QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 23, 21:45)
Nezinau to pediatro amziaus, toli nuo Lietuvos gyvenu, tai cia dar didesniu fruktu pasitaiko As dar mamos paklausiau del to kiausinio, tai ji pasake, kad ir suaugusiems nera gerai kasdien kiausini valgyti
Daviau trynio tik karta, sumaisiau su trinta bulve ir siek tiek MP, mazius suvalge pasicepsedamas, bet jis viska taip valgo Daugiau nebedaviau, nes pagalvojau, kad per sunkus maistas leliui.
Daviau trynio tik karta, sumaisiau su trinta bulve ir siek tiek MP, mazius suvalge pasicepsedamas, bet jis viska taip valgo Daugiau nebedaviau, nes pagalvojau, kad per sunkus maistas leliui.
Siaip pagalvojus apie tai, kad kasdien po kiausini mazyliui, tai labai keista Va ka radau 2008 m. leidiny "Medicinos teorija ir praktika"
" Kiaušiniai yra ivairiapusiškai vertingas maisto produktas.
Ju baltymuose yra nepakeiciamu aminorugšciu, butinu
augimui ir protinei brandai, riebaluose daug fosfolipidu,
nesociuju ir sociuju riebalu rugšciu. Kiaušiniuose esanti geležis
yra sunkiai pasisavinama, kadangi yra susijungusi su
baltymais (fosfoproteinais ir albuminu). Kiaušiniu duodama
ne jaunesniems kaip 6 menesiu kudikiams. Jei šeimoje
(gimineje) yra alergišku kiaušiniui žmoniu, jo duodama tik
tuomet, kai vaikui sukanka vieneri metai. Iš pradžiu duodama
kiaušinio trynio, veliau baltymo. Bet kurio amžiaus
kudikiams ir vaikams duodama tik kietai virto kiaušinio."
QUOTE(Aphanizomenone @ 2012 01 23, 21:48)
konsultavaus del nevalgymo. dietos sudaromos jau vyresniem vaikam, su kuriais jau galima susitarti. jei nevalgo, tai ir nekisti, nes galima sitaip vaika visam gyvenimui sutraumuot. svarbiausia nelakstyt su saukstu is paskos. pasiulei, nevalgo ir lai eina savo keliu. sake yra vaiku kurie iki 11os menesiu nepripazysta kieto maisto. bet man taip noretusi palikt vaika tetukui ir iseit visai dienai kur nors... tiesiog kiekviena syk tikiuos, kad jau dabar prades valgyt
kai pasiskaitau, kad kiti vaikai suaugusiuju porcijas suvalgo, tai man taip pavydas suima. nors gal besaikis valgymas vaikui irgi ne i sveikata butu.
aciu, aciu merginos.
bandysiu ir toliau cia randamus receptukus.
kai pasiskaitau, kad kiti vaikai suaugusiuju porcijas suvalgo, tai man taip pavydas suima. nors gal besaikis valgymas vaikui irgi ne i sveikata butu.
aciu, aciu merginos.
bandysiu ir toliau cia randamus receptukus.
Man irgi norejosi, bet kai pagalvojau, kad ne tiek daug laiko liko, kol as mazyliui taip busiu reikalinga ir nurimau. Juk pradzioje baisiai norejo tupet man ant ranku, tada visi dejavo, kaip man sunku, sakiau, palaukit ateis laikas ir nebenores - jau nebenori, smagiau ropot, vaikstinet i ka isikibus, o as pasiilgstu to jausmo, kai jis prisipaudes man ant ranku budavo
Todel dabar nebelaukiu to laiko, kai nebereikes jam MP, nes ir taip tas laikas ateis
Padejavau
Kikker, jums leido deti cukru ir druska i maista? Mane gydytoja perspejo, kad negalima ir kiek skaiciau, tai irgi raso, kad negalima
Nors dabar, kai serga, tai gydytoja sake, kad vandenuka galima pasaldinti 1 arbatini sauksteli i stikline.