Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnesių vaikučių meniu

QUOTE(rudenssaule @ 2012 01 27, 10:36)
mūsų valgiaraštis, paturbintas smile.gif nes bandom svori augint sparčiau. Nebeturim MP, mišinuku iš tolo neimam, o pienui alergija, tai gi:

10 - grudienė su uogytėm
14 - mesytė dažniausiai su moliūgu ir makaronais
18 - grudienė su uogytėm arba daržovėm
21 - grudienė su uogytėm

geriam kompočiukus ar sultis.
valgom kas 4 val. nes kas tris neišeina susikalbėt rekiam nepatenkintos, o kas keturias puikiai thumbup.gif

niu mes ir pan.pradesim valgyt g.gif nes svorio ziauriai truksta,o misinuko atsisako (savo pienuko teturejau 3sav.dauk sirgom,su streptokoku gimem,po savaites nosiarykles stafilokokas,antibu mazyle gavo belekiek,tai man nuo streso pienas dingo verysad.gif )teiva,misinis jau i sona,jei isgeria koki 100ml.pries nakti,ar nakti tai tada gerai,tai sakau ivesiu 4 koses.Vakar pati bandziau avizine virti,pries tai uzmerkiau kaip kazkuri mamyte rase,po to dar truputi paviriau,niu liux suraite koki 150ml. o siandien ryte 100ml.tai sakau geriau 100ml.mano virtos nei 150 pirktines ax.gif
o kokias kruopas skaniausiai jus lelytes valgo,kokiom uogienem paskaninat smile.gif 4u.gif
as i avizine idejau truputi cukriuko,ipiliau lasiuka alyvuogiu aliejaus,ir truputi paskaninau bananu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zara**: 27 sausio 2012 - 11:24
QUOTE(zara** @ 2012 01 27, 12:21)
niu mes ir pan.pradesim valgyt g.gif nes svorio ziauriai truksta,o misinuko atsisako (savo pienuko teturejau 3sav.dauk sirgom,su streptokoku gimem,po savaites nosiarykles stafilokokas,antibu mazyle gavo belekiek,tai man nuo streso pienas dingo verysad.gif )teiva,misinis jau i sona,jei isgeria koki 100ml.pries nakti,ar nakti tai tada gerai,tai sakau ivesiu 4 koses.Vakar pati bandziau avizine virti,pries tai uzmerkiau kaip kazkuri mamyte rase,po to dar truputi paviriau,niu liux suraite koki 150ml. o siandien ryte 100ml.tai sakau geriau 100ml.mano virtos nei 150 pirktines ax.gif
o kokias kruopas skaniausiai jus lelytes valgo,kokiom uogienem paskaninat smile.gif  4u.gif
as i avizine idejau truputi cukriuko,ipiliau lasiuka alyvuogiu aliejaus,ir truputi paskaninau bananu ax.gif

šiaip daktare sake kad blogai kad tik 4 košės reik dažniau, bet ji man suvalgo vos ne 300 per kart tai manau užtenka ir keturiu.

is pirktiniu tik septyniu grūdų milupos perku...

skaninu obuoliene sava, mėlynėm, spanguolėm, juodaisiais.
Atsakyti
As i avizine kose visa banana idedu (sutrinu sakute), o i ryziu kose - visa obuoli (sutarkuoju). Ryziai ir bananai kietina vidurius, avizos ir obuoliukai - minkstina, tai nenoriu maisyti obuoliuko su avizom ar ryziu su bananu.
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 01 27, 11:21)
o kokias kruopas skaniausiai jus lelytes valgo,kokiom uogienem paskaninat smile.gif  4u.gif

