QUOTE(Laiminga_saule @ 2012 03 04, 11:56)
As pora kartu jau daviau lasisos. Tai taip dukryte valge, vos spejau sauksta kabinti. Labai labai jai patiko. O ir alergines reakcijos nebuvo. Is viso dziaugiuosi, kad problemu su maistu neturim, dukryte valgo noriai, o ivedus koki nauja produkta alergines reakcijos taip pat nera buve.
Jau kelis kart valgem putpeles kiausinuka, irgi labai patiko.
O tarp valgymu labai megsta pakramtyti duoniukus. bet tik tuos duoniukus ir kramto, jei kosyte siek tiek maziau sublenderiuoju is kart viska spjauna lauk, kai padarau tyreles konsistencijos, tai viska suvalgo
Jau kelis kart valgem putpeles kiausinuka, irgi labai patiko.
O tarp valgymu labai megsta pakramtyti duoniukus. bet tik tuos duoniukus ir kramto, jei kosyte siek tiek maziau sublenderiuoju is kart viska spjauna lauk, kai padarau tyreles konsistencijos, tai viska suvalgo
ir mes lašišos jau ragavom... ir mums tfu tfu tfu dar nebuvo jokių alergijų....
kiaušinuką vat šnd jau antrą kartą ragausim (putpelės - tik jau šnd sudėsiu visą trynuką, nes ir taip toks mažytis, kad paskui jei dar ir lieka kiek košytės ant bliūdelio galo, tai to biskiuko trynuko nei nežinai, ar paragavo bent kiek ar nelabai...
kai būsiu prie kito savo kompiuterio, tai įmesiu suvalgomo kiekio normas pagal amžių ir svorį.... ten viskas priklauso nuo vaiko svorio... bet labiausiai manau priklauso nuo vaiko noro jei neatpila, neišvemia, tai gal ir ne per daug....
mes labai pamėgom kaip užkandėles ekologiškus kukurūzų ar ryžių trapučius... daugiua jokių kitokių užkandėlių nei neduodu... dar yra ragavusi mažė ir duoniukų, bet nuo jų labai apsiterlioja
o jei dudoat baronkytes, tai gal galit įvardinti konkrečiai kokias- minkštas baisu, kad atsikąs... daviau kartą, tai ir atsikando ir labai daug pritrupino... o kietą tai ir kažkaip baisoka...- nors kol dantukų neturi, tai gal tik sučiulptų ją....
dar va dbr pagalvojau, reikia šnd nuspikrti kokių nors kūdikiškų sausainiukų...
nors aš tų užkandėlių duodu vieną kartą per dieną ir man atrodo per akis.... juk tai ne pagrindinis maistas ir užima vietą skrandukyje svarbesniam naudingesniam, maistingesnima maisteliui... ir dar muša apetitą, paskui vaikučiu nenori valgyti košyčių...
geriam tai arba arbatžolių arbatėles arba kompotuką naminį (vyšnių ar spnaguolių)...
šnd gaminsim naminę varškytę, tai gal duosiu paragauti truputį su kokiom nors uogytėmis...
vakar susiginčijau su dviem močiutėmis dėl maisto jos man aiškina, kad nuo pusės metų galima duoti viską iš eilės nesiplėčiau... gana bandžiau apginti savo nuomonę dėl vaikštynių žalos , deja, bet nelabai man pavyko įrodyti savo tiesą .... kaip anyta sako, oi mūsų vaikai užaugo ir nieko blogo nenutiko... o aš ir sakau, o ar žiūrėjot viską taip labai atidžiai... juk nei pas daktarus vedė kas keli mėn, nei pas jokiu ortopedus... bet vat turiu ,,sugadintą " šiuolaikinės mamos kaimynų mergaitę kaip pvz, ir dėl vaikštynės, ir dėl čiulptuko (švepluoja, nes 2,5 m dar su čiultpuku ir ne tik miegui) ir dėl dažnų užkandėlių ( mažai valgo rimto maisto ir išsivystė mažakraujystė)...
na, tfu tfu tfu.... auginu savo dvi, dar visko gali būti, bet ko įmanom apsisaugoti, tai kodėl gi nepasisaugiojus...