QUOTE(Martynukeee @ 2012 01 08, 00:03)
Kazkaip stengiausi visada duoti pagal rezima, o kartu jis pas mus toks su poguliukais ir gaunasi

pazystu tokiu mamu, kad musiskis meniu labai skurdus...ju leliukai jau ir cipsus kramto ir snikerius lapnoja ir kotleciuku su burokeliais neatisako

o seip visas rezimas atsirado kai baigiau MP maitint...tik pradejau misinukais ir iskart atsirado ir miego ir valgio rezimas, kas man buvo neitiketina po viso maitinimo

na bet as uz MP kuo ilgiau

pradzioj pradejau nuo naturalios neriebios varskes, ja imaisiau i vaisiu tyrele, sublenderiuoju ir liuks zinokit, super desetas

o dabar jau duodu ir MIAU varskyciu, pirmasis jogurtas buvo BIO, o dabar duodu irgi dar ir MIAU

seip tai manau kad tie jogurtai nera gerai...kadangi parduotuvinis jogurtas praktiskai ne jogurtas

kitaip tariant ten realizuotos pieno atliekos

na bet is kur to tikro gaut?

daktarai sako geriau uogytes su kefyru pamaisyt, na bet zinot paragavau as pati, feeeee

tai kas balieka

duodu as saviskei dar sausainuku ir baranku dantenom pasikasyt

tiesa, kazkada bandziau i vandenuka uogienes biski imaisyt, na lyg ir skaniau turetu buti, bet...toki veida nutaise kad pati ir isgeriau
kruopienes perku uzpilamas, taciau kai uzpilu, visada imaisau ar vaisiu tyreles, ar jogurto ir butinai pasildau, cia pas mus vienintelis budas kad valgys
Va dabar supratau kodel toks pavyzdinis rezimas, nes nevalgote MP, o mes dar valgome

Na bet ka padarysi, gal kada baigsis tas balaganas.Mes irgi is pradziu pradejome nuo paprastos varskytes. o dabar miau ir jogurtuka valgo ir varskyte, beje karta pirkome ir danonki varskyte, tai labai patiko, o sudetis paskaicius irgi vienoda lyg ir be bloguju priedu. idomu butu kropienes kokio pavadinimo valgote, mes tai tas kur 1 min. virti, taip pat hipp arba milupos kartais, bet verdu ir pati noriu prie normaliu pripratinti. Taip pat megsta mano virtas tyreles, darau is visokiu vaisiu, ka turiu namie- obuoli, kriause, banana, kivi..., bet labai megsta ir pirktines. Perku tokias kokiu padaryti negaliu - slyvu, persiku, braskiu, melyniu ir t.t. Beje labiausiai valgo avizu kose su obuoliuku arba bananu is mano virtu, tai man jau pazanga. Idomu butu zinoti kiek jus sveriate, nes amzius panasus, tik savaite skiriasi