Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnesių vaikučių meniu

QUOTE(vilka11 @ 2012 01 11, 15:55)
Mano tai taip pirsciuku labai megsta batona, jai pamato, kad kiti turi, tai reikalauja. Atrodo kaip pauksciukas valgantis trupunius. biggrin.gif O del KORN FLAKES tai gera ideja , reikes ir man pabandyti, jie juk burnoje tirpsta....ir vaikui smagu biggrin.gif

gal pirma sudėtį jų paskaitykit prieš lėkdama pirkti mirksiukas.gif nebent nuo kūdikystės norut nuodyt vaiką...
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2012 01 13, 19:29)
gal pirma sudėtį jų paskaitykit prieš lėkdama pirkti  mirksiukas.gif nebent nuo kūdikystės norut nuodyt vaiką...

Jei jau taip visur nuodus matot, tai vaika iki gyvenimo pabaigos maitinkit tik MP bet nepamirskit kad pati irgi turit valgyt "sventa" maista be jokiu jokiu chemikalu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2012 01 13, 18:29)
gal pirma sudėtį jų paskaitykit prieš lėkdama pirkti  mirksiukas.gif nebent nuo kūdikystės norut nuodyt vaiką...

Tame ir esme, kad sudeti skaitome, o duona ir batonus beveik visada patys kepame biggrin.gif, nes vaikai labai megsta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilka11: 14 sausio 2012 - 17:47
QUOTE(Zhiema @ 2012 01 13, 18:29)

QUOTE(Martynukeee @ 2012 01 14, 15:32)
Jei jau taip visur nuodus matot, tai vaika iki gyvenimo pabaigos maitinkit tik MP bet nepamirskit kad pati irgi turit valgyt "sventa" maista be jokiu jokiu chemikalu lotuliukas.gif

Kadangi visada turejau skeptiska nuomone apie sausus pusrycius, dabar nepatingejau atsisesti ir nuodugniai istyrineti CORN FLAKES sudeti - jokiu kenksmingu priedu nera smile.gif Bet vis tiek maziui ju neduosiu schmoll.gif
Be to kai kuriuose yra cukraus, druskos, o kol kas jiems tokie dalykai nera labai rekomenduojami biggrin.gif

Atsakyti
Kuku, mamytes kur dingote? g.gif Kaip auga jusu lialiai? Gal ka naujo maitinime atradote? Pasidalinkite bigsmile.gif O kaip su manu kose? Ar duodate ? Nes kiek zinau per daug jos negerai. g.gif Ar verdate, kokia jusu nuomone?
Atsakyti
Sveikutes,mes ir jau greitai ikopsim i 9 men. wub.gif oi laikas kaip greitai bega verysad.gif
Musu meniu toks liesokas blush2.gif nes jau labai nevalgi schmoll.gif
9-10val.pirktine kose,(kukuruzu,ryziu ir pan.)bandziau pati virti nevalge,nebent bandysiu tas plikomas g.gif
13-13:30 darzoves su mesyte (versiena,vistienos krutinele,jautiena aisku ne viska iskart biggrin.gif )
17-18 val.vel kosyte kruopu
21-21:30 val.misinukas isgeria tik apie 130ml.
04:00 misinukas apie 110ml.
Dar i tarpus kartais tarp maitinimu,duodu MIAU varskytes,oboliuka pagriauzt,banano,HIPP kukuruzini paploteli,dar kartais duodu javainiuka.Kosiu ji man ir neperdaugiausiai suraito,buna kad 200ml.bet retai,dazniausiai 160ml.

Kai pasiskaitau ka jusu valgo,net net pavydas sukyla.Mes ir seip mazai sveriam greitai bus 9men.o sveria 7,600kg. Gime 2,740kg.
Papildyta:
QUOTE(vilka11 @ 2012 01 19, 10:13)
Kuku, mamytes kur dingote? g.gif Kaip auga jusu lialiai? Gal ka naujo maitinime atradote? Pasidalinkite bigsmile.gif O kaip su manu kose? Ar duodate ? Nes kiek zinau per daug jos negerai.  g.gif Ar verdate, kokia jusu nuomone?

noreciau pabandyti manu kosyte,tik dar prisibijau,idomu kaip reaguotu i karves piena,nebent pamaisyt,truputi pieno,truputi vandens g.gif

O mergiukai kaip jus verdat kosyte su makaronais,siandien noriu virti versiena su bulve ir morka,kada ibert makaronus,iskart su darzovem,ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 01 19, 11:13)
Kuku, mamytes kur dingote? g.gif Kaip auga jusu lialiai? Gal ka naujo maitinime atradote? Pasidalinkite bigsmile.gif O kaip su manu kose? Ar duodate ? Nes kiek zinau per daug jos negerai.  g.gif Ar verdate, kokia jusu nuomone?

čia čia wink.gif
apie juos dar negalvoju, bet tik todėl kad pati ju nemėgstu blush2.gif

Dėl makaronų, tai jau klausiau niekas čia nepasidalino, aš juos duodu su daržovėm.

