Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas - 2 dalis

QUOTE(vyresnioji sesute @ 2006 04 02, 13:04)
ka reiskia tie "kabliai"???
kaip daryti 5 ir 4 eiles???(kaip daryti tuos,na nemoku paaiskint blush2.gif )
blush2.gif  blush2.gif

neleidzia nuotrauku idet,tai dedu nuoroda:
My Webpage

mindira labai aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Manau ,tas kablis , kai neri stulpelį , duri ne į praėjusios eilutės ''akį'' , o apkabini tą praėjusios eilės stulpelį ir išneri kaip paparastą žemą stulpelį. blink.gif Tai va, ten neriamas žemas stulpelis , apkabinant praėjusios eilės abu stulpelius su užmetimais :)Taip neriant , lapeliai gražiau pasikelia. Turbūt nelabai suprantamai aš čia išdėsčiau g.gif
Atsakyti
Nėrinių skyreliui keletas mano darbelių:

Servetėlės

Servetėlė

Staltiesėlė

Drugeliai
Atsakyti
daug raštelių
Atsakyti
manau,kad ir kitos nematė foto ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vi_ka @ 2006 04 05, 21:34)
O pagal kurį variantą tu neri? Ar tokias labiau garbanotas, didesnes, ar mažesnes? Kurios gražiau? Ar vienspalves, ar pamaišai? Mat kiek daug klausimų uždaviau 4u.gif

Man kažkodėl tos mažiau garbanotos gražiau atrodo, ir mezgu iš triju spalvų viduriuką baltą paskui lapelius rausvus ir apmezgu žydrai, galvoju kitas reik daryti viduriuką geltoną lapelius violetinius, o apmegzti baltai va pagal šitą schemą http://img301.images...slait2798in.jpg Aš tokia pradedanti nėrėja tai pas mane siūlų pasirinkimas nelabai didelis, o nusipirkt kažkaip neprisiruošiu ax.gif
Atsakyti
Norėjusiomsnertų drugelių schemos

Dar kartą ir patysdrugeliai
Atsakyti
Turiu klausimą, sakykit, kiek maždaug siūlų nusipirkti tokiam megztukui (nugara tik iki pusės, ne iki liemens):
http://public.fotki....s/raudonas.html
Atsakyti
QUOTE(motinyte @ 2006 04 08, 19:53)
sveiki,
klausimukas, kur Kaune galima pigiausiai įsigyt nėrimui siūlų?gal Urme g.gif

Jei sužinosi kur gaut, duok žinią man, mielai prie tavęs prisiplakčiau ir paprašyčiau kad ką ir man paimtum blush2.gif doh.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 04 08, 21:38)
Nenorejau uzvesti naujos temos, tai prie jusu plakuosi  ax.gif 
Gal kas zinot, kaip neriama adata (ne vaseliu)? Sis menas lyg Frivolite vadinamas. Radau keleta zurnaliuku su schemutem, kaip taip nusinert graziu dalykeliu, tik... ten jau ta mena ismananciom  doh.gif  Gal zinot, kaip neriama? Tikra adata? Gal internete yra kur pamokeliu (geriau rusu k.).

Pagal tą pavadinimą rado kažkokias pamokas Žiūrėti čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 04 08, 20:38)
Gal kas zinot, kaip neriama adata (ne vaseliu)? Sis menas lyg Frivolite vadinamas. Radau keleta zurnaliuku su schemutem, kaip taip nusinert graziu dalykeliu, tik... ten jau ta mena ismananciom  doh.gif  Gal zinot, kaip neriama? Tikra adata? Gal internete yra kur pamokeliu (geriau rusu k.).

http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=63970
Atsakyti
QUOTE(vyresnioji sesute @ 2006 04 08, 19:42)
gal kas galetu paaiskinti kaip nertis karolius?????????? ax.gif

Va tokius sau nusinėriau

user posted image

Tik aš niekur jokių schemų neradau tai nėriau iš lempos. Visi stulpeliai be užmetimo.
Čia šitie siūlai tokie jau iš storesnių. Pirkau "Gerose akyse". Labai patiko nes su liūreksu.
Tai va. Surinkau 4 kilputes grandinėlės. Sujungiau į žiedelį.
Viena kilpelė pasikėlimui ir tada apnėriau žiedelį 9 stulpeliais be užmetimo.
Tada kitoj eilėj iš kiekvieno stulpelio išnėriau po du. Dar sekančioj eilėj - vėl tas pats.
Tada ketvirtoj eilėj jau mažinam. Kad būtų gražesnis ir apvalesnis burbulas, aš dariau taip: 2 stulpeliai suneriami į vieną, vienas stulpelis, vėl du stulpeliai suneriami į vieną, vienas stulpelis ir taip toliau.
Taip nunėriau tris eiles. Liko maža skylutė. Prikimšau į vidų skuduriukų ir užnėriau rutuliuką iki galo.
Pačią paskutinę eilę nėriau taip: visus stulpelius dariau du į vieną.

Nu ir viskas. Tikiuosi aiškiai čia.... blush2.gif
Ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2006 04 08, 20:38)

http://forums.meliss...?showtopic=7606 pasižvalgyk po šį forumą, rasi ats į klausimus 4u.gif
Atsakyti
FRIVOLITE
CIA KAZKA RADAU ax.gif
Atsakyti