Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnesių vaikučių meniu

tiesa, as makaroniuku i darzoviene truputi iberiu kad sociau butu 4u.gif siandien atradom dar nauja patiekala...kaip cia juos pavadinus..CORN FLAKES lotuliukas.gif mazoji pirsciukais griebia ir labai lengvai kramto bigsmile.gif o jau smagumas kad pati pasiima ir isideda.. bigsmile.gif ir turbut pati nesupranta, kiek valgo tiek negana lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynukeee @ 2012 01 11, 12:46)
tiesa, as makaroniuku i darzoviene truputi iberiu kad sociau butu 4u.gif  siandien atradom dar nauja patiekala...kaip cia juos pavadinus..CORN FLAKES lotuliukas.gif mazoji pirsciukais griebia ir labai lengvai kramto bigsmile.gif o jau smagumas kad pati pasiima ir isideda.. bigsmile.gif ir turbut pati nesupranta, kiek valgo tiek negana lotuliukas.gif

Mano tai taip pirsciuku labai megsta batona, jai pamato, kad kiti turi, tai reikalauja. Atrodo kaip pauksciukas valgantis trupunius. biggrin.gif O del KORN FLAKES tai gera ideja , reikes ir man pabandyti, jie juk burnoje tirpsta....ir vaikui smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynukeee @ 2012 01 11, 00:02)
. Mamos o kaip su sultim pas jus? smile.gif

mano pupa laabai mėgsta sultis tik duok. ragavom - kriaušių, obuolių, juodųjų, na ir pirktinių visokių wink.gif
Atsakyti
na ka, ryt lekiu i parduotuve kokiu nors sulciu ir putpeles kiausiniu smile.gif gal nepamirsiu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mano dukrytei už savaitės 9 mėnesiai. Miegot einam anksti, tai priešnaktinis valgymas būna apie 19-20h. Keliasi naktį pavalgyti kartais vieną, kai kada ir du kartus (mišinio). ryte valgom kruopų košes, pietums daržovienes (kartais įdedu mėsytės, bet labai jos nemėgsta), popiet kokį jogurtą, vaisių. Ne kiekvieną dieną, bet kartais dar ir trečią košę-dažniausiai kruopų valgo.
Kruopų košes verdu iš dribsnių, vandenyje, be jokio cukraus ar pieno, kartais įberiu šiek tiek druskos.
Vaisius dažniausiai valgom savo naminius obuolius, bananą taip pat dažnokai duodu, ragavo ir mandarinų.
Kas turite prisišaldžiusios įvairių uogų, kaip jas duodate, su cukrumi? juk dauguma jų labai rūgščios? ar valgo?
4u.gif
Papildyta:
aš sulčių neduodu atsigėrimui, nes esu įsitikinusi, kad atsigerti reikia vandeniu. sultys - maistas, arbata - vaistas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynukeee @ 2012 01 11, 22:21)
na ka, ryt lekiu i parduotuve kokiu nors sulciu ir putpeles kiausiniu smile.gif gal nepamirsiu.. lotuliukas.gif

O kur juos deti tuos putpeliu kiausinius? Zinau, kad i kose deda . Bet kaip juos ten ideti, ar skanu? g.gif
Atsakyti
Uogu iberiu i tyrele keleta, taip skonis ivairesnis buna, o vienu neduodu,nemanau kad maniske vienas valgytu.. mirksiukas.gif
Pradzioj putpeles kiausinuko tik tryni duosiu, aisku isvirta smile.gif ziuresiu ar nealergizuos, o seip sake labai sveika smile.gif as kazkaip nemanau kad i kokia kruopiene butu skanu det, nors rase kad skanu smile.gif seip bandau isivaizduot kad i darzoviene imaisius gal ir pagerintu skoni.. smile.gif ryt jau ragausim idomu ar patiks ar paciai teks suvalgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynukeee @ 2012 01 12, 23:29)
Uogu iberiu i tyrele keleta, taip skonis ivairesnis buna, o vienu neduodu,nemanau kad maniske vienas valgytu.. mirksiukas.gif
Pradzioj putpeles kiausinuko tik tryni duosiu, aisku isvirta smile.gif ziuresiu ar nealergizuos, o seip sake labai sveika smile.gif as kazkaip nemanau kad i kokia kruopiene butu skanu det, nors rase kad skanu smile.gif seip bandau isivaizduot kad i darzoviene imaisius gal ir pagerintu skoni.. smile.gif ryt jau ragausim idomu ar patiks ar paciai teks suvalgyt lotuliukas.gif

As esu girdejus, kad tryni deda i koses, bet sunkiai isivaizduoju skoni g.gif , todel ir klausiu.Lauksime rezultatu, pasidalinkite kaip seksis bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(spalvyte @ 2012 01 09, 22:32)
Sveiki,

Perskaiciau paskutiniuosius meniu ir pagalvojau, kad musu valgiarastis skurdokas palyginus. Prie maisto pratinames labai isleto. O is kitos puses labai sunkiai valgo kruopu koses, nors bandytos ir uzpiltines, ir tikros. Nors jau kelintas rytas valgome taip: gabalas moliugo, pyse obuolio ir du saukstai avizu, nieko neblenderuoju. Kai ka rankomis pati suvalgo, kruopas su saukstu sumaitinu, tai l.daziaugiuosi, kad atsirado dar vienas patiekalas musu dienos valgiarastyje neskaitant darzovieniu.

