QUOTE(aistrik @ 2011 11 19, 16:24)
as taip bijau visko duot vis atrodo per anksti o ir nezinau nuo ko geriausia pradet,jus ir varskytes ir jogurtus ir kiausini ir duona duodat,o ar skaninat maisteli kokiais prieskoniais,koki sviesta dedad paprasta ar koki specialu vaikiska.
jei bijai duoti, tai neduok spėsit aš irgi nesibaiminu dar, kad nedaug ką valgom.. neragavom nei kiaušinio, nei žuvies, nei varškės, nei duonos ir tų pačių daržovių dar nedaug išbandyta..
prieskonių tai jokių nededu, tik truputį druskyts, o sviestą perku paprastą, kur berods 82% riebumas, bet jau tų visokių Saulučių ir pan. sviesto/riebalų tepinių/mišinių neperku, perku tą gryną sviestą
QUOTE(Elee @ 2011 11 19, 21:12)
Aš tai duodu jogurtą be jokių priedų, natūralų , pas mus Dobilas yra
Turi du dantukus, bet kramto gerai O kalcio negali trūkt jei dantukai nedygsta? Aš nedidelė žinovė dantų, nenoriu gąsdint,tik šiaip pamąsčiau.
Turi du dantukus, bet kramto gerai O kalcio negali trūkt jei dantukai nedygsta? Aš nedidelė žinovė dantų, nenoriu gąsdint,tik šiaip pamąsčiau.
Mes irgi Dobilą valgom porą kartų irBIO su mėlynėm daviau, tai nieko, normaliai
o dėl dantukų manau neverta jaudintis, visiems dygsta labai skirtingai, tai tikrai toli gražu nereiškia kažkokių vitaminų ar medžiagų trūkumo labai daug priklauso ir nuo paveldimumo - jei tėveliams vėlai dygo, ir vaikui greičiausiai dygs vėlai
QUOTE(Inva @ 2011 11 19, 23:01)
Gal kam taip buvo? Kaip sprendet prblema? Ar lauket kol savaime praeis?
Gal kiti dantukai? mums kažkaip buvo pabirę vieni po kitų.. dėl to gali ir nevalgyti