Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnesių vaikučių meniu

QUOTE(vilka11 @ 2012 01 29, 18:44)
Dar viriau vakar jam morka tai turejau ka duoti, kad papietauti ramiai mums duotu. Morkyte jam patiko.As papjausciau kubeliais ir paberiau ant maitinimo kedutes staliuko, tai valge kaip zirniukus, o mes tuo metu pietaujame.Vaikui sveika ir mums gerai thumbup.gif Reikes dazniau morkytes isvirti.

su ta morkyte sudominai ir mane 4u.gif o neuzspringsta blush2.gif o supjaustai kiek suprantu nelabai jau smulkiai,ar mazdauk kaip misrainei tokio dydzio ar didesnius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 01 30, 10:34)
su ta morkyte sudominai ir mane 4u.gif o neuzspringsta blush2.gif o supjaustai kiek suprantu nelabai jau smulkiai,ar mazdauk kaip misrainei tokio dydzio ar didesnius? g.gif

Labukas, morkyte sugalvojau isvirti po to kai zurnale gyditojo rekomendacijose perskaiciau, kad galima virta morka duoti kaip uzkandi. Ten raso i rankyte duoti, bet as nerizikavau, nes mano gali labai dideliais gabalais atsikasti, tai kazkaip baisoka g.gif Mes turime 6 dantis, o morka minksta tai kanda oho kokias gabalais ir gali paspringti. Man baisu, tuomet nutariau pasmulkinti, o pjaustau as kaip misrainei tokiais gabaliukais. Morka jis megsta, gainasi ir uzkandis tuo paciu ir pramoga pirsciukais i burnyte deti. Bet tu ziurek, kad nepaspringtu, nes vaikas vaikui nelygu, priklausomai ar moka lialius tokio dydzio pats sudoroti ar ne. Mano tai puikiai valgo, as kosiu irgi nesmulkinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 01 30, 15:29)
Bet tu ziurek, kad nepaspringtu, nes vaikas vaikui nelygu, priklausomai ar moka lialius tokio dydzio pats sudoroti ar ne. Mano tai puikiai valgo, as kosiu irgi nesmulkinu g.gif

aaa tai maniskei nelabai tada tiks,nes koses trinu labai smulkiai,pajutusi gabaliuka ziaukcioja doh.gif nu pabandymui reikes duot,matysiu jai patiks ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 01 30, 16:09)
aaa tai maniskei nelabai tada tiks,nes koses trinu labai smulkiai,pajutusi gabaliuka ziaukcioja doh.gif nu pabandymui reikes duot,matysiu jai patiks ar ne ax.gif

4u.gif Mano tai puikiai kramto, todel as ir nebijau, tuo labiau, kad morka minksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 01 30, 17:33)
4u.gif Mano tai puikiai kramto, todel as ir nebijau, tuo labiau, kad morka minksta biggrin.gif

As saviskiui taip obuolio minkstesnio paduodu, tai vaikis toks patenkintas, kad kazka i burnyte pats gali isideti ax.gif
Dar bandziau banano taip paduoti, bet labai jam sunku slidu banana paimti pirstukais.
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(liaudija @ 2012 01 30, 17:41)
As saviskiui taip obuolio minkstesnio paduodu, tai vaikis toks patenkintas, kad kazka i burnyte pats gali isideti  ax.gif
Dar bandziau banano taip paduoti, bet labai jam sunku slidu banana paimti pirstukais.

Taip, taip biggrin.gif maniskiui toks valgymas tampa tikra atrakcija thumbup.gif Malonu ziureti kaip jis stengiasi pirsciukais sugraibyti ir isideti maista i burnyte. As banana irgi taip duodu tik beda, kad jis labai slidus biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif tas valgymas pirstukais turbut raidos bruozas koks yra, nes manoji tai sausaini ant grindu pasitrupina ir paskui keturiom eina, renka nuo grindu ir i burna deda biggrin.gif
Atsakyti
merginos, atradau buda, kaip savo labai nevalganciai zosei kose isiulyt smile.gif saukstas mesos, saukstas jogurto, bral gerai eina lotuliukas.gif ir dar padeda tai, kad leidziu paciai valgyt (skaiciau rekomendacijose, kad nuo 9 menesiu reik leist paciam vaikui valgyt). tai ji su rankom arba saukstu (cia jau kaip iseina) kabina ir i burna. ir is viso jai tokie kesti deriniai patinka (man tokia makaliuze reto slykstumo buna)... uzkandziai tai jai irgi nelabai, nors kartais gaideli, javaini, obuoli suvalgo. dantu vis dar ne vieno, bet kramto puikiai.

o ziaukciojimas pasirodo yra normalus reiskinys, nes vaikas mokosi kramtyti, tad jo nereik bijoti:
http://www.pasveik.l...mo-metais/54015
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2012 01 30, 23:12)
biggrin.gif tas valgymas pirstukais turbut raidos bruozas koks yra, nes manoji tai sausaini ant grindu pasitrupina ir paskui keturiom eina, renka nuo grindu ir i burna deda biggrin.gif

Va va... jau tas rinkimas nuo grindu doh.gif Mes maziu pramineme siurbliu, nes is pradziu maista trupina, o po to valgo doh.gif Na ir ka tu jam padarysi......smile.gif
Atsakyti
Bandziau duot saviskei virta morkyte pagriauzt.. bigsmile.gif kol silta visai smagiai valge bet kai pasiuliau salta tai susipurte lotuliukas.gif va ir eilini karta isaiskejo kad maniske tik silta maista valgo, aisku nekalbu apie tyreles 4u.gif va, o ta salta morkyte sutryniau su putpeles kiausiniu virtu ir su duonyte sumaitinau, ta zinokit galvojau kad ir ausys nukris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynukeee @ 2012 02 02, 16:28)
Bandziau duot saviskei virta morkyte pagriauzt.. bigsmile.gif kol silta visai smagiai valge bet kai pasiuliau salta tai susipurte lotuliukas.gif va ir eilini karta isaiskejo kad maniske tik silta maista valgo, aisku nekalbu apie tyreles 4u.gif  va, o ta salta morkyte sutryniau su putpeles kiausiniu virtu ir su duonyte sumaitinau, ta zinokit galvojau kad ir ausys nukris lotuliukas.gif

Mano mazius duonyte irgi labai megsta, ypac kai savo iskepu sviezia , kvepiancia. Tuomet gabaliukais patrupinu valgo net ausys linguoja. thumbup.gif O kiausini visa duodate, ar tik trini?
Atsakyti
Duodu visa putpeles kiausinuka, ten ir taip jis labai maziukas smile.gif pradzioj daviau tik tryni ir stebejau ar neberia, kadangi niekas nepasireiske tai duodu ir baltyma smile.gif
Atsakyti