Merginos, norejau paklausti, ar siuo ziemos metu duodate vaisius is kitu krastu. Mes tik savo obuoliukus vartojame. Bet noretusi ir kitokiu skoniu duoti paragauti. Kokius vaisius duodate savo mazyliams ir kaip daznai?

Musu valgiarastis irgi nepavyzdinis palyginus su kai kuriais kitais biggrin.gif Kartais man is viso keistai atrodo, kai mazius beveik nieko visa diena nevalgo, tik kelias munutes MP patraukia ir viskas. Nesuprantu, kas jam nepatinka.
O dabar baisiai nubertas, irgi neatrenku nuo ko. Lyg ir tuos pacius produktus valgom, tik namines cukinijos baigesi, tai parduotuvej pirktas pradejau virti, gal nuo ju blink.gif

QUOTE(vilka11 @ 2012 01 11, 11:54)
Buvom siandien pas gyditoja tai ji liepe jai vaikas nori duoti po truputi savo maisto paragauti ( aisku nestraus ) sriubytes, kotletuko, makarono ir t.t. Maniskis tai baisiai reikalauja kai mes valgome ka nors , tai kartai snugnybiu koki gabaliuka biggrin.gif

Maniskis irgi akytes ispletes ziuri, kaip mes valgom, tada bandysiu ir jam pasiulyti koki maisto gabaliuka is savo lekstes. Be to as pati nemegstu nei druskos, nei prieskoniu, tai bus galima daug ka duoti paragauti.

Dar maziui patinka tie pusti kukuruzu paploteliai, matyt, gerai dantenas pakaso mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2012 01 12, 15:19)

Kas turite prisišaldžiusios įvairių uogų, kaip jas duodate, su cukrumi? juk dauguma jų labai rūgščios? ar valgo?
4u.gif
Papildyta:
aš sulčių neduodu atsigėrimui, nes esu įsitikinusi, kad atsigerti reikia vandeniu. sultys - maistas, arbata - vaistas wink.gif

as virdama obuolienes įdedu kitokiu dar uogų verdu be cukraus, dedu sita reikalą į kruopienę košę, jai labai patinka.
dar verdu kompotukus

o jei negere vandens?
Atsakyti
na va, viriau putpeles kiausinuka bigsmile.gif per 3 minutes isverda lotuliukas.gif daviau trynuka tai sulapnojo, griebe uz sauksto dar, bet kad ten tiek to trynuko tebuvo.. lotuliukas.gif ryt desiu trynuko i darzoviene, o gal sakau visa isvirta kiausinuka susmulkint ir idet, bet kazin ar baltymu nebus per daug? rolleyes.gif siandien dar recepta isradau blush2.gif i MIAU jogurta imaisiau dziuveseliu kad tirstesnis butu ir susmulkinau tu corn fleiksu, tai pana kramte patenkinta, gal taip ismoks kramtyt.. blush2.gif tik svarbu iskart duot nes jie greit minksteja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynukeee @ 2012 01 13, 16:05)
na va, viriau putpeles kiausinuka bigsmile.gif  per 3 minutes isverda lotuliukas.gif  daviau trynuka tai sulapnojo, griebe uz sauksto dar, bet kad ten tiek to trynuko tebuvo.. lotuliukas.gif ryt desiu trynuko i darzoviene, o gal sakau visa isvirta kiausinuka susmulkint ir idet, bet kazin ar baltymu nebus per daug? rolleyes.gif siandien dar recepta isradau blush2.gif i MIAU jogurta imaisiau dziuveseliu kad tirstesnis butu ir susmulkinau tu corn fleiksu, tai pana kramte patenkinta, gal taip ismoks kramtyt.. blush2.gif tik svarbu iskart duot nes jie greit minksteja doh.gif

Reiks ir man duot putpeliu kiausini, nes vistos kiausinio tryni jau ragavo.Viriau sau misrainei, tai kaip visada pradejo reikalauti paragauti, kas beliko- duoti, galiu pasakyti tai patiko biggrin.gif .Mes dar megstame kukuruzus ( tokius pustus ,, makaronus,,).Jie labai gerai tirpsta burnoje, tai jam patinka, o ir sudetis gera paskaiciau vien tik kuk,kuruzu kruopos. biggrin.gif
Atsakyti