Na tai kaktusai
Idedu ir ju didesne foto
Monami si kart ne kinieciuose ieskojau o savo parsiustuose failuose
ziuriu cia dar ir suniuko antkaklis pakliuvo bet kompas perinstaliuotas ir foto koregavimu kolkas negaliu uzsiimt.
Lauksim pagyrunuose grazuoliu kaktusu
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 03 28, 15:22)
Buvau pamiršusi, kad žadėjau Skubiai stengiuosi pasitaisyti
Taip atrodo visas mezgimas
Vašelis iš arčiau
Raštas
Sveikutės,
Gal kartais kas turit šio raštelio schemutę?
Gal kartais kas turit šio raštelio schemutę?
GRAŽU
QUOTE(LadyStar @ 2006 03 31, 22:57)
Va ir man tas pats Nėriau kažkada seniai, labai patiko, bet kokius 5 metus nepaėmiau vąšelio į rankas, nors siūlų prisipirkusiu turiu
Ir bijau pradėt, nors šimtą grožybių esu nusižiūrėjusi. Vis pamėginu, neišeina kas nors ir metu, neturiu ko paklaust, kad paaiškintų, o forume su elementariais klausimais lįsti irgi nesmagu
Vat, įsidrąsinsiu ir paklausiu Nuo kur pradedamas megzti megztinis - man viskas aišku, bet vat nerti Ar irgi nuo nugaros apačios?
P.s. nesijuokit
Ir bijau pradėt, nors šimtą grožybių esu nusižiūrėjusi. Vis pamėginu, neišeina kas nors ir metu, neturiu ko paklaust, kad paaiškintų, o forume su elementariais klausimais lįsti irgi nesmagu
Vat, įsidrąsinsiu ir paklausiu Nuo kur pradedamas megzti megztinis - man viskas aišku, bet vat nerti Ar irgi nuo nugaros apačios?
P.s. nesijuokit
Taip, nerti irgi patartina pradeti nuo nugaros apacios tik nezinau kodel. Taciau as neriau 1,5 m. mergaitei suknele ir ne viena, ratu ir kylant i virsu siek tiek pasiaurinau, pvz.:
http://i43.photobuck...S/VILETINIS.jpg
Gal matosi, kad sone nera siuliu.
Ruosiuosi nerti sau ir vyrui ale bliuskutes, tai bandysiu be siuliu, zinoma, jei nerinys neskersuos, nes man buna ir taip.
QUOTE(Aura Sur @ 2006 04 01, 09:10)
Taip, nerti irgi patartina pradeti nuo nugaros apacios tik nezinau kodel. Taciau as neriau 1,5 m. mergaitei suknele ir ne viena, ratu ir kylant i virsu siek tiek pasiaurinau, pvz.:
Ruosiuosi nerti sau ir vyrui ale bliuskutes, tai bandysiu be siuliu, zinoma, jei nerinys neskersuos, nes man buna ir taip.
Fantastiška suknelė ir modelis
Aš mėginsiu iš dalių Jei tik kas pavyks
Papildyta:
Taigi, pasiėmiau siūlus, schemą ir iškart užstrigau
Paaiškinkit man nuo kurio galo pradėti?
Iš pradžių kiek užsidėti pynutės akių? 20? Antroje eilėje ten kur iš vienos akies 5 stulpeliai, čia jie su užmetimu ar be? Nelabai matosi toje schemoje Ir jei kas bandėt nerti, ar išvis kur nors yra stulpelių su dviem užmetimais šitoje schemoje ar ne? Kad neprivelčiau ko, nes atsispausdinus išvis nebeaišku tampa
QUOTE(LadyStar @ 2006 04 01, 18:56)
Iš pradžių kiek užsidėti pynutės akių? 20? Antroje eilėje ten kur iš vienos akies 5 stulpeliai, čia jie su užmetimu ar be? Nelabai matosi toje schemoje Ir jei kas bandėt nerti, ar išvis kur nors yra stulpelių su dviem užmetimais šitoje schemoje ar ne? Kad neprivelčiau ko, nes atsispausdinus išvis nebeaišku tampa
pagal mane tai atrodytų taip užsidedi 20-tada dvi pynutės ir žemais nuvarai,2eilutė-3pynutės,1su užmetimu,2pynutės ir į 4-5su vienu užmetimu,nes man atrodo,kad ten su užmetimu,tai tada gal ir pirma eilutė su užmetimu ,o toliau viskas kaip ir aišku-visi užmetimu,bet dėl pirmos eilutės tai abejoju,gal visgi be užmetimo
QUOTE(LadyStar @ 2006 03 26, 00:36)
Sveikos
Nerti mėgstu, bet niekad to nedariau pagal schemas, tai labai baisiai nesijuokit, nes noriu paklaust, ką visokie pagaliukai, taškiukai ir pan "lietuviškai" reiškia
Padėkit
Nerti mėgstu, bet niekad to nedariau pagal schemas, tai labai baisiai nesijuokit, nes noriu paklaust, ką visokie pagaliukai, taškiukai ir pan "lietuviškai" reiškia
Padėkit
Cia yra video pamokeles (pagal zymejimus - tiek europinius, tiek japoniskus) - gal pades (ps reikia Apple's QuickTime 7)
http://www.hassdesig...e-Crochet-Puff/
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 04 01, 20:23)
tai kad su vienu man atrodo
Na ir as dar trigrasi ikisiu. Taip ten pirma eilute be uzmetimo, kaip dazniausiai buna, o visi kiti stulpeliai su vienu uzmetimu. Tarp kitko-labai grazus rastelis.
ka reiskia tie "kabliai"???
kaip daryti 5 ir 4 eiles???(kaip daryti tuos,na nemoku paaiskint )
neleidzia nuotrauku idet,tai dedu nuoroda:
My Webpage
mindira labai aciu
kaip daryti 5 ir 4 eiles???(kaip daryti tuos,na nemoku paaiskint )
neleidzia nuotrauku idet,tai dedu nuoroda:
My Webpage
mindira labai aciu