ZARA, žinok maniškė 9 mėn - 8100g(gimėm 3400g), o apetitu mes tai nesiskundžiam, tiek kad valgom kas 4 val, ir jokių pieno produktų/mišinių. Daktarė liepė susiimt, tai daugiau kruopienių šį mėnesį duosiu, makaronu kad sparčiau augtų svoris, žiūrėsiu kaip gausis
Atsakyti
QUOTE(rudenssaule @ 2012 01 19, 10:48)
ZARA, žinok maniškė 9 mėn - 8100g(gimėm 3400g), o apetitu mes tai nesiskundžiam, tiek kad valgom kas 4 val, ir jokių pieno produktų/mišinių. Daktarė liepė susiimt, tai daugiau kruopienių šį mėnesį duosiu, makaronu kad sparčiau augtų svoris, žiūrėsiu kaip gausis

tai i mesyte kiek supratau makaronu nedet g.gif mums kartais 4val.pertrauka pasidaro kai uzmiega pietu miego ax.gif reikes man bandyt krupas paciai virt,ar bent tas plykomas (dribsniu) nes su tom pirktinem (HIPP,MILUPOS ir pan. svorio dauk ir nepriaugsim,nes jauciu jos labai liesos g.gif )
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 01 19, 12:49)
tai i mesyte kiek supratau makaronu nedet g.gif mums kartais 4val.pertrauka pasidaro kai uzmiega pietu miego ax.gif reikes man bandyt krupas paciai virt,ar bent tas plykomas (dribsniu) nes su tom pirktinem (HIPP,MILUPOS ir pan. svorio dauk ir nepriaugsim,nes jauciu jos labai liesos g.gif )

nž ar ten jos liesos, aš tai biški permalu, ir greit man išverda
Atsakyti
Sveikos mamules 4u.gif na as makaronu vis imetu ir kai mesyte su darzovem verdu ir kai tik darzoves, sociau buna smile.gif kadangi jie labai greit isverda, tie smulkus, tai imetu pries pabaiga, likus 5 minutems smile.gif manu dar nebandem, taciau kiek teko girdet tai jie padeda leliukam svorio priaugt smile.gif kadangi musiske kruopas valgo su ne itin dideliu apetitu tai del manu neskubu smile.gif taciau jau pazanga ir tai, kad i uzpilama kose idejus isvirtu kruopu valgo ir neziaugcioja lotuliukas.gif
va man ir idomu del karves pieno...kada cia butu galima pabandyt...bet kaip tada su misinuku? doh.gif as cia gal pasirodysiu visiska pusis blush2.gif ax.gif bet jei vaikiukas tarkim ims gert karves piena tai misinuko kaip ir nereikes ar visgi ji duot kaip valgi? doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na va, mano dukrytei jau 9menesiukai, sveria 8,8kg.
Valgom 2-3 kartus per diena koses (kruopu, darzoviu), maziausiai 3 kartus misini, ir 1-2 uzkandzius (sausainis, traputis, vaisius koks).
Mesyte, zuvi valgo labai nenoriai, todel daznai ir neduodu. Karves pieno dar nezadam bandyt, be metu tai tikrai.
Manu kose galima virt juk isvis be pieno, vandenyje (as visas koses vandenyje verdu, nepilu nei pieno, nei misinio). Nera manai savo sudetimi labai vertingi, bet tinka, kieno mazokas svoris.

O kaip jus zuvi paruosiat vaikams? sakau gal nemoku skaniai padaryt, kad nevalgo? unsure.gif ar dedat i koses truputi druskos?
4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamules biggrin.gif .Mes 9 men. sveriame 9,1 kg. biggrin.gif Svoris pas mus buvo nekoks 7 men. - 7,8, o per 2 men. priaugome 1,3 kg. Man tai labai didelis pasiekimas, nes pries tai buvo menesiuku, kai priaugdavo vos po 200-300 g. As manau, kad tai kosiu deka. Is pradziu valgeme pirktines koses, bet palaipsniui pratinau prie naminiu, o dabar pirktiniu ( HIPP IR MILUPOS) jau isvis nebevalgome. Labiausiai megsta avizu kose, o grikiu nevalgo. Kaip tik nebandziau ju virti niekaip nepatinka. Vakar viriau soru kose, ji man pasirode siaip sau, o maziui patiko g.gif Bandziau virti manu kose tai ji patiko. Manas viriau del meniu paivairinimo, kad neatsibostu vis tas pats. Karves pieno kol kas duoti neplanuoju, nors aisku kode su juo butu skanesne, o manas viriau su vandenuku ir sviestuku, o po to paskaninau tyrele.
Nakti labai blogai miegame, o dabar kalasi dantys iskarto 4 virsutiniai, tai siaubas kazkoks. Naktimis valgome MP, o ir dienomis kai nori geria irgi Mp, misiniu mes kol kas neragavome.
Makaronus bandziau virti, bet nesuzavejo, o kai mes valgome praso ir valgo, keistas tas mazius. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(DaG @ 2012 01 19, 20:48)
Na va, mano dukrytei jau 9menesiukai, sveria 8,8kg.
Valgom 2-3 kartus per diena koses (kruopu, darzoviu), maziausiai 3 kartus misini, ir 1-2 uzkandzius (sausainis, traputis, vaisius koks).
Mesyte, zuvi valgo labai nenoriai, todel daznai ir neduodu. Karves pieno dar nezadam bandyt, be metu tai tikrai.
Manu kose galima virt juk isvis be pieno, vandenyje (as visas koses vandenyje verdu, nepilu nei pieno, nei misinio). Nera manai savo sudetimi labai vertingi, bet tinka, kieno mazokas svoris.

O kaip jus zuvi paruosiat vaikams? sakau gal nemoku skaniai padaryt, kad nevalgo?  unsure.gif  ar dedat i koses truputi druskos?
4u.gif

Vau, pamirsau del zuvies. Mano lialiui patiko. Valge jau 2 kartus. Viena karta viriau upetaki, o kita karpi, bet karpio daugiau nevirsiu labai baisu del kaulu. As juos rankiojau rankiojau..... doh.gif O viriau kaip su mesyte panasiai, is pradziu patroskinau zuvyte, po to idejau darzoviu, pabaigoje krapuku, sviestuko...Kai isviriau sutryniau smulkiai su sakute. biggrin.gif
Atsakyti