SVEIKA, mes tai geriame MP , aisku diena retai, tik pries mieguti , o nakti pries miega, na ir kai nori ( 2-5 kartu )kai dygsta dantys tai N kartu. O koks ta thumbup.gif s jusu svoris, kad saki mazas? Nieko uzaugs tongue.gif
Mano leliukas dar megsta ryziu , soru kruopas, retai , bet kartais verdu manu paivairinimui, o skaninu sviestuku, uogytemis, tyrele, obuoliu, bananu.Ziuriu kokie deriniai skanus, kokius labiau megsta taip ir isrenku kas labiausiai tinka thumbup.gif .
Mamytes, o kaip jusu leliukai miega? Nakti ir diena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 01 27, 21:44)
O koks ta thumbup.gif s jusu svoris, kad saki mazas? Nieko uzaugs tongue.gif

musu svoris 7,500kg. ax.gif
miegam ivairiai,buna kad diena pamiega du kartus,viena kart apie 2val.antra kart apie 1val.o nakti keliasi viena karta,bet dazniau ismiega iki pat ryto 8val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 01 27, 22:44)

oi maniškė tai nesuprasi..
diena tai pora kartu maždaug po val.
o naktim tai gal po 4-5 kart keliasi parėkauja, duodi soske ar paglostai ir tolkiau miegam.
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Siandien viriau 3grudu kose,ar esat virusios idomu kaip ji virskinasi g.gif dar truputi pabalinau misinuku,pasaldinau cukriuku,ir idejau truputeli banano ax.gif
Dabar dar knieti ryzius pabandyt paciai isvirti,kokius jus mamiciukai perkat?Ar tiktu tie plikyti,as juos visada perku g.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 01 28, 11:00)
Labutis 4u.gif

Siandien viriau 3grudu kose,ar esat virusios idomu kaip ji virskinasi  g.gif dar truputi pabalinau misinuku,pasaldinau cukriuku,ir idejau truputeli banano ax.gif
Dabar dar knieti ryzius pabandyt paciai isvirti,kokius jus mamiciukai perkat?Ar tiktu tie plikyti,as juos visada perku g.gif

Sveikute, 4u.gif As verdu 5 grudu kuse, tai beveik tas pats, mano leliukas valgo, tik verdu ilgiau negu nurodyta ant pakelio, nes man ji kietoka ir malpniau valgosi, kai buna minkstesne, o kas del virskinimo tai tikrai nepastebejau jokiu neigiamu pokyciu. biggrin.gif O ryzius tai mes megstame, bet as verdu arba paprastus ryzius ( neplikytus) arba ryziu dribsnius ( jie smulkus, greit isverda ) .Na o kruopas as dazniausiai is anksto pamerkiu, tada greiciau isverda . Plikytu ryziu neverdu, manau jie vaikui per kieti , bet as ir pati ju nemegstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 01 28, 12:58)
Sveikute,  4u.gif As verdu 5 grudu kuse, tai beveik tas pats, mano leliukas valgo, tik verdu ilgiau negu nurodyta ant pakelio, nes man ji kietoka ir malpniau valgosi, kai buna minkstesne, o kas del virskinimo tai tikrai nepastebejau jokiu neigiamu pokyciu.  biggrin.gif      O ryzius tai mes megstame, bet as verdu arba paprastus ryzius ( neplikytus) arba ryziu dribsnius ( jie smulkus, greit isverda ) .Na o kruopas as dazniausiai is anksto pamerkiu, tada greiciau isverda . Plikytu ryziu neverdu, manau jie vaikui per kieti , bet as ir pati ju nemegstu biggrin.gif

aiskutis tada bandysiu pirkti ryziu dribsnius ax.gif nu o manoji siandien labai nevalgi is po tos 3 grudu koses,gal cia tik sutapimas nzn,bet valge gal kokius 3 karts dienoj,ir tai tik po koki 80ml.tai ryte suvalge 120 grudu koses,o paskui bandziau duot vistienos su darzovem,tai per visa diena is 200ml.suvalge 150ml.dar net nekakojo,sakau gal uzkietejo viduriukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 01 28, 19:25)
aiskutis tada bandysiu pirkti ryziu dribsnius ax.gif nu o manoji siandien labai nevalgi is po tos 3 grudu koses,gal cia tik sutapimas nzn,bet valge gal kokius 3 karts dienoj,ir tai tik po koki 80ml.tai ryte suvalge 120 grudu koses,o paskui bandziau duot vistienos su darzovem,tai per visa diena is 200ml.suvalge 150ml.dar net nekakojo,sakau gal uzkietejo viduriukai g.gif

Sveika, o tarp maitinimu ar duodi uzkandziauti? Mano leliukas tai megsta zalia obuoliuka, banana, javainiukus, barankytes. O rite prastai valgo, tai iki pirmos grudienes (mes ja valgome 12 val.), kad ne butu alkanas duodu tai varskytes ( pamego sumaisyta su tyrele lapnoja net ausys linguoja ), tai jogurto, tai banana koki susveicia. As pastebejau, kad rite nieko nenori , nes pariciui siurbia be galo MP, bet man vis atrodo, kad jam per mazai to, tai vis sitaip primaitinu g.gif
O i koses pabandyk ideti paskaninimu, pakaitaliok , paziuresi kas labiausiai tinka ir patinka.
Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 01 29, 09:27)
Sveika, o tarp maitinimu ar duodi uzkandziauti? Mano leliukas tai megsta zalia obuoliuka, banana, javainiukus, barankytes. O rite prastai valgo, tai iki pirmos grudienes (mes ja valgome 12 val.), kad ne butu alkanas  duodu tai varskytes ( pamego sumaisyta su tyrele lapnoja net ausys linguoja ), tai jogurto, tai banana koki susveicia. As pastebejau, kad rite nieko nenori , nes pariciui siurbia be galo MP, bet man vis atrodo, kad jam per mazai to, tai vis sitaip primaitinu g.gif
    O i koses pabandyk ideti paskaninimu, pakaitaliok , paziuresi kas labiausiai tinka ir patinka.
    Sekmes thumbup.gif

Labukas,niu avizine labiau valgo nei 3 grudu g.gif tai siandien ryte teko virti avizine,sukirto 150,man tai gera kai valgo mano pacios kruopas,gal svoris prades judeti i prieki biggrin.gif Kas liecia uzkandzius,kad ji nelabai juos valgo,vis bandau i rankyte ibrukt,javainiuka,sausaini ''Gaidelis'' bet kad nelabai ji puola juos kramsnot,gal kai turesim priekinius dantukus bus kitaip.Tik va siandien as su kose velavau,tai viena gera javaini suciulpe biggrin.gif varskytes as duodu ''MIAU''ja dazniausiai valgom vakare,jei matau kad koses nevalgo,tai tada po varskytes dar koki banana pasiulau.O kiek jus duodat banano???ban buna kad visa suraito,kazin ar ne per dauk g.gif obuoliuka ir daznai su sauksteliu pagramdau tai raito skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 01 29, 12:13)
Labukas,niu avizine labiau valgo nei 3 grudu g.gif tai siandien ryte teko virti avizine,sukirto 150,man tai gera kai valgo mano pacios kruopas,gal svoris prades judeti i prieki biggrin.gif Kas liecia uzkandzius,kad ji nelabai juos valgo,vis bandau i rankyte ibrukt,javainiuka,sausaini ''Gaidelis'' bet kad nelabai ji puola juos kramsnot,gal kai turesim priekinius dantukus bus kitaip.Tik va siandien as su kose velavau,tai viena gera javaini suciulpe biggrin.gif varskytes as duodu ''MIAU''ja dazniausiai valgom vakare,jei matau kad koses nevalgo,tai tada po varskytes dar koki banana pasiulau.O kiek jus duodat banano???ban buna kad visa suraito,kazin ar ne per dauk g.gif obuoliuka ir daznai su sauksteliu pagramdau tai raito skaniai thumbup.gif

Sveikute, mano leliukas avizine kose valgo irgi geriausiai, siandien isviriau su melynemis, tai valge net ausys lapnojo. thumbup.gif
O del svorio, tai mes irgi priaugome daugiau , kai pradejome koses valgyti.
Del uzkandziu, tai kaip keista, kad nenori, nes mano tai noriai kerta. Vakar iskepiau mieliniu bandeliu, tai kai tik pamato ka valgant zyzia kol neideda jam i burnyte. Dar viriau vakar jam morka tai turejau ka duoti, kad papietauti ramiai mums duotu. Morkyte jam patiko.As papjausciau kubeliais ir paberiau ant maitinimo kedutes staliuko, tai valge kaip zirniukus, o mes tuo metu pietaujame.Vaikui sveika ir mums gerai thumbup.gif Reikes dazniau morkytes isvirti.
O banana tai as duodu kiek jis nori.Kartais suvalgo visa, kartais tik biskuti.Gal kitos mamos patars kaip os daro, as tai taip.
Sekmes smile.gif
Atsakyti