Įkraunama...
Įkraunama...

9 mėnesių vaikučių meniu

QUOTE(remagne21 @ 2011 12 01, 15:39)
Sweikos mamytes 4u.gif  mums neuzkalnu 9men mazyle apetitu nesiskundzia, valgo noriai. Norejau pasidometi nuo kokios zuvies jus pradedat ir kaip ruosiat? Zuvies dar kolkas neivedus i mergaites meniu blush2.gif kaip kiausinuko duodat isverdat ir tada i koses imaisot?  Ir kaip trinat koses vis dar blederiuojat ar jau paliekat gumuleliu? Turim 6 dantukus jau kaip ir noretu pati kramtyti bet baisu dar duoti silpnai sutrinta maista. Aciu uz atsakymus 4u.gif

Zuvies dar ir as neivedziau,vis kazkaip neprisiruosiau. Pirmagimei tai pamenu pirkdavau juros lydeka ir virdavau su darzovem.Tai ir dabar ko gero panasiai darysiu.
Kiausini kaip tik vakar daviau.Tai as isviriau kiausini,tuomet tryni idejau i darzoviene su mesa. O koses tai is tikro maniske kramto puikiai,tai as kruopieniu neblenderiuoju.O va darzoviene su mesa dar sutrinu,kartais visa kose,kartais tik mesa sublenderiuoju,o darzoves sutrinu sakute. Man paciai ir paruost ir pamaitint,tai paprasciau visa sublenderiuot.
Atsakyti
QUOTE(remagne21 @ 2011 12 01, 16:39)
Sweikos mamytes 4u.gif  mums neuzkalnu 9men mazyle apetitu nesiskundzia, valgo noriai. Norejau pasidometi nuo kokios zuvies jus pradedat ir kaip ruosiat? Zuvies dar kolkas neivedus i mergaites meniu blush2.gif kaip kiausinuko duodat isverdat ir tada i koses imaisot?  Ir kaip trinat koses vis dar blederiuojat ar jau paliekat gumuleliu? Turim 6 dantukus jau kaip ir noretu pati kramtyti bet baisu dar duoti silpnai sutrinta maista. Aciu uz atsakymus 4u.gif

ir man aktualu dėl žuvies, nes dar nepradėjom g.gif žinau tik tiek, kad iš visokių prekybcentrių pirkti nerekomenduojama, geriausia - šviežiai sužvejota natūraliai užaugusi žuvytė.. tik iš kur tokių pagauti, kai niekas iš nepažįstamų nežvejoja? lotuliukas.gif
dėl košių blenderiavimo - jau seniai to nedarau, tik su šakute sutrinu ir puikiai valgom. P.S. ir mes su 6 dantim. bet vis tiek vaikas "kramto" ne priekiniais, o trina tarp dantenų ten, kur turėtų būti krūminiai..
Atsakyti
Noriu cia pasidziaugti. Jau buvau issigandusi del savo mazio, nes jokiu grudu kosiu nevalgydavo be vaisiu (turedavau virdama ideti banana, uogu, ar kokiu vaisiu) bet va siryt isviriau piene ryziu dribsniu, idejau sviestuko ir sauniai suvalge. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai apsidziaugiau, nes esam ta varianta bande anksciau ir ne pro kur neikisau ne saukstelio nono.gif nono.gif nono.gif O jam tu vaisiu budavo per daug dienoj, nes vakare gauna virtu vaisiu tyrele. Nu zodziu, liuks dienele, rytoj meginsiu toki pat varianta, tik virsiu avizinius dribsnius. kokio tirstumo grudines koses valgo jusu lialiai?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį smile.gif Mano merginos šiandienos meniu:
8:00- mišinys 150ml
11:00- varškytė arba jogurtas
13:00- daržovienė su mėsa, desertui vaisiai (C vitaminas padeda įsisavinti geležį), arbata
16:00- grūdinė košė apie 150ml (tik nuo vakar tiek suvalgo, anksčiau keli šaukštai ir viskas)
19:00-vaisiai, sausainiukai, juoda duona su kepenų paštetu
22:00- mišinys 200ml
Kitomis dienomis panašus meniu. Tarpuose duodu duoniukų, barankų, vaisių (patinka kiviai, melionai, bananai), sūrio lazdelę. Mažylei hemoglobinas į mažąją pusę, tai dar ir geležies lašiukų gauna. Jau turi 7 dantis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astonnia: 03 gruodžio 2011 - 16:57
QUOTE(Astonnia @ 2011 12 03, 17:54)
Sveikos  4u.gif
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį smile.gif Mano merginos šiandienos meniu:
8:00- mišinys 150ml
11:00- varškytė arba jogurtas
13:00- daržovienė su mėsa, desertui vaisiai (C vitaminas padeda įsisavinti geležį), arbata
16:00- grūdinė košė apie 150ml (tik nuo vakar tiek suvalgo, anksčiau keli šaukštai ir viskas)
19:00-vaisiai, sausainiukai, juoda duona su kepenų paštetu
22:00- mišinys 200ml
Kitomis dienomis panašus meniu. Tarpuose duodu duoniukų, barankų, vaisių (patinka kiviai, melionai, bananai), sūrio lazdelę. Mažylei hemoglobinas į mažąją pusę, tai dar ir geležies lašiukų gauna. Jau turi 7 dantis  thumbup.gif

Kokias duodate surio lazdeles? Paciai duodate valgyti ar kaip nors sutrinate? Kada jums pirma karta dare kraujo tyrima?
Atsakyti
QUOTE(remagne21 @ 2011 12 03, 20:41)
Kada jums pirma karta dare kraujo tyrima?

Aš ne Astonnia, bet atsakysiu 4u.gif Mums išrašė kraujo ir šlapimo tyrimų lapelius, kai buvome 7 mėnesių, bet sakė, kad pasidaryti juos reikia iki metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrij@ @ 2011 12 04, 01:39)
Aš ne Astonnia, bet atsakysiu  4u.gif Mums išrašė kraujo ir šlapimo tyrimų lapelius, kai buvome 7 mėnesių, bet sakė, kad pasidaryti juos reikia iki metų  smile.gif

Mes darėmės 8 mėnesių kraujo tyrimą, nes daktarei labai jau išbalusi pasirodė. Šlapimo dar nesame darę tyrimo smile.gif
Sūrio lazdelę duodu visą ir ji puikiai graužia, sukramto. Perku su žirafa nupaišyta, daktarė sakė, kad jos be konservantų. Skaičiau sudėtį, tikrai. Nieko ten nėra prikišta. Natūralus produktas smile.gif
Atsakyti
Laba,

noriu ir as jungtis prie jusu ax.gif mano pupsiukui 9 men. ir kelios dieneles, o valgom tai tikrai nedaug, palyginus su jumis (nors visos temutes dar neskaiciau), tai mes is vis alkani biggrin.gif

Pusryčiai pas mus apie 10 val. - grudu kose su obuoliuku arba slyvom. slyvas dziovintas is eko maximoj skyriaus verdu kartu su kose. mazius kerta labai skaniai.
Pietus apie 15 val. - mesa su darzovemis, paskaninu linu semenu aliejumi. gal kelios savaites kaip pradejo normaliai valgyt, be asaru ir ziotis, nes visus tris menesiukus suduodavau tik po kelis saukstelius doh.gif
i tarpus ka nors pakrimst - sausainukas, dziuvesis, obuolys, vafliukas, duoniukas ir MP - kiek tik sirdis geidzia biggrin.gif kol kas trecios koses neturim ir lyg noreciau ivest, bet vis dar svarstau ar butina, bijau paskubet g.gif
Atsakyti
Maniskis taip pat iki 9iu menesiu tik dvi koses valge, bet dabar jau ivedu 3ia. nors gerai valgo tik pietus, t.y. drzoviene su mesyte, o vakare ir ryte grudines koses tik po kelis saukstelius... vargas ir tuos pacius kol isiulau. bandziau su obuoliu, bananu, siandien jau surizikavau ir pieno (karves) ipilt - tas pats :-( o stai mp - pilnais zandais. gal galit patarti, kokias kruopas perkate? gal as neskanias, netinkamas verdu?
Atsakyti
QUOTE(Darsi @ 2011 12 06, 22:28)
Maniskis taip pat iki 9iu menesiu tik dvi koses valge, bet dabar jau ivedu 3ia. nors gerai valgo tik pietus, t.y. drzoviene su mesyte, o vakare ir ryte grudines koses tik po kelis saukstelius... vargas ir tuos pacius kol isiulau. bandziau su obuoliu, bananu, siandien jau surizikavau ir pieno (karves) ipilt - tas pats :-( o stai mp - pilnais zandais. gal galit patarti, kokias kruopas perkate? gal as neskanias, netinkamas verdu?

Nežinau kaip kiti vaikučiai, bet mano panelė labai išranki grūdinėms košėms. Nevalgo mano gamintų visai doh.gif Nei ryžių, nei grikių, nei avižų... Pirkdavau įvairias pirktines ir tekdavo išmesti laukan, nes suvalgydavo tik po kelis šaukštus. Kol neradau Milupos pieniškos košės su šokolado gabaliukais thumbup.gif Va šitą tai valgo smile.gif Tai kol kas ją ir duodu. Kitų neima. Bandžiau šiandien duoti daržovienės su lašiša, tai neliko sužavėta. 3 šaukšteliai ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti

perku paprastas kruopas, ryzius, avizas, grikius, kukuruzu kruopas - geros kokybes arba is eko skyriaus, nors ne visada, nes kazkaip galvoju, jog tas eko vien tik pavadinimas. grudines man nuo pirmo sauksto kirto pilnais zandai, bet va su darzoviene ir mesa vargau, vos tik atsisesdavo prie stalo ir pamatydavo lekste, iskart i asaras, tai pro sukastas lupytes siaip ne taip igrusdavau kelis saukstelius - kaip sakant virdavau ir mesdavau lauk biggrin.gif nu bet va po 3 menesiuku persilauze ir pyksta jei dar kosei karstai esant neduodu, rekiam tada baisiai lotuliukas.gif

QUOTE(Astonnia @ 2011 12 06, 22:48)
Nežinau kaip kiti vaikučiai, bet mano panelė labai išranki grūdinėms košėms. Nevalgo mano gamintų visai  doh.gif Nei ryžių, nei grikių, nei avižų... Pirkdavau įvairias pirktines ir tekdavo išmesti laukan, nes suvalgydavo tik po kelis šaukštus. Kol neradau Milupos pieniškos košės su šokolado gabaliukais  thumbup.gif Va šitą tai valgo  smile.gif Tai kol kas ją ir duodu. Kitų neima. Bandžiau šiandien duoti daržovienės su lašiša, tai neliko sužavėta. 3 šaukšteliai ir viskas  rolleyes.gif

na su sokoladu tai bet kuris manau valgytu, tik va tokiam mazam sokolado, tai nezinau nezinau biggrin.gif ka po tokios koses paauges jums jis bevalgys g.gif
Atsakyti

Nu mano vaikis skaniausiai valgo kukuruzu kruopu kosyte ir ryzių dribsniu. grikiu atsisako grieztai, o aviziniai irgi nera megstamiausi, bet jei sublenderiuoju, dar kazkiek pavalgo. as nuo 5 men iki pat dabar virdavau tas kruopas su vaisiais, dazniausia bananu. bet jau beveik saviatele, kaip verdu piene ir idedu sviestuko, tai valgo be problemu.pameginkit, gal tiks.
Atsakyti