Sveikos mamules
.Mes 9 men. sveriame 9,1 kg.
Svoris pas mus buvo nekoks 7 men. - 7,8, o per 2 men. priaugome 1,3 kg. Man tai labai didelis pasiekimas, nes pries tai buvo menesiuku, kai priaugdavo vos po 200-300 g. As manau, kad tai kosiu deka. Is pradziu valgeme pirktines koses, bet palaipsniui pratinau prie naminiu, o dabar pirktiniu ( HIPP IR MILUPOS) jau isvis nebevalgome. Labiausiai megsta avizu kose, o grikiu nevalgo. Kaip tik nebandziau ju virti niekaip nepatinka. Vakar viriau soru kose, ji man pasirode siaip sau, o maziui patiko
Bandziau virti manu kose tai ji patiko. Manas viriau del meniu paivairinimo, kad neatsibostu vis tas pats. Karves pieno kol kas duoti neplanuoju, nors aisku kode su juo butu skanesne, o manas viriau su vandenuku ir sviestuku, o po to paskaninau tyrele.
Nakti labai blogai miegame, o dabar kalasi dantys iskarto 4 virsutiniai, tai siaubas kazkoks. Naktimis valgome MP, o ir dienomis kai nori geria irgi Mp, misiniu mes kol kas neragavome.
Makaronus bandziau virti, bet nesuzavejo, o kai mes valgome praso ir valgo, keistas tas mazius.
Papildyta:
QUOTE(DaG @ 2012 01 19, 20:48)
Na va, mano dukrytei jau 9menesiukai, sveria 8,8kg.
Valgom 2-3 kartus per diena koses (kruopu, darzoviu), maziausiai 3 kartus misini, ir 1-2 uzkandzius (sausainis, traputis, vaisius koks).
Mesyte, zuvi valgo labai nenoriai, todel daznai ir neduodu. Karves pieno dar nezadam bandyt, be metu tai tikrai.
Manu kose galima virt juk isvis be pieno, vandenyje (as visas koses vandenyje verdu, nepilu nei pieno, nei misinio). Nera manai savo sudetimi labai vertingi, bet tinka, kieno mazokas svoris.
O kaip jus zuvi paruosiat vaikams? sakau gal nemoku skaniai padaryt, kad nevalgo?
ar dedat i koses truputi druskos?
Vau, pamirsau del zuvies. Mano lialiui patiko. Valge jau 2 kartus. Viena karta viriau upetaki, o kita karpi, bet karpio daugiau nevirsiu labai baisu del kaulu. As juos rankiojau rankiojau.....
O viriau kaip su mesyte panasiai, is pradziu patroskinau zuvyte, po to idejau darzoviu, pabaigoje krapuku, sviestuko...Kai isviriau sutryniau smulkiai su sakute.