QUOTE(Aphanizomenone @ 2012 01 23, 11:31)
Zara, tai jusiske dar laaabai daug valgo. mano vaikas tai svenciu proga suvalgo 30 mL koses... dazniausiai iveikia 2 arbatinius saukstelius. o tuoj bus 9 menesiai. o ir nevalgyt gali po 6h... tai turbut jai tu dvieju sauksteliu uztenka. dienos metu gauna 2 syk MP. jei visai nevalgo koses tada dazniau, gal kokie 4 kartai ir iseina. pagrauzti kazka ji nelabai, duoniukus va pagrauzia. o svoris 9,3 kg.... jau man neramu, valgo mazai, o svoris auga.
o makaronus as dedu i kruva su darzovem. perku vermiselius, tada ju nereik smuklinti. isvirei ir i lekste.
o makaronus as dedu i kruva su darzovem. perku vermiselius, tada ju nereik smuklinti. isvirei ir i lekste.
vajei tikrai jusu lelyte mazokai valgo,tai dar palyginus mes valgom pakankamai (nors man paciai atrodo per mazai ).Gera mintis apie vermiselius
Mergiukai o kokius dribsnius kruopu jus perkat,kokiu pavadinimu as nupirkau stai tokius http://www.sctrading...iai/old-miller/ tik pirkau ''Avizinius dribsnius'' ir man nesigavo ju isvirti,arba nemoku,ar ssss gavosi,dar bandziau skaninti bananu ir sviestuku,bet vistiek nevalge,nors ir su blenderiu susmulkinau O taip noreciau virti pati,nes jos ir sotesnes ir kaloringesnes,paliginus su pirktinem HIPP ar MILUPOS ir pan.
Siandien virsiu svieziu kopustu sriubyte,kaip manot ar galeciau isgrebti tirsciu ir duot mazylei
Dar parasykit mergaites,ka jus dazniausiai duodat pauzkandziauti,ir kiek laiko lieka iki maitinimo po uzkandzio