif 
Sis kosmaras jau trecia menes tesiasi  doh.gif

Gal pabandyki truputi druskytės dėl skonio
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 10 13, 12:58)
Gal pabandyki truputi druskytės dėl skonio

Ir sita isbandziau, ir sviesta, ir grietine, ir alieju... verysad.gif Rezultatas vistiek tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justmoon @ 2011 10 13, 13:50)
Ir sita isbandziau, ir sviesta, ir grietine, ir alieju...  verysad.gif  Rezultatas vistiek tas pats  doh.gif

O ar bandei pakeisti valgymo valandas, man su dukryte padejo, pavelinki ar paankstiki valandele
Atsakyti
O mūsų atradimas - paprika bigsmile.gif Dabar su tooookiu apetitu valgo, kad net ausys klapsi biggrin.gif
Atsakyti
Bandziau ir laika keisti, nieko schmoll.gif
O vat paprikos nebandziau duoti, reikes pabandyti ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
musu dienotvarke tokia:
apie 7val - misinukas (250ml)
11val - kruopu kose (kartais su vaisiais, kartais be ju)+vanduo arba arbatele
15val - darzoviene(kalafijoras, brokolis, morka, bulve, kopustas, cukinija, moliugas, zirniai, pupeles, spinatai)+mesa(jautiena, kalakutiena, vistiena) arba zuvis(kol kas tik lasisa)+vanduo arba arbatele
19val - sausainis, istirpintas misinuke+vaisiai+vanduo arba arbatele
11val - misinukas (250ml)
miega per nakti, jei pabunda, duodu atsigerti arbateles ir toliau miega ax.gif
dar tarp valgiu, duodu pakramtyti visokiu kukuruzu, sausainuku, vaisiu.
Atsakyti
Mes kopiam irgi kopiam į 9 mėnesiuką ir džiaugiuosi, kad jau tuoj pradėsim košytes valgyti 3 kartus smile.gif nes toks jausmas, kad mano pienukas jau baiginėjasi ir nebelabai mums jo užtenka.. g.gif
valgom noriai, svoriu nesiskundžiam, tik beria nuo kažin ko g.gif bandau ir to neduoti, ir ano, bet vis tiek tas pats doh.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad ir turetu mazeti pienuko, nes kosytes valgo vietoj pienuko. Mes valgom ivairias koses: ivairiu kruopu, darzoviu ir mesyte. Negaliu skustis vaikelio apetitu. Tik MP geriam vakare pries miegeli, viena karta nakti ir is ryto. Vaikui duoti paprika, marinuotus agurkus ar siaip kazka astraus, dar neduodu, nes atrodo, kad dar per maza smile.gif
Bet man atrodo, kad kiekvienos mamos asmeninis reikalas, ka duoti ir geriausiai mama zino, ko jos kudikeliui reikia. Nieko tikrai nenorejau izeisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ativel @ 2011 11 11, 15:01)
Bet man atrodo, kad kiekvienos mamos asmeninis reikalas, ka duoti ir geriausiai mama zino, ko jos kudikeliui reikia.

thumbup.gif teisingai parašyta mirksiukas.gif tiesą sakant dažnai kartoju tą frazę, kai kas nors bruka savo patirtį ir patarimus, kurie man nepatinka blush2.gif
Atsakyti
*smilgele* rase kad duoda pupeles, zirnius, man tai atrodo kad tai yra sunkus maistas neet suaugusiem, o cia tokiam maziukui g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyyte @ 2011 11 11, 19:01)
*smilgele* rase kad duoda pupeles, zirnius, man tai atrodo kad tai yra sunkus maistas neet suaugusiem, o cia tokiam maziukui g.gif

As tai paskaninu kosyte zaliais zirniais, nes pasikeicia kosytes skonis. Zinoma as i ta kosyte daug ju nededu mirksiukas.gif
Atsakyti