Įkraunama...
Įkraunama...

Nėrimas - 2 dalis

Na tai kaktusai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Idedu ir ju didesne foto drinks_cheers.gif
Monami si kart ne kinieciuose ieskojau o savo parsiustuose failuose tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ziuriu cia dar ir suniuko antkaklis pakliuvo lotuliukas.gif bet kompas perinstaliuotas ir foto koregavimu kolkas negaliu uzsiimt.
Lauksim pagyrunuose grazuoliu kaktusu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 03 28, 15:22)
Misty auuuuu  surrender.gif kur dingai su žadėtais pavyzdėliais neriant tunisietišku vąšeliu  biggrin.gif

Buvau pamiršusi, kad žadėjau doh.gif Skubiai stengiuosi pasitaisyti blush2.gif

Taip atrodo visas mezgimas
user posted image

Vašelis iš arčiau
user posted image

Raštas
user posted image
Atsakyti
na aš ir pati turėčiau dėkoti Munerai už knygutes, kurias ji man davė,kad atsišvieščiau, tad tiesiog pagalvojau, gal ir kitoms pravers, tad ir nuskenavau mirksiukas.gif

gal kas sugalvos nusinerti štai tokią drugelių kolekciją wub.gif schema
user posted image
Atsakyti
Sveikutės,

Gal kartais kas turit šio raštelio schemutę?

user posted image
Atsakyti
GRAŽU thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 03 31, 22:57)
Va ir man tas pats  verysad.gif  Nėriau kažkada seniai, labai patiko, bet kokius 5 metus nepaėmiau vąšelio į rankas, nors siūlų prisipirkusiu turiu  verysad.gif
Ir bijau pradėt, nors šimtą grožybių esu nusižiūrėjusi. Vis pamėginu, neišeina kas nors ir metu, neturiu ko paklaust, kad paaiškintų, o forume su elementariais klausimais lįsti irgi nesmagu  unsure.gif  verysad.gif
Vat, įsidrąsinsiu ir paklausiu  blush2.gif Nuo kur pradedamas megzti megztinis - man viskas aišku, bet vat nerti  g.gif  Ar irgi nuo nugaros apačios?
P.s. nesijuokit  bigsmile.gif

Taip, nerti irgi patartina pradeti nuo nugaros apacios tik nezinau kodel. g.gif Taciau as neriau 1,5 m. mergaitei suknele ir ne viena, ratu ir kylant i virsu siek tiek pasiaurinau, pvz.:
http://i43.photobuck...S/VILETINIS.jpg
Gal matosi, kad sone nera siuliu.
Ruosiuosi nerti sau ir vyrui ale bliuskutes, tai bandysiu be siuliu, zinoma, jei nerinys neskersuos, nes man buna ir taip.
Atsakyti
QUOTE(Aura Sur @ 2006 04 01, 09:10)
Taip, nerti irgi patartina pradeti nuo nugaros apacios tik nezinau kodel.  g.gif Taciau as neriau 1,5 m. mergaitei suknele ir ne viena, ratu ir kylant i virsu siek tiek pasiaurinau, pvz.:
http://i43.photobuck...S/VILETINIS.jpg
Gal matosi, kad sone nera siuliu.
Ruosiuosi nerti sau ir vyrui ale bliuskutes, tai bandysiu be siuliu, zinoma, jei nerinys neskersuos, nes man buna ir taip.

Fantastiška suknelė ir modelis wub.gif thumbup.gif
Aš mėginsiu iš dalių unsure.gif Jei tik kas pavyks bigsmile.gif
Papildyta:
Taigi, pasiėmiau siūlus, schemą ir iškart užstrigau bigsmile.gif
Paaiškinkit man nuo kurio galo pradėti?
user posted image
Iš pradžių kiek užsidėti pynutės akių? 20? Antroje eilėje ten kur iš vienos akies 5 stulpeliai, čia jie su užmetimu ar be? Nelabai matosi toje schemoje verysad.gif Ir jei kas bandėt nerti, ar išvis kur nors yra stulpelių su dviem užmetimais šitoje schemoje ar ne? Kad neprivelčiau ko, nes atsispausdinus išvis nebeaišku tampa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 04 01, 18:56)
Iš pradžių kiek užsidėti pynutės akių? 20? Antroje eilėje ten kur iš vienos akies 5 stulpeliai, čia jie su užmetimu ar be? Nelabai matosi toje schemoje  verysad.gif Ir jei kas bandėt nerti, ar išvis kur nors yra stulpelių su dviem užmetimais šitoje schemoje ar ne? Kad neprivelčiau ko, nes atsispausdinus išvis nebeaišku tampa  doh.gif

pagal mane tai atrodytų taip g.gif užsidedi 20-tada dvi pynutės ir žemais nuvarai,2eilutė-3pynutės,1su užmetimu,2pynutės ir į 4-5su vienu užmetimu,nes man atrodo,kad ten su užmetimu,tai tada gal ir pirma eilutė su užmetimu g.gif ,o toliau viskas kaip ir aišku-visi užmetimu,bet dėl pirmos eilutės tai abejoju,gal visgi be užmetimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 03 26, 00:36)
Sveikos  4u.gif
Nerti mėgstu, bet niekad to nedariau pagal schemas, tai labai baisiai nesijuokit, nes noriu paklaust, ką visokie pagaliukai, taškiukai ir pan "lietuviškai" reiškia  bigsmile.gif
user posted image

Padėkit  4u.gif

Cia yra video pamokeles (pagal zymejimus - tiek europinius, tiek japoniskus) - gal pades (ps reikia Apple's QuickTime 7)

http://www.hassdesig...e-Crochet-Puff/
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 01, 20:23)
ax.gif tai kad su vienu man atrodo g.gif

Na ir as dar trigrasi ikisiu. bigsmile.gif Taip ten pirma eilute be uzmetimo, kaip dazniausiai buna, tongue.gif o visi kiti stulpeliai su vienu uzmetimu. Tarp kitko-labai grazus rastelis. biggrin.gif
Atsakyti
Rankines
Cia paziurek nemazai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
ka reiskia tie "kabliai"???
kaip daryti 5 ir 4 eiles???(kaip daryti tuos,na nemoku paaiskint blush2.gif )
blush2.gif blush2.gif

neleidzia nuotrauku idet,tai dedu nuoroda:
My Webpage

mindira labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyresnioji sesute: 02 balandžio 2006 - 